QUOTE(jurgitukas1983 @ 2010 03 12, 00:05)
labas ir as jau toje grupeje
turejo but apie 10 savaiteliu, bet vakar pradejo teplioti, issigandau iki asaru (nes pirma negimdiny turejau) nulekiau tiesiai i ligonine, is ten paleido tik uzregistrave scanui, siandien padare skana ir nieko nerado, sake kad jokio vaisiaus ten nera, kita aiskino kitaip, nesivystantis, klause ko noriu ar laukt naturalaus issivalymo ar tablete gerti ar operacijos. iki vakaro dvejojau, netikiu nei kad viskas gerai nei kad viskas blogai, tiksliau gal nenoriu tiket kad gali but taip blogai. antras is eiles nestumas nepavykes. o taip norejau. 10 savaiciu galvojau kad viskas gerai.
o cia se tau.... asaru nebeliko, pikta ant viso pasaulio. visas 10savaiciu meldziausi, prasiau dievo kad saugotu maza angeleli, o dabar galvoju kam as meldziausi gal sienom, lovai ar pliusiniam meskiukui, kad nieks manes neisgirdo... kodel taip nutinka kai taip norisi kad kad viskas butu kitaip, maciau save su kudikiu ant ranku, planavau, svajojau o staiga viskas eme ir subliusko it kamuolys atsiradus skylei...

turejo but apie 10 savaiteliu, bet vakar pradejo teplioti, issigandau iki asaru (nes pirma negimdiny turejau) nulekiau tiesiai i ligonine, is ten paleido tik uzregistrave scanui, siandien padare skana ir nieko nerado, sake kad jokio vaisiaus ten nera, kita aiskino kitaip, nesivystantis, klause ko noriu ar laukt naturalaus issivalymo ar tablete gerti ar operacijos. iki vakaro dvejojau, netikiu nei kad viskas gerai nei kad viskas blogai, tiksliau gal nenoriu tiket kad gali but taip blogai. antras is eiles nestumas nepavykes. o taip norejau. 10 savaiciu galvojau kad viskas gerai.

Didžiausia užuojauta tau, kad ir kaip bebūtų skaudu, šiame skyrelyje tave visos supranta. Ir man prieš 6 d. teko tai patirti, irgi planuotas, lauktas, jau mytėtas, mūsų pirmasis ir 12 savaičių. Skausmas beprotiškas, ir nepraeis kol neišverksi ir neišgedėsi, Man jau lengviau, ir palengvėjo pasiskaičius šiuos forumus, išgirdus kad ne man vienai taip nutiko ir kad beveik visoms pavyko anksčiau ar vėliau sulaukti to sėkmingojo

Laikykis.