Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Labai nerimauju... Vakar kažkoks pilvas pamažėjęs pasirodė ir į toletą taip nebevarinėja unsure.gif Labai bijau, kad tik neatsitiktų mano kruopai. Lėksiu šiandien pas gydytoją apžiūrai verysad.gif
Atsakyti
Ech, nuramino gydytoja bigsmile.gif , pasirodo viskas mums gerai nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai saunu mirksiukas.gif reikia buti optimistei ir galvot,kad viskas bus gerai thumbup.gif
gal geros mintys turi tam irgi reiksmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2006 10 25, 23:13)
Ech, nuramino gydytoja  bigsmile.gif , pasirodo viskas mums gerai  nestuke.gif  thumbup.gif

Saunu, kad viskas Tau gerai 4u.gif
O as prazliumbiau puse nakties verysad.gif , mat nestumas 5-6 sav., pradejo mausti pilva, tai gydytoja liepe pradeti gerti Duphaston'a ir pasidaryti kraujo tyrima (žChG), kad nustatyti ar vysytosi man kruopyte verysad.gif Itaria II nesivystanti unsure.gif Sunku labai, o dar krutine nustojo buti jautri.... Ryt einu pas gine, suzinosiu savo nuosprendi....
Atsakyti
pasakykit, del kokiu priezasciu atsiranda tas nesivystantis nestumas? ka sako gine's?
Atsakyti
manau gali buti ivairiu priezasciu.kazkas negerai su chromosomom,o gal kokio viruso.Dar sake,kad jei vartojai kontr.tab.ilga laika tai gali taip pat tureti reiksme,nes organizmas priprates atmest apvaisinima ir jei pastojai iskart nutraukus jas vartot organizmas gali atmest kaip yra iprates. .Manau reikia laiko organizmui atsistatyt i vieta po kontr..Na net nezinau,bet kiek girdejau tai tokios priezastys gali buti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nike_mike @ 2006 10 26, 14:56)
pasakykit, del kokiu priezasciu atsiranda tas nesivystantis nestumas? ka sako gine's?

Priezasciu yra ivairiu.... Po pirmos nesekmes nieko per daug netiria, jei pasikartoja keli nesivystantys, tada jau bando tirti rimciau....
O po pirmojo dazniausias atsakymas: naturali gamtos atranka... unsure.gif
Aisku, kiekvienam zmogui skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2006 10 26, 06:10)
O as prazliumbiau puse nakties verysad.gif , mat nestumas 5-6 sav., pradejo mausti pilva, tai gydytoja liepe pradeti gerti Duphaston'a ir pasidaryti kraujo tyrima (žChG), kad nustatyti ar vysytosi  man kruopyte verysad.gif Itaria II nesivystanti unsure.gif Sunku labai, o dar krutine nustojo buti jautri.... Ryt einu pas gine, suzinosiu savo nuosprendi....

Laikau uz tave kumstukus!!!! Parasyk kaip sekesi. Kad tik viskas geraibutu . Mes turbut visos nescios esam paranojikes, vis galvojam kad kas gali atsitikti, na bet kaip negalvosi, juk nori kad mazuliukui viskas butu gerai ir is tos meiles ir noro apsaugoti ir kyla visokiu minciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2006 10 26, 09:10)
O as prazliumbiau puse nakties verysad.gif , mat nestumas 5-6 sav., pradejo mausti pilva, tai gydytoja liepe pradeti gerti Duphaston'a ir pasidaryti kraujo tyrima (žChG), kad nustatyti ar vysytosi  man kruopyte verysad.gif Itaria II nesivystanti unsure.gif Sunku labai, o dar krutine nustojo buti jautri.... Ryt einu pas gine, suzinosiu savo nuosprendi....

Kaip sekasi, mst? ka pasake gydytoja? Zinok, man 5-6 savaite taip pat nustoja krutine buti jautri, tai namiskius is proto variau del savo itarimu, o 7 savaite nuejome echo ir pasirode, kad viskas ok. O pilva gali mausti, nes gimda po truputi auga. Galvok tik apie gera ir bus gerai!!!
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2006 10 26, 08:10)

5-6sav pats tas pilvo maudimas juk.man ir 7 ir 8 savaite dar islysdavo visokiu "maust","skaust".Labai svarbu ,kad nera kraujingu isskyru.Ir aplamai dazniausiai nesivystancio nestumo pozymis-ruda isskyra.
Atsakyti
oi....ir pas mane bedos cray.gif ....spalio 16 papuoliau i ligonine del atsiradusiu rudu isskyru, buvo 7 savaites, ziurejo echo sirdeles nerado, savaite pragulejau net pasijudint bijojau, lygiai po savaites vel ziurejo echo, rado sirdute, man parode ir paaiskino kur ziuret ir as pati maciau kaip ten viskas pulsuoja, tiek apsidziaugiau....rudu isskyru vis mazejo ir po poros dienu israse mane is ligonines, ta diena isskyru nebuvo...gryzau namo, be proto su vyru dziaugemes, kad jau gal praeina visos bedos ir rado sirdute, sake vystosi...bet dziaugsmas tetruko tik viena nakti...atsikeliu kita ryta, pasiziuriu kraujas........ cry.gif nulekiau pas daktare padare vaginalini echo ir pasake,kad nemato sirdeles veiklos....bet vaisius labai graziai atitinka savo amziu...pagulde vel i ligonine...padare dar viena echo, pasake 50 ant 50,kad gyvas.....dabar laukiu pirmadienio...vel bus eilinis echo ir atsakymas i visus klausimus.... verysad.gif
Atsakyti
Man vakar beda irgi atsitiko. Kai nuejau i tualeta, isejo kazkokiu isskyru, panasiu i kepeneles, ar tai mazus mesos gabaliukus. Praverkiau visas akis. Paskambinau savo daktarui, tai siandien einu echoskopa darytis, bet lyg ir nebepykina siandien, tik pilvuka truputi skauda, na ir valgyti vis dar nesinori... tai laukiu su siaubu atsakymo... Beto, mano nestumas dar labai mazas, ir gali dar nepamatyti sirdeles, tai tada teks kankintis dar kelias savaites nezinioje cry.gif
Atsakyti