Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(almukass @ 2008 01 22, 20:47)
Tai vat man ir idomu kuo tai skiriasi ar tik moraliniu poziuriu - kad abrazija daroma pries mano nora, o abortas del moters noro, ar tai skiriasi ir pacia procedura? Nes jei tai tas pats tai tada yra l. didele rizika nebetureti vaiku verysad.gif  Ar as kazka ne taip vistiek suprantu...

Manau abrazija ir abortas skiriasi ir moraliniu ir fiziniu aspektu, nes abrazija atliekama ne dėl moters nenoro turėti vaikelį, ir tuomet, kai vaikelis žūsta viduje ir gimda pati neišsivalo. Visgi procedūra yra tokia pati kaip aborto verysad.gif Tačiau neliūdėk labai - siūlau paskaityti skyrelyje "Nėštumo planavimas" tema "Pastojimas po persileidimo" - gal nusiraminsi kažkiek 4u.gif Ten merginos rašo, po kiek laiko pastojo. Beje, jeigu tai nors kiek tave nuramins, aš pastojau po keturių mėnesių nuo abrazijos (tikiuosi bus sėkmingai, nors dar anksti ką nors tvirtinti). Tikėk, kad kitas kartas bus sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
Vaida331, tu tikra saunuole, manau ne daugelis po tiek nelaimiu ryztusi dar bandyti... Nezinau, man tai kol kas net pagalvoti nesinori apie dar viena bandyma... Aisku turbut per mazai laiko praejo, bet visgi tokios patirtis yra labai ziauru... O dar sako nestumas ne liga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 28, 11:42)
Vaida331, tu tikra saunuole, manau ne daugelis po tiek nelaimiu ryztusi dar bandyti... Nezinau, man tai kol kas net pagalvoti nesinori apie dar viena bandyma... Aisku turbut per mazai laiko praejo, bet visgi tokios patirtis yra labai ziauru... O dar sako nestumas ne liga schmoll.gif

Na viltis mirsta paskutine smile.gif tikiu,kad dar turesiu vaikeli smile.gif ir ,kad viskas bus gerai,beja jau ir judesius pradejau jausti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

Labai bijau, kad mano nėštumas gal būt nesivysto, nes nejaučiu jokių nėštumui būdingų požymių, nei pykinimo, nei kokių nors ypatingų poreikių, gal tik mieguistumas yra. Vasario 5d. einu pas gine tai taip bijau, o gal nesivystantis nėštumas turi kžkokių požymių.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 02, 22:33)
Sveikutės

Labai bijau, kad mano nėštumas gal būt nesivysto, nes nejaučiu jokių nėštumui būdingų požymių, nei pykinimo, nei kokių nors ypatingų poreikių, gal tik mieguistumas yra. Vasario 5d. einu pas gine tai taip bijau, o gal nesivystantis nėštumas turi kžkokių požymių.

na nesigąasdink tu be reikalo. Nebūtinai tie nėštumo požymiai pas visaas labai būdingi turi būti. Manęs tai žinok nei su vienu nėštumu visai nepykino ir tų poreikių ypatingų visai nebuvo ir nėra. Taip kad geros emocijos pasilieka, o blogos mintys šalin 4u.gif
Atsakyti
labai bijau kad pas mane gali buti nesivystantis nestumas kadangi man db jau apie 18-19m sav bet nieko nejauciu daktare echo dare 13sav tada sake kad gerai o db nesijauciu nescia nejauciu dar nei judesiu nei krutyne padidejo nieko labai neramu pas daktare tik 22savaite reiks eit o nestumo simtomu jokiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 02 15, 08:19)
labai bijau kad pas mane gali buti nesivystantis nestumas kadangi man db jau apie 18-19m sav bet nieko nejauciu daktare echo dare 13sav tada sake kad gerai o db nesijauciu nescia nejauciu dar nei judesiu nei krutyne padidejo nieko labai neramu pas daktare tik 22savaite reiks eit o nestumo simtomu jokiu verysad.gif  verysad.gif

o tai kodel tu delsi? nesvarbu, kad paskirta 22 savaite- nueik dabar. Negi nepriims?
Arba nueik privaciai, jei pinigeliu negaila. Ten ir echoskopu paziures, kad isitikint ar vaikuciui viskas gerai.
Atsakyti
o ar nestumo testas rodo teigiamai kai yra nesivystantis nestumas?gal kas zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 02 16, 10:07)
o ar nestumo testas rodo teigiamai kai yra nesivystantis nestumas?gal kas zinot? g.gif

kiek zinau tai rodo teigiamai
Atsakyti
Šiandien buvau pas gine, jokių džiugių naujienų nepasakė, padarė echo ir nematė širdelė plakimo, pūslelė atitinka 8sav, o gemaliukas kokias 6sav. Pagal pirmą apsilankymą man turėtų būti 11sav. Dabar eisiu vasario 26d.
Atsakyti
Tai va grįžau iš ginės ir dabar mane siųs konsultacinėn poliklinikoj ir ten spręs ką daryti laukti kol iškraujuosiu ar darys valymą cray.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 26, 21:05)
Tai va grįžau iš ginės ir dabar mane siųs konsultacinėn poliklinikoj ir ten spręs ką daryti laukti kol iškraujuosiu ar darys valymą cray.gif

Labai užjaučiu console.gif Žinau, kad tai nepaguos, bet labai daug šiais laikais nesivystančių nėštumų. Neaišku, ar čia dėl pasikeitusios aplinkos, gyvenimo ritmo ar dar kokių nenusakomų priežasčių. O gal paprasčiausiai anksčiau apie tai šnekama mažiau buvo. Man irgi teko tavo ir daugelio čia besilankančių merginų dalia. Žiauri ta mama gamta, bet taip jau ji sutvarkiusi, kad kai kuriems užsimezgusiems vaisiukams nelemta išvysti dienos šviesos verysad.gif Visgi viltis, noras ir tikėjimas, kad kitą kartą pavyks padeda atsigauti. Pati pastojau po abrazijos praėjus 3-4 mėnesiams. Šiandien turiu sūnelį, kuriam už kelių dienų sukaks pirmasis mėnesiukas wub.gif Tikiu ir nuoširdžiai linkiu, kad ir tau kitą kartą pavyktų. Nebijok ir drąsiai žiūrėk savo likimui į akis ir tau būtinai pasiseks 4u.gif
Laikykis, kad ir kaip širdelę skaudėtų console.gif
Atsakyti