Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

dekui uz paguodima, bandau susirast kokia gera ginekologe Kaune ir su baime ir viltim laukiu rytojaus, vel kraujyje Hcg lygi reiks tikrintis..uh sad.gif nestumas dziaugsmas bet ohom kiek ir streso pergyvenimo, ir taip jauciu visa gyvenima nervuosies del Lialiaus ar Lialytes smile.gif
Atsakyti
laba vakara,
atrodo pasibaigė mano nėštumas, pats....... tepė tepė kelias dienas, o šiandien prasidėjo kraujavimas........ verysad.gif
idomi savijauta......
bet tikriausiai šitaip man lengviau negu kad be nieko važiuoti daryt valymą..... šitaip tikresnė kad viskas jau.....
sėkmės visoms.....
Atsakyti
QUOTE(as pries @ 2009 10 06, 22:29)
laba vakara,
atrodo pasibaigė mano nėštumas, pats....... tepė tepė kelias dienas, o šiandien prasidėjo kraujavimas........ verysad.gif
idomi savijauta......
bet tikriausiai šitaip man lengviau negu kad be nieko važiuoti  daryt valymą..... šitaip tikresnė kad viskas jau.....
sėkmės visoms.....

Sitaip tikrai lengviau... nes kitu atveju, iki paskutines minutes manai, kad gal elgiesi neteisingai, kad visi aplink klysta ir tu tuoj, tuoj padarysi tai, uz ka negalesi sau atleisti visa gyvenima...
Stiprybes Tau! Laikykis!
Atsakyti
man tokia pat situacija buvo,tai ta pacia diena isvale... verysad.gif unsure.gif skauda sirdele ir dabar...o gal jei nebuciau leidus iskart kas butu pasikeite... verysad.gif bet tai nutiko savaite iki vestuviu,ir viskas taip greit...nei skaudejo nei ka..tik vos vos patempiojo ,,,o gakl daktarai suklydo..o gal ... doh.gif vis neduoda ramybes... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikroji meile: 13 spalio 2009 - 18:27
Nereikai saves kaltinti, nes niekas nera kaltas. Taip tiesiog atsitinka 4u.gif

gydytojai tikrai nedarytu valymo jei nebutu tikri.

aisku geriau laukti, kol savaiminis persileidimas prasides, as irgi laukiau. bet ne visada yra gerai laukti, kartais jis savaime neprasideda. reikia tartis su gydytoju.

man buvo su antra mergyte kad itare nesivystanti ir jau norejo siust valymui, bet as nesutikau ir nuejau pas kita gine ir laukiau dar menesi, viskas susitvarke, tiesiog ovuliacija buvo ivykus anksciau, del to pusliukas mazesnis buvo ..

uztat va trecias pasirode tikras nesivystantis .. menki nestumo pozymai, rudas tepliojimas - abejoniu nebuvo kai echo parode nesivystanti. aisku tikejausi iki pat persileidimo o gal ... bet deja.
Atsakyti
visom mergaitems stiprybes

as jau 5 savaites nestuke.gif siandien dare vaginali echo nes vs skaudėdavo desni sona vaikelio nemate o puslele kuri turi turetu butu gimdoje uz jos liepe HCG tyrimus pasidaryti ir savaitele palaukti iki kito echo verkiu be perstojo...taip noriu kad vaikelis isitvirtintu ir viskas butu gerai
Atsakyti
Man irgi pasake laukti, ir yviko persileidimas, maciau net savo angeliuka. jis jau viska turejo, rankytes kojytes... jau praejo beveik menuo be sirdele taip skauda vis galvoju kas ten buvo sunytis ar dukryte...o pasiziuredama mazucius vaikucius vos neverkiu verysad.gif
Atsakyti
mergaites nezinau ir ka galvot treciadieni buvau pas gine apziurejo echoskopu pasake 3 savaites, kadangi tepiau paskyre dufastona gert, sestadieni pasirode kraujo nulekiau i ligonine ten apziurejo vaginaliniu echoskopu pagal menesines turetu buti 6 savaites tai ji pasake kad cia nesivystantis ir treciadieni darys valyma, bet kodel gine poliklinikoj nieko blogo neitare as jau tuoj isprotesiu ryt beksiu pas ja. ar gali taip but
Atsakyti
Labas, o man praeita antradieni dare valyma cry.gif noriu paklausti ar tai normalu kad iki siol pateplioja?
Atsakyti
Man po abrazijos baigė teplioti po 10 d. kitoms teplioja ir keletą savaičių.
Atsakyti
QUOTE(:)jolka @ 2010 03 03, 18:57)
Labas, o man praeita antradieni dare valyma  cry.gif noriu paklausti ar tai normalu kad iki siol pateplioja?

gali but uzdegimas,ir man taip tepliojo,tai ejau pas gina ir israse leidziamu vaistu,butinai pasirodyk 4u.gif
uoj kaip laukiu kito ketvirtadienio,tikiuos isgirst geras naujienas is gines rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
labas ir as jau toje grupeje verysad.gif

turejo but apie 10 savaiteliu, bet vakar pradejo teplioti, issigandau iki asaru (nes pirma negimdiny turejau) nulekiau tiesiai i ligonine, is ten paleido tik uzregistrave scanui, siandien padare skana ir nieko nerado, sake kad jokio vaisiaus ten nera, kita aiskino kitaip, nesivystantis, klause ko noriu ar laukt naturalaus issivalymo ar tablete gerti ar operacijos. iki vakaro dvejojau, netikiu nei kad viskas gerai nei kad viskas blogai, tiksliau gal nenoriu tiket kad gali but taip blogai. antras is eiles nestumas nepavykes. o taip norejau. 10 savaiciu galvojau kad viskas gerai. verysad.gif o cia se tau.... asaru nebeliko, pikta ant viso pasaulio. visas 10savaiciu meldziausi, prasiau dievo kad saugotu maza angeleli, o dabar galvoju kam as meldziausi gal sienom, lovai ar pliusiniam meskiukui, kad nieks manes neisgirdo... kodel taip nutinka kai taip norisi kad kad viskas butu kitaip, maciau save su kudikiu ant ranku, planavau, svajojau o staiga viskas eme ir subliusko it kamuolys atsiradus skylei...
Atsakyti