Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(as pries @ 2009 09 30, 14:29)
ęsu pasimetus,nevisai lauktas, visai neplanuotas šitas nėštumas,bet kai pamatėm dvi juosteles nusprendėm kad jei jau yra, tai ir reikia, ir laukt pradėjom...... dabar 11 savaičių pagal mėnesines turi jau būti....... deja, prieš kelias dienas darė echoskopiją, sakė nesivysto, vaisius tiksliau šešėlis kurį matė, atitinka 6 savaites..... reik valyti.... kodėl savaime nesivalo gimda?juk jei žuvęs vaisius, turėtų išsivalyti?ir dar, kodėl teigiamas nėštumo testas?dar ryškiau teigiamas negu pradžioj nėštumo, kai sėdėjom abudu išsižioje, ir negalėjom patikėti kad laukiamės....... negaliu patikėti kad nebėra.....

pirmiausia stiprybės 4u.gif išsivalymas gali užtrukti, pvz., kaip ir man verysad.gif net vaistai ne ką padėjo verysad.gif teko operaciją daryti. o nėštumo testas gan ilgai rodo teigiamą 4u.gif
Bet jei vaisiukas gyvas ir širdutė plaka, tai gal tiesiog vėliau pastojai? gal tas mažiukas kabinasi į gyvenimą 4u.gif bandyk pasiskaičiuoti, kada daug maž galėjai pastoti 4u.gif 4u.gif ir dar pasiūlyčiau pas kitą ginekologą nueiti, gal visgi viskas ok 4u.gif labai linkiu to 4u.gif wub.gif
Atsakyti
man siūlo iškart valymą. o jei lauksiu kol savaime pradės valytis?
Atsakyti
Sveikos ir as uzejau i sia nelabai jauke temuke... Daugiau nei pries savaite man ivyko persileidimas, del nesivystancio nestumo, maciau net ta maza angeliuka tarp kraujo klano :verysad:Turejau vaziuoti i ligonine nes labai stipriai kraujavau , tai dar ligoninej viska ten isvale verysad.gif Labai laukiau sio mazojo stebuklelio, bet anyta buvo kategoriskai pries, tai galvoju su mama ar ji negalejo man jokiu tableciu ar kokiu dar geralu ipylti , kad taip ivyktu?
man turejo but 12 savaiciu prasidejo rudi tepliojimai nuvaziavus i poliklinika patikrino ir pasake nesiivystantis. vaikiukas atitinka 9 savaites, o turetu but 12. tai dabar ta KALE vaiksto isisiepus is dziaugsmo jog taip ivyko ir dar kita diena po valymo paklause "ar netraukia ant raugintu agurkeliu"na kur sazine pas boba? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(as pries @ 2009 09 30, 20:35)
man siūlo iškart valymą. o jei lauksiu kol savaime pradės valytis?

man net prieš pat operaciją siūlė dar laukti savaiminio. pagal juos buvo trylika savaičių 4u.gif BET.. kaip ir Sweet Dream* atveju, gali prasidėti didelis kraujavimas.. man kraujavimas prasidėjo per operaciją, sakė gydytojai buvo išgąsdinti.. bet viskas baigėsi gerai.. drinks_cheers.gif šiaip morališkai lengviau kuo greičiau visa tai išgyventi.. 4u.gif

QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 30, 22:18)
tai dabar ta KALE vaiksto isisiepus is dziaugsmo jog taip ivyko ir dar kita diena po valymo paklause "ar netraukia ant raugintu agurkeliu"na kur sazine pas boba? doh.gif  verysad.gif

Labai užjaučiu 4u.gif Linkiu, kad ateity pavyktų susilaukti stebukliuko wub.gif 4u.gif ir kuo toliau nuo tokios anytos doh.gif sėkmės jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
o jei visi tyrimai geri, ir kraujo, ir šlapimo, ir tepinėlis........ juk jei tokis skirtumas, turėtų kažkas rodyt, kažkokis uždegimas darytis turėtu ar kas......... ar normalu šitaip?
Atsakyti
visų pirmą 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tikėjimo

man 5-6 sav, šiandien ryte pamačiau tepliojimus ir nudūmiau į ligoninę, apžiūrėjo, echoskopavo... kur vaisiaus veikla parašė nei taip nei ne, o abejotina verysad.gif nurodė po sav padaryt echoskopiją vėl ir turėtų būti viskas aišku... ar gali dar tokio laiko mano pupa būti ant tiek maža, kad nesimatytų veiklos? skaičiau, kad 5-6 sav pas kitas širdutė jau plaka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 03, 21:19)
visų pirmą 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir tikėjimo

man 5-6 sav, šiandien ryte pamačiau tepliojimus ir nudūmiau į ligoninę, apžiūrėjo, echoskopavo... kur vaisiaus veikla parašė nei taip nei ne, o abejotina verysad.gif nurodė po sav padaryt echoskopiją vėl ir turėtų būti viskas aišku... ar gali dar tokio laiko mano pupa būti ant tiek maža, kad nesimatytų veiklos? skaičiau, kad 5-6 sav pas kitas širdutė jau plaka verysad.gif

Nesijaudink taip gali nesimatyti. tu daug ilsekis ir negalvok apie tai, zinoma lengva kalbeti mums, bet tu nusiteik kad viskas gerai tikek ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal terminas mazesnis truputuka del to nesimato, laikykis, stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 03, 23:35)
laikykis, stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena,

siandien nuejau pas ginekologe, paziurejo ekoskopu ir nieko nepamate, tepasake kad arba labai mazas nestumas arba negimdyminis, pasidariau kraujo testa -264g hcg, sake jei poryt bus 600 o 5dieni apie 1000, tai tada besivystantis nestumas, jei ne - laukt issivalymo. Jokiu uzuolanku ar vilties. Po 2metu bandymo pastoti, 500 gal neigiamu nestumo testu...o dabar maniskiai teigiami testukai atrode kaip stebuklas, o ir vyras jau galvoja kad bus Tetukas... Siaip savijautoje nieko nejauciu apart kartais maudimo ar kazkokio ajusmo pilvo apacioj ar sone ir dazno lakstymo i WC. Gal kazkam buvo panasiai ir kuo viskas baigesi ar kaip pasisuko?
Atsakyti
QUOTE(Mustiara @ 2009 10 05, 18:06)
laba diena,

siandien nuejau pas ginekologe, paziurejo ekoskopu ir nieko nepamate, tepasake kad arba labai mazas nestumas arba negimdyminis, pasidariau kraujo testa -264g hcg, sake jei poryt bus 600 o 5dieni apie 1000, tai tada besivystantis nestumas, jei ne - laukt issivalymo. Jokiu uzuolanku ar vilties. Po 2metu bandymo pastoti, 500 gal neigiamu nestumo testu...o dabar maniskiai teigiami testukai atrode kaip stebuklas, o ir vyras jau galvoja kad bus Tetukas... Siaip savijautoje nieko nejauciu apart kartais maudimo ar kazkokio ajusmo pilvo apacioj ar sone ir dazno lakstymo i WC. Gal kazkam buvo panasiai ir kuo viskas baigesi ar kaip pasisuko?

Tau reiketu pakeisti ginekologe, nes sita kazkokia....Keista. Kaip gi galima iskart taip pasakyti - "lauk isvalymo".
Man buvo taip, kad testukas parode teigiama. Turejo buti kokios 2 ar 3 savaites- gydytojas pasake, kad nieko nemato su echoskopu ir dar pasisaipe, kad gal nemoku nestumo testu naudotis. Be to, netgi buvo prasidejes kazkoks pakraujavimas-patepliojimas ir skaudejo pilva (lyg ir menesines, bet per anksti laiku). Veliau pasirode, kad cia normalus nestumas, o tas patepliojimas ir skausmas del to, kad kiausinelis tuo metu tvirtinosi gimdoje. Tai geriau tu luktelk dar savaitele ir nueik apsiziureti pas kita gydytoja. Beje, o ar nujauti, kada galejai pastoti? kiek nestumui laiko?
Atsakyti
na o man šian ligoninėj pasakė arba laukt savaiminio išsivalymo arba penktadienį gultis abrazijai cray.gif sakė "neturėkit iliuzijų, nėštumas nesivystantis"... atsiprašau, kad čia rašau 4u.gif kur mergaitės ieško vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustiara @ 2009 10 05, 18:06)
laba diena,

zinok ne visi gydytojai buna teisus, ypac, jei dar tik nestuke.gif pradzia. mano gine ir mane pradzioj buvo isgazdinus, kad itaria nesivystanti, bet kitas gydytojas tai paneige ir siandien viskas ok thumbup.gif
Atsakyti