Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(dragonfly* @ 2006 11 16, 10:26)
Bet šiąnakt įvyko persileidimas, net neįsivaizdavau, kad tai taip baisu  verysad.gif Kaip manote, ar gerai, kad viskas įvyko natūraliai? Ar visgi geriau būtų buvęs išvalymas? Labai užjaučiu visas kurioms teko tai patirti...

Užjaučiu, dragonfly* verysad.gif
Jei viskas įvyko natūraliai, vis tiek reikia pasirodyt gydytojui. Jis turėtų patikrint ar viskas švariai išsivalė, ar neliko jokių audinių. g.gif Mano pirmasis persileidimas įvyko natūraliai, tačiau man vis tiek padarė abraziją (buvau jau ligoninėje). Džiaugiuosi, kad tuomet buvau ne gatvėje, nes kraujas iš manęs bėgo fontanu ir vėliau gydytoja pasakė, kad galėjau mirtinai nukraujuot. blink.gif Nėštumui buvo beveik dvylika savaičių. verysad.gif
Atsakyti
sveikos, aš irgi patyriau tą nelaimę....
QUOTE(amileta @ 2006 11 12, 09:48)
sveika,
....o dabar laukiuos antra kart ir mums jau 15 sav. nestuke.gif
nesinervuok ir tik galvok ,kad viskas bus gerai-taip ir bus mirksiukas.gif

Va kaip smagu girdėti.... wub.gif
o po kiek laiko pastojai antra karta.....?
Ir aplamai po kiek laiko rekomendavo pastoti gydytojai vėl? Nes pastebėjau, kad šiuo požiūriu jie turi skirtingas nuomones.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzzile @ 2006 11 16, 12:09)
sveikos, aš irgi patyriau tą nelaimę....

Va kaip smagu girdėti.... wub.gif
o po kiek laiko  pastojai antra karta.....?
Ir aplamai  po kiek laiko rekomendavo pastoti gydytojai vėl? Nes pastebėjau, kad šiuo požiūriu jie turi skirtingas nuomones.... g.gif

as pastoti bandziau po 4 men.( na man gyd. sake neskubet ,kad viskas susitvarkytu,organizmas atsigautu ir t.t.) ir is kokio antro karto ir pavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2006 11 18, 16:17)
as pastoti bandziau po 4 men.( na man gyd. sake neskubet ,kad viskas susitvarkytu,organizmas atsigautu ir t.t.)  ir is kokio antro karto  ir pavyko ax.gif

sveikinu thumbup.gif
linkiu kiekvienai nenukabinti nosies ir tiketi, kad gandras butinai uzsuks drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
o po kiek laiko pastojai antra karta.....?
Ir aplamai po kiek laiko rekomendavo pastoti gydytojai vėl? Nes pastebėjau, kad šiuo požiūriu jie turi skirtingas nuomones.... g.gif
[/quote]

Sveikos,

ir man pries 8 men buvo nesivystantis, nuo 8 savaites leliukas nesivyste, bet as nieko blogo nejutau, tik 12 sav, kai prasidejo kraujavimas ir nuvaziavau i ligonine - pastebejo kad jau visa menesi kaip nesivysto nestumas. Buvo labai baisu, padaze abrazija ir viskas. Ir man nieks nieko nesake, kodel taip atsitiko - sake kad labai daug ankstyvu nestumu nutruksta.
O vel bandyt pastot rekomendavo ne anksciau, kaip po 6 men.
Ir kagi - as vel laukiuosi smile.gif jau 9 savaites. Labai noriu, kad dabar viskas butu gerai, bet kazin kaip cia bus verysad.gif Kraujo tyrimai nekokie, citomegalu tyrimas teigiamas - tai pas infektologa uzsiregistravau, o chorioninis kraujo tyrimas irgi rodo, kad gerokai ten per mazai kazko. Gal jus daugiau ka apie tai zinote, nes gydytoja sake, kad gali vel nesivystyt verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O as kai ligoninej buvau vakar, 3 gydytojai suejo i ta televizoriu ziuret, sake viskas ok, bet ko jie ten 3 tada ziurejo blink.gif ? Sake lialiaus sirdele biski per silpnai plaka...
Antradieni eisiu pas savo gydytoja, ims krauja ir vel per telika ziures. Ui kaip bijau, kad tik ko blogo nepasakytu. Mums 6 savaites. Ligoninej buvau del pasirodziusio kraujo.
Atsakyti
nesinervuok tik isanksto. pas mane tik 6 sav. pradejo plakt sirdute.
viskas bus gerai
Atsakyti
laba mergytes mirksiukas.gif
as ir eisiu pas gyd pirmadieni ir l.bijau kad gali pasakyt kanors negero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 12 09, 21:58)
laba mergytes  mirksiukas.gif
as ir eisiu pas gyd pirmadieni ir l.bijau kad gali pasakyt kanors negero  doh.gif

Tik tu nesijaudink anksciau laiko. Viskas bus gerai.
O kodel tu manai, kad kazkas blogo gali tau buti?
Atsakyti
QUOTE(zirzzile @ 2006 11 16, 13:09)
Ir aplamai  po kiek laiko rekomendavo pastoti gydytojai vėl? Nes pastebėjau, kad šiuo požiūriu jie turi skirtingas nuomones.... g.gif

Man viena ginė sakė, kad galima lelių pradėti gaudyti sulaukus pirmųjų mmm, kita siūlė lukterėti 3 mėn., o pastojau po 7 mėn (pavyko III-ią mėn.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2006 12 09, 21:02)
Tik tu nesijaudink anksciau laiko. Viskas bus gerai.
O kodel tu manai, kad kazkas blogo gali tau buti?

paveluotai bet........buvau tada pas gyd buvo viskas gerai bet po savaiteles vel persileidau verysad.gif to labiausia ir bijojau
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 01 29, 09:22)
paveluotai bet........buvau tada pas gyd buvo viskas gerai bet po savaiteles vel persileidau  verysad.gif  to labiausia ir bijojau

Indrutee, tu tik nesinervink ir tikekis geriausio. Dabar sustiprek, pagerk vitaminu - ziema dabar, visokie virusai siaucia ir pavasari bandykit vel. As tikrai tikiu, kad atsigavusi, pailsejusi ir sustiprejusi vel pastosi - ir si kar jau viskas bus tik gerai smile.gif
Atsakyti