Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Siandien buvau pas antra ginekologe, nes kaip rasiau temoje Gresiantis persileidimas, pirmoji itare,kad vaisius nesivysto..Su baime laukiau sios akimirkos, o kai dare echoskopija, maniau kad numirsiu..isgyvenau, bet geru naujienu nesulaukiau.. Daktare sako, kad mums apie 7sav, bet sirdeles plakimo nepajuto verysad.gif Taciau priesingai nei pirmoji, su isvalymu neskuba. Sako, kol nera isskyru, palaukim. Gal tiesiog mano mazas svoris, tad ir leliukas mazesnis.. Tad su baime laukiu dar vienos savaites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 01 29, 21:31)
Siandien buvau pas antra ginekologe, nes kaip rasiau temoje Gresiantis persileidimas, pirmoji itare,kad vaisius nesivysto..Su baime laukiau sios akimirkos, o kai dare echoskopija, maniau kad numirsiu..isgyvenau, bet geru naujienu nesulaukiau.. Daktare sako, kad mums apie 7sav, bet sirdeles plakimo nepajuto  verysad.gif Taciau priesingai nei pirmoji, su isvalymu neskuba. Sako, kol nera isskyru, palaukim. Gal tiesiog mano mazas svoris, tad ir leliukas mazesnis.. Tad su baime laukiu dar vienos savaites verysad.gif

oj kaip negerai verysad.gif puikiai tave suprantu,nes pati patyriau ta pati verysad.gif pasistenk ta visa savaite kuo daugiau guleti,ilsetis, gerai kad dar tepliojimu nera,manau viskas bus gerai tik svarbiausia nesinervink,nes tai labai kenkia unsure.gif Va mes jau bandysim antra karta planuot,tai sakiau ilsesiuos kiek galima daugiau ir nestresuosiu.Neliudek labai,gerai? console.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 01 29, 09:22)
paveluotai bet........buvau tada pas gyd buvo viskas gerai bet po savaiteles vel persileidau  verysad.gif  to labiausia ir bijojau

uzjauciu tave verysad.gif
Atsakyti
tai va, bereikalo save apgaudinejau..ka tik gryzau is daktares..pirmadieniui israse siuntima isvalymui, nes vaisius nesivysto cray.gif vyras bande ramint, pralinksmint, bet as negaliu..kudikio laukiau daugiau nei metus..paguoda tik ta, kad vis gi pastot galiu..tik nezinau, kaip reiks gryst i darba, kaip istversiu gailescio zvilgsnius.. atrodo kad kazkas mane baudzia..
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 01 31, 19:09)
tai va, bereikalo save apgaudinejau..ka tik gryzau is daktares..pirmadieniui israse siuntima isvalymui, nes vaisius nesivysto  cray.gif  vyras bande ramint, pralinksmint, bet as negaliu..kudikio laukiau daugiau nei metus..paguoda tik ta, kad vis gi pastot galiu..tik nezinau, kaip reiks gryst i darba, kaip istversiu gailescio zvilgsnius.. atrodo kad kazkas mane baudzia..

Labai labai liūdna verysad.gif Laikykis kiek tik gali console.gif Ir svarbiausia, tikėk, kad po kiek laiko vėl pastosi ir laimingai susilauksi paties brangiausio stebukliuko 4u.gif Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu, tau Pumpureli smile.gif zinau, kad isgyvensiu, bet siuo metu jauciuosi klaikiai verysad.gif vis negaliu su tuo susitaikyti..zinau, kad jau niekur nepabegsiu, bet kaip sakoma, viltis mirsta paskutine, tad uzsirasiau dar vienam echoskopui..tiesiog bijau su tuo susitaikyti..
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 01 31, 20:15)
Aciu, tau Pumpureli  smile.gif  zinau, kad isgyvensiu, bet siuo metu jauciuosi klaikiai verysad.gif vis negaliu su tuo susitaikyti..zinau, kad jau niekur nepabegsiu, bet kaip sakoma, viltis mirsta paskutine, tad uzsirasiau dar vienam echoskopui..tiesiog bijau su tuo susitaikyti..

sveikute nebijok su tuo susitaikiti nes kuo greiciau susitaikysi tuo paciai lengviau bus as pati nesenai patyriau ta pati ir galvojau neisgyvensiu bet praejo pusantros jau savaites esu ramesne pradejau galvoti i ateiti kad yra nepasaulio pabaiga ir svarbiausiai jei galejom viena leliukas pasidaryt pasidarysim ir anta jei reikes ir trecia tai laikykis ir stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2007 01 30, 16:34)
uzjauciu tave verysad.gif

na nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrutee: 08 vasario 2007 - 18:42
Sveikos,

tik neseniai grįžau iš ligoninės, nustatė man nesivystantį nėštumą ir atliko valymą. Atrodo, kad prisiverkiau už visą gyvenimą, labai labai užjaučiu visas, kurios tai patyrė. Nešiojau jau 12 sav., pradėjau teplioti, iš karto nulėkiau į ligoninę ir sužinojau, kad vaisiui tik 8 sav. Per tas 4 dienas, kol gulėjau ligoninėj, tokių kaip aš atvežė dar 4. Daktarai sakė, kad žiemą ši nelaimė ištinka ypač daug moterų, gal dėl virusų ar susilpnėjusio imuniteto. Nežinau, kada dabar vėl išdrįsiu pastoti, bet anksčiau ar vėliau juk skausmas turėtų atlėkti. Linkiu stiprybės visoms, kurias ištiko ši nelaimė, laikykitės, merginos, ir bandykit pastoti dar kartą.
Atsakyti
Sveikos, mano pirmasis nestumas baigesi persileidimu. Kai buvau pirmaji karta pastojusi, net nesijauciau, kad laukiuosi, visiskai jokiu pozymiu, jokiu pakitimu.
Antraji karta pastojus jau jauciau pokycius, bet "nebaisius". Gydytoja saka, kad mums jau 7sav. Si savaite-9-ta.Bet atrodo, kad sustojo viskas, nebeauga mano leliukai. Nebedideja krutine,svoris krenta. PAs gydytoja po 3 sav apsilankymas. GAl tai irgi nesivystantis?
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 02 19, 11:28)
Sveikos, mano pirmasis nestumas baigesi persileidimu. Kai buvau pirmaji karta pastojusi, net nesijauciau, kad laukiuosi, visiskai jokiu pozymiu, jokiu pakitimu.
Antraji karta pastojus jau jauciau pokycius, bet "nebaisius". Gydytoja saka, kad mums jau 7sav. Si savaite-9-ta.Bet atrodo, kad sustojo viskas, nebeauga mano leliukai. Nebedideja krutine,svoris krenta. PAs gydytoja po 3 sav apsilankymas. GAl tai irgi nesivystantis?

Manau neigiamos emocijos nieko gero vaikiukui neatnes. Todel as nelaukciau sekancio apsilankymo pas gydytoa po triju savaiciu, o eiciau dabar (nors ir privaciai). Tarp 7 ir 9 savaiciu embrionas vystosi labai intensyviai ir echoskopijos metu tikrai bus matyt ar kas nors vyksta.

O tai kad nieko nejauti, dar nieko nereiskia. pazistu turbut desimt paneliu, kurios viso nestumo metu jautesi iprastai, o pagimde sveikai ir laiku. Geru tau ziniu pas gydytoja 4u.gif

Atsakyti

O tai kad nieko nejauti, dar nieko nereiskia. pazistu turbut desimt paneliu, kurios viso nestumo metu jautesi iprastai, o pagimde sveikai ir laiku. Geru tau ziniu pas gydytoja 4u.gif

Aciu aciu uz paguoda

Atsakyti