Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(amileta @ 2006 03 18, 16:50)
jei tikrai bus tos gydytojos tokia klaida,tikrai parasysiu didelem raidem.  nes vien tokios zinios gali persileis.

Kaip ten pas tave reikalai, amileta, ar buvai pas kita gydytoaj?..
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2006 03 17, 21:31)
kai paklausiau ar plaka sirdis,tai pasake :gerai isiziurejus lyg ir juda,gal tai zarnos ar... toks atsakymas. dave man ta savaite laukti stebuklo. tyrimai geri,nieko neskauda. pradziojae nestumo itare negimdini nestuma tai buvo sausio 3d,  sausio 13d jau buvo gimdoj.  sausio 30 rode 7 sav. o kovo 16d. TIK 8 sav.  pirmadieni eisiu dar pas kita daktare paziuret, i dainavos pol., pas  Riaukiene.atrodo tokia pavarde. gal zinot  ka nors apie ja ?

na, taip g.gif
gal vistik ir viskas gerai pas tave. Butinai pas kita daktare nueik, nes pirmoji atrodo visai nepatyrusi.
4u.gif
Atsakyti
jokiu budu nepasikliauciau viena gydytoja. ir pries priimant svarbu sprendima reikia pasikonsultuoti net ne su dviem. labai svarbu pasikliauti savo sirdimi. man tie echoskopai didelio pasitikejimo nekelia. yra ir kitų tyrimų, be to, jeigu gerai jautiesi, gal vertetų palaukti. tikrai girdejau atveju kad viskas galų gale pakrypsta geraja linkme.
butinai parasyk kaip tau sekesi. bet kokiu atveju labai tave palaikome.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 18, 12:40)
aš tokį pat dariausi tyrima,kiek pamenu vienas tyrimukas virš 20lt kainavo.Tikrai geras dalykas,nes buvo tokios pat problemos.Neštumo testai visi rodo,kad aš neščia,o echoskopu nesimato,todėl ir davė siuntima tirtis ir nustatynėt.Beje tyrimai rodė 6neštumo savaite,po savaitės parodymai didesnius skaičius prodė,o dar po savaitės jie beveik per pus nukrito.Ten duoda tokią pažymą kurioje yra parašyti kelinta maždaug savaite pagal tuos kraujo tyrimo rezultato skaičius.Galiu jei reikia duoti tos laboratorijos adresa ir telefono nr,gal kam prireiktu/rašykit AŽ/

Viens prie vieno kaip pas mane, pinigu isleidau tiems ktaujo tyrimams pakankamai. Bet galu gale ivyko persileidimas ir veliau jau valyma padare,ilgai gydziausi, nes uzdegimas prasidejo ir viskas tai ivyko per Kaledas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 20 kovo 2006 - 22:15
vis dar negaliu patiket,sunku susitaikyt su ta mintim,bet teks... ir kita gyd.sake ta pati. reikia daryt isvalyma,nes jau pradejo atitrukinet.
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2006 03 21, 07:37)
vis dar negaliu patiket,sunku susitaikyt su ta mintim,bet teks... ir kita gyd.sake ta pati. reikia daryt isvalyma,nes jau  pradejo atitrukinet.

Stiprybes tau brangioji verysad.gif labai puikiai tai suprantu,nes pati tai esu patyrus,bet patikek sekanti kart viskas bus gerai(paziurek i mano parasa)laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2006 03 21, 06:37)
vis dar negaliu patiket,sunku susitaikyt su ta mintim,bet teks... ir kita gyd.sake ta pati. reikia daryt isvalyma,nes jau  pradejo atitrukinet.

Ir as tave uzjauciu...Paskaudes sirdute...Bet gyvenimas tesiasi, ir bus viskas dar kitaip (kaip parase malyna, paziurek i musu liniuotes). Stiprybes tau ir sveikatos!!!
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 20, 22:15)
Viens prie vieno kaip pas mane, pinigu isleidau tiems ktaujo tyrimams pakankamai. Bet galu gale ivyko persileidimas ir veliau jau valyma padare,ilgai gydziausi, nes uzdegimas prasidejo ir viskas tai ivyko per Kaledas  verysad.gif

Tie tyrimai tikrai nepigus,nes jų ne vieną reik daryt,bet jie tokiais atvejais buna vienintelė viltis ir labai tikslus,ypač tokiu atveju kai daktarai nieko konkretaus negali pasakyti.Dėl tokios nelaimės per Kalėdas tai tikrai užjaučiu,tikiuosi kitos Kalėdos bus pačios laimingiausios

Nieko nelieka tokiuose atvejuose,tik susitaikyt.Bet aš tavo vietoj nueičiau arba tuos tyrimus pasidaryčiau arba pas kitą daktare konsultacijai nueičiau,nes mano pirmą neštumą galima buvo išgelbėti,bet daktarai per daug paskubėjo
Atsakyti

uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 21, 08:36)
Tie tyrimai tikrai nepigus,nes jų ne vieną reik daryt,bet jie tokiais atvejais buna vienintelė viltis ir labai tikslus,ypač tokiu atveju kai daktarai nieko konkretaus negali pasakyti.Dėl tokios nelaimės per Kalėdas tai tikrai užjaučiu,tikiuosi kitos Kalėdos bus pačios laimingiausios

Vilgra, man tai atsitiko pries 3 metus. O kitos Kaledos bus tikrai laimingos, nes 3 vaikas, kuri gimdysiu ant dienu sutiks jau Kaledas su visa mano seimyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 21, 10:35)
Vilgra, man tai atsitiko pries 3 metus. O kitos Kaledos bus tikrai laimingos, nes 3 vaikas, kuri gimdysiu ant dienu sutiks jau Kaledas su visa mano seimyna  smile.gif

O kaip šaunu thumbup.gif tokia didelė ir laiminga šeima.
Pas mane irgi trys metai jau praėjo,tiesa su visais trim neštumais man teko tuos tyrimus darytis.
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2006 03 21, 07:37)

labai labai gaila verysad.gif verysad.gif ,stiprybes tau ir stengtis nepaluzti verysad.gif ,bet daznai vienas nesekmingas nestumas padaro kelia kitam kuris baigiasi laimingu gimdymu wub.gif ,as tikiu kad neilgai trukus tu busi vel nestuke.gif tik si syki su LAIMINGA PABAIGA wub.gif
Atsakyti