Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(pantera83 @ 2009 08 09, 20:52)
tai as jau kita diena nuvariau pas ta pacia gine su ligonines rezultatais, tai ji taip pat patvirtino, kad viskas ok g.gif

Labai dziugu kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 09, 20:52)
tai as jau kita diena nuvariau pas ta pacia gine su ligonines rezultatais, tai ji taip pat patvirtino, kad viskas ok g.gif

Na stai, kaip saunu!!! Visi zmones kartais klysta... tik, zinia, galetu ne taip ziauriai. smile.gif
Augink maziuka ir kuo maziau nervinkis! Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2009 08 18, 15:02)
Na stai, kaip saunu!!! Visi zmones kartais klysta... tik, zinia, galetu ne taip ziauriai. smile.gif
Augink maziuka ir kuo maziau nervinkis! Sveikinu! 4u.gif

aciu, merginos 4u.gif tikiuosi, kad ir toliau bus viskas ok rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, merginukės,

matau, skaudžiom temelėmis šnekat... paskaitinėjau tik keletą paskutiniųjų psl.... man šis ,,etapas-ai" jau lyg ir praeity... turėjau 5 nesivystančius nėštumus... po 3-io nessivystančio rado priežastį - AFS sindromas (čia apie jį yra atskiros temelės- tai padidėjusio kraujo krešumo liga), skyrė gydymą, bet ir su gydymu buvo dar 2 nesivystantys... dabar jau 6-tas kartas... kol kas viskas sėkmingai turim jau įsibėgėjusią 22 sav. pakeitė šiam kartui kiek gydymą ir ... ačiū Dievui, padeda..... nors po tiek nesivystančių, nerimas vis dar giliai širdyje tūno... echo rodo beveik viską ok smile.gif tai jau tikimės išaugti sveikučiai. taigi, linkiu visoms , kurios ir turėję nesivystančių, pasidaryklit tyrimus (AFS tyrimą daro po 2-3 nesivystančių) ir tikėkit stebuklais. Svarbiausia neprarasti vilties smile.gif o giminėms ,,apsiskelbti" geriausia perkopus 3 mėn...... nes kai viskas ok, tai smagu, bet kai prarandi, tai jiems trūksta žodžių ir dar pripaišo visokių diagnozių... žodžiu, daug skaudžiau pernešti ir pačiam, kai jau daug kas žino... sėkmės. laikykimės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2009 08 20, 00:10)
sveikos, merginukės,

matau, skaudžiom temelėmis šnekat...  paskaitinėjau tik keletą paskutiniųjų psl.... man šis ,,etapas-ai" jau lyg ir praeity... turėjau 5 nesivystančius nėštumus...  po 3-io nessivystančio rado priežastį - AFS sindromas (čia apie jį yra atskiros temelės- tai padidėjusio kraujo krešumo liga), skyrė gydymą, bet ir su gydymu buvo dar 2 nesivystantys... dabar jau 6-tas kartas... kol kas viskas sėkmingai turim jau įsibėgėjusią 22 sav. pakeitė šiam kartui kiek gydymą ir ... ačiū Dievui, padeda..... nors po tiek nesivystančių, nerimas vis dar giliai širdyje tūno... echo rodo beveik viską ok  smile.gif  tai jau tikimės išaugti sveikučiai. taigi, linkiu visoms , kurios ir turėję nesivystančių, pasidaryklit tyrimus (AFS tyrimą daro po 2-3 nesivystančių) ir tikėkit stebuklais. Svarbiausia neprarasti vilties smile.gif  o giminėms ,,apsiskelbti" geriausia perkopus 3 mėn...... nes kai viskas ok, tai smagu, bet kai prarandi, tai jiems trūksta žodžių ir dar pripaišo visokių diagnozių... žodžiu, daug skaudžiau pernešti ir pačiam, kai jau daug kas žino...  sėkmės. laikykimės mirksiukas.gif

o pas gin, ypač jei jau turėjusios bent vieną nesivystantį, eikit iškart vos pamatę sekantį kartą 2 juosteles... iškart skirs gydymą, ar nusiųs kur toliau tyrimams - tikrai bus ramiau nes jei nueisit tik 8 sav, kaip kažkuri čia rašėt, tai jau gali būti šaukštai po pietų... sako nesivystantys vaisius savaime pasišalinti gali netgi ir po mėn., o tai, kad jis ilgai nesivystnatis pratūnos mumyse- nėra gerai... man vos radę, kad nesivysto, iškart skubino šalinti.... nors, jau kai buvo 5-tas nesivystantis- sakė,- gana jau Jus tiek daug gramdyti - palaukim, kol savaime... tai po savaiminio, paskui dar skyrė vaistukų, kad jokia infeksija neprikibtų. na, žodžiu įvairūs variantai galimi... bet geriau jų iš viso nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2009 08 20, 00:18)
sveikos, merginukės,

matau, skaudžiom temelėmis šnekat...  paskaitinėjau tik keletą paskutiniųjų psl.... man šis ,,etapas-ai" jau lyg ir praeity... turėjau 5 nesivystančius nėštumus...

o siabeli verysad.gif kiek kanciu verysad.gif na bet labai dziugu, kad dabar augate 4u.gif stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 18, 15:14)
aciu, merginos 4u.gif tikiuosi, kad ir toliau bus viskas ok rolleyes.gif

Na ir as prisidedu prie jusu temeles, nes pastaraji menesi tai man buvo labai aktualu.
Velavo menesines, tad pasidariau nestumo testa smile.gif oi kokia laime buvo kai savajam po nosim pakisau dvi juosteles bigsmile.gif
Standartinis vizitas pas akusere, po to siuntimas pas ginekologe. Bet va ta diena kai reikejo jau eit pas gine tai eme rudai teplioti aisku man sokas bele koks ... nulekiau i poliklinika, o ginekologe ramiu veidu "vyksta persileidimas na bet einam paziuresim". ziurejo ziurejo ir mate tik puslele. Prirase vaistu, liepe NESINERVINT doh.gif ,namie gulet ir po savaites ateit. Kai nuejau dar karta jau turejo buti 7 savaites, bet pasake kad nesivysto ir reikia daryti valyma ... verysad.gif asaru bele kiek nervai nelaiko su savuoju ziurim viens i kita ir galvojam kodel butent mums taip verysad.gif
Bet suveike mano galvele kad reik nueit dar pas viena pasikonsultuot g.gif ir ka jus manot ... sako taigi viskas normalu sirdute plaka keista kad nepastebejo tokio nestumo lotuliukas.gif
Tai va ... trys savaites nervinimosi asaru vaistu ... tepliojimas praejo ...
Dabar mums jau 10 savaiciu nestuke.gif
Buvo smagu ziureti kaip poliklinikos gines veidas pasikeite kai visgi ir ji pamate vaisiu, neuzmirstama fraze "O visgi pas tave kazkas vystosi, o cia va ir sirdute" doh.gif

Atsakyti
sveikos. nemaniau kad dar karta teks ilyst i sita tema..tiksliau labai nenorejau. praradau dar 1 savo vaikeli.
norejau paklausti patyrusiu, kokiu tyrimu reikia reikalauti del nuolatiniu persileidimu? klausiu, nes is savo kovos su vejo malunais, supratau, kad ko nereikalausi to ir negausi.
Atsakyti
Sveikos visos nerimaujancios. pas mane yra tokia situacija ir as nezinau ka galvoti tik verkiu ir niekaip negaliu nurimti. Mano mm buvo liepos 13, taciau ciklai buna kas 36, kas 34 tai kas 29 dienos, zodziu neregulerus, rugpjucio 17 pasidriau testa jis buvo teigiamas tik viena juostele buvo siek tiek blankesne, nuejau pas viena gyd. ji apziurejo sako turetu buti apie 5 savaites liepe ateiti po 2 savaiciu. Po savaites man pradejo mausti pilva, nuejus pas gyd . mane pagulde i ligonine, nieko netepliojo ir neteplioja, taciau jau vaginalini echo dare 3 kartus ir itaria nesivytanti, pagal gyd. turetu buti 7 savaites bet ji mato tuscia gemaline puslyte, siandien sake kad pailga ji. Puslyte nezymiai pauga, bet vilciu neteikia. Dare tris kartus ta krayjo tyrima del nestumo hormono, viena karta buvo 2900, kita karta 3500, trecia karta buvo 4600, siandein dar karta paeme ir patare apsispresti iki antradienio, nes pagal ja tai nieko gero, hormonas auga mazai, puslyte ir gi. Patarkit ka man daryt? kaip sunku priimti sprendima..... verysad.gif kudikis taip lauktas. Ar geriau laukti kol pats issivalys? O gal viskas dar bus gerai?....
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2009 09 04, 15:23)
Sveikos visos nerimaujancios. pas mane yra tokia situacija ir as nezinau ka galvoti tik verkiu ir niekaip negaliu nurimti. Mano mm buvo liepos 13, taciau ciklai buna kas 36, kas 34 tai kas 29 dienos, zodziu neregulerus, rugpjucio 17 pasidriau testa jis buvo teigiamas tik viena juostele buvo siek tiek blankesne, nuejau pas viena gyd. ji apziurejo sako turetu buti apie 5 savaites liepe ateiti po 2 savaiciu. Po savaites man pradejo mausti pilva, nuejus pas gyd . mane pagulde i ligonine, nieko netepliojo ir neteplioja, taciau jau vaginalini echo dare 3 kartus ir itaria nesivytanti, pagal gyd. turetu buti 7 savaites bet ji mato tuscia gemaline puslyte, siandien sake kad pailga ji. Puslyte nezymiai pauga, bet vilciu neteikia. Dare tris kartus ta krayjo tyrima del nestumo hormono, viena karta buvo 2900, kita karta 3500, trecia karta buvo 4600, siandein dar karta paeme ir patare apsispresti iki antradienio, nes pagal ja tai nieko gero, hormonas auga mazai, puslyte ir gi. Patarkit ka man daryt? kaip sunku priimti sprendima..... verysad.gif kudikis taip lauktas. Ar geriau laukti kol pats issivalys? O gal viskas dar bus gerai?....

man su pirmu nestumu buvo panasiai. kai pagal mm buvo 6 savaites, pilva maude, puslytej nesimate embriono, gulejau ligoninej, nuolat jutau gydytoju spaudima darytis valyma. bet uzsispyriau ir uz savaites pasimate embrionas, o dar uz keliu dienu sirdute. tuo metu vartojau duphastona.
nors jokio stebuklo turbut neivyko tiesiog pastojau veliau nei turejau, nes nestumas pagal echo man visad atsilikdavo 2 savaites. tiesiog nepasidaviau ir islaukiau smile.gif

o jei nesivystantis nestumas (tfu tfu tfu) anksciau ar veliau prades tepti rudai ar kraujuoti..o iki to laiko turi laiko.
nuosirdziai tikiuos, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Ecta]: 04 rugsėjo 2009 - 14:16
QUOTE([Ecta] @ 2009 09 04, 16:14)
man su pirmu nestumu buvo panasiai. kai pagal mm buvo 6 savaites, pilva maude, puslytej nesimate embriono, gulejau ligoninej, nuolat jutau gydytoju spaudima darytis valyma. bet uzsispyriau ir uz savaites pasimate embrionas, o dar uz keliu dienu sirdute.  tuo metu vartojau duphastona.
nors jokio stebuklo turbut neivyko tiesiog pastojau veliau nei turejau, nes nestumas pagal echo man visad atsilikdavo 2 savaites. tiesiog  nepasidaviau ir islaukiau smile.gif

o jei nesivystantis nestumas (tfu tfu tfu) anksciau ar veliau prades tepti rudai ar kraujuoti..o iki to laiko turi laiko.
nuosirdziai tikiuos, kad viskas bus gerai  wub.gif

nebutinai prades tepliot, man iki 10 savaites nei tepliojo nei pilva maude, o nestumas buvo su irimo pozymiais, kiekvienai skirtingai
Marakija laikykis viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2009 09 04, 15:14)
man su pirmu nestumu buvo panasiai. kai pagal mm buvo 6 savaites, pilva maude, puslytej nesimate embriono, gulejau ligoninej, nuolat jutau gydytoju spaudima darytis valyma. bet uzsispyriau ir uz savaites pasimate embrionas, o dar uz keliu dienu sirdute.  tuo metu vartojau duphastona.
nors jokio stebuklo turbut neivyko tiesiog pastojau veliau nei turejau, nes nestumas pagal echo man visad atsilikdavo 2 savaites. tiesiog  nepasidaviau ir islaukiau smile.gif

nuosirdziai tikiuos, kad viskas bus gerai  wub.gif

Tikrai manau kad su valymais nereiketu skubeti, bet vel kiekvienai buna skirtingai ... as pasidariau testuka parode nestuma nuejau pas ginekologe pasake kad nesivystantis, nes dar ir maude pilvo apacia kaip pries menesines ir tepliojo rudai tai stipriau tai silpniau.
Bet pasirodo kad nestumas buvo dar mazas todel nelabai ka ir iziurejo, o maudimas ir tepliojimas baigesi su antro menesio pabaiga.
Kartais siek tiek palaukti nera prosal, o kartais verysad.gif
Atsakyti
ęsu pasimetus,nevisai lauktas, visai neplanuotas šitas nėštumas,bet kai pamatėm dvi juosteles nusprendėm kad jei jau yra, tai ir reikia, ir laukt pradėjom...... dabar 11 savaičių pagal mėnesines turi jau būti....... deja, prieš kelias dienas darė echoskopiją, sakė nesivysto, vaisius tiksliau šešėlis kurį matė, atitinka 6 savaites..... reik valyti.... kodėl savaime nesivalo gimda?juk jei žuvęs vaisius, turėtų išsivalyti?ir dar, kodėl teigiamas nėštumo testas?dar ryškiau teigiamas negu pradžioj nėštumo, kai sėdėjom abudu išsižioje, ir negalėjom patikėti kad laukiamės....... negaliu patikėti kad nebėra.....
Atsakyti