Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

sveikos....nenoreciau gasdinti taciau ir as manau kad ruosiasi abrazijai,gyd niekada nieko nesako is anksto ,kad be reikalo nesijaudintum.man taip pat buvo atlikta abrazija kai laukiausi pirmojo vaikelio,nes buvo nustatytas nesivystantis nestumas,vaisius turejo buti 12 savaiciu taciau atrode tik kaip 6 savaiciu,tai teko daryti abrazija,reikia nieko nevalgyt ir negert nes vis tiek duoda narkoze,nors ji ir labai trumpa.tai tiek...linkiu kad viskas butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2006 03 17, 21:00)
beda ta,kad pas daktare buvau sausio 30d. nustate 7 sav. nestuma[ekoskopu].dabar buvau kovo 16d.[ turetu buti 13 sav.] bet ekoskopu nustate 8sav. ar gali taip suklysti ???sako ,kad nesivysto. ar gali kas pasikeist i gera puse ???nes po savaites darys isvalyma. o dabar belaukiant    galiu isproteti .  aciu uz atsakymus.            rasykit iki kovo 25d

labukas, na man irgi lygiai pries metus laiko, 5 sav.buvo nustatytas nesivystantis nestumas-tai buvo nepakeliamas skausmas giliai sirdy. maniau, neisgyvensiu nuo sios naujienos, bet...
viskas issivale savaime, nereikejo jokiu operaciju. tiesiog per menesines mano isejo visas mano ilgai lauktas kudikelis:(((
Atsakyti
man kai buvo 8sav atsiguliau i ligonine del perdidelio spaudimo, paziurejo eho tai leliukas atitiko 6sav bet viskas gerai dar atrode todel sake kad gali buti toks neatitikimas, po keturiu dienu pradejau kraujuoti ir jau leliukas atitiko tik 4 sav verysad.gif beto buvo prasideje atsidalinimo procesai verysad.gif todel kai buvo ipusejusi 9 sav man padare abrazija verysad.gif as nors zinau del ko viskas i vyko ir ko reikes saugotis sekanti nestuma, tik nezinau ar pavyks man atsipalaiduoti ir nebijoti kad kas vel nenutiktu unsure.gif
Atsakyti
O po kiek laiko po abrazijos jums pasirode pirmosios mensines? Man abrazija daryta birzelio 13, tai jau pries menesi, o menesiniu dar ne nesimato? kada mazdaug tiketis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitat: 12 liepos 2007 - 09:13
QUOTE(jurgitat @ 2007 07 12, 10:13)
O po kiek laiko po abrazijos jums pasirode pirmosios mensines? Man abrazija daryta birzelio 13, tai jau pries menesi, o menesiniu dar ne nesimato? kada mazdaug tiketis?

pirmosios menesines pasirode po men.ta pacia diena, kaip ir kad budavo.
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2007 07 12, 10:13)

man po 57 d. su duphastono pagalba 4u.gif
Atsakyti
o tau atitiko skaiciai pagal ekoskopija kiek leliui yra laiko
Atsakyti
sveikutes, prisiskaiciau cia jusu liudnu ir dziugesniu istoriju, tai nusprendziau ir as parasyt. Turiu tokia labai didele baime- mano maziukui siandien jau turetu buti daugiau kaip 15 savaiteliu, bet kazkodel bijau, kad jis nustojo augti- taip pavydziu toms, kurios jau pilvukus turi, nes as kol kas tai tik pati kazka matau, kad vakarais atrodau, kaip "gerokai pavalgius" ,o ryte ziuriu ir vel tas taip laukiamas pilvukas beveik visai sumazeja...esu dabar uz Atlanto, kur dar ziauriai karsta, tai viena diena kelis kartus buvo taip silpna uzeje, akyse aptemo, sirdis musa, vos nenualpau...bet taip buvo tik viena diena pora kartu...taip bijau, kad maziukui nieko nebutu atsitike...atrodo baigiu isprotet nuo minciu....i Lietuva tik uz pusantros savaites gryztu, o taip nekantru....ar niekam taip nebuvo? o dar visokie paskaudenimai, pamaudimai kartais islenda...ypac, kai neissimiegu ar daugiau kur pavaikstau, pavargstu...nors kartais ir siaip atrodo uzeina..maudimas ne pastovus. siaip jokiu itartinu isskyru nera, tik tie paskaudenimai...taip bijau, kad kas nebutu blogai...paskutini karta echoskopa dare, kai buvo 12 sav. sake viskas normalu, tik kazkaip nesiseke to mano maziuko isjudinti-sake, kad miega, bet kazkaip man itartina...bande klausytis vaikiuko sirdeles, bet ir jos dar neisgirdau...ar negali buti, kad leliukas mano nustojo vystytis?...gal kas turit patirties tame? Ar gali mausti esant normaliam nestumui? buciau labai dekinga, jei kas atsakytu...
Atsakyti
QUOTE(Sillvija @ 2007 10 23, 00:04)
sveikutes, prisiskaiciau cia jusu liudnu ir dziugesniu istoriju, tai nusprendziau ir as parasyt. Turiu tokia labai didele baime- mano maziukui siandien jau turetu buti daugiau kaip 15 savaiteliu, bet kazkodel bijau, kad jis nustojo augti-  taip pavydziu toms, kurios jau pilvukus turi, nes as kol kas tai tik pati kazka matau, kad vakarais atrodau, kaip "gerokai pavalgius" ,o ryte ziuriu ir vel tas taip laukiamas pilvukas beveik visai sumazeja...esu dabar uz Atlanto, kur dar ziauriai karsta, tai viena diena kelis kartus buvo taip silpna uzeje, akyse aptemo, sirdis musa, vos nenualpau...bet taip buvo tik viena diena pora kartu...taip bijau, kad maziukui nieko nebutu atsitike...atrodo baigiu isprotet nuo minciu....i Lietuva tik uz pusantros savaites gryztu, o taip nekantru....ar niekam taip nebuvo? o dar visokie paskaudenimai, pamaudimai kartais islenda...ypac, kai neissimiegu ar daugiau kur pavaikstau, pavargstu...nors kartais ir siaip atrodo uzeina..maudimas ne pastovus. siaip jokiu itartinu isskyru nera, tik tie paskaudenimai...taip bijau, kad kas nebutu blogai...paskutini karta echoskopa dare, kai buvo 12 sav. sake viskas normalu, tik kazkaip nesiseke to mano maziuko isjudinti-sake, kad miega, bet kazkaip man itartina...bande klausytis vaikiuko sirdeles, bet ir jos dar neisgirdau...ar negali buti, kad leliukas mano nustojo vystytis?...gal kas turit patirties tame? Ar gali mausti esant normaliam nestumui? buciau labai dekinga, jei kas atsakytu...

taip maudenimai lydi nėštumo metu, nes didėja gimda. Nežinau ką tau ir patarti, gal tik tai, kad nustok save kankinusi ir palauk kol grįši iš kelionės ir pasirodysi daktarui. Tavo nerimas tikrai nepadės tavo žirniukui, o jei neduokdie kas nors negerai, pakeisti nieko negali. Taigi pasisemk jei gali vilties ir tikėjimo ir tikėk kad viskas gerai. Kai man nustojo mano mažiukas vystytis pradėjo teplioti. Taigi jei tau nėra jokių išskyrų, būk gerutė, nusiramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sillvija @ 2007 10 23, 00:04)
sveikutes, prisiskaiciau cia jusu liudnu ir dziugesniu istoriju, tai nusprendziau ir as parasyt. Turiu tokia labai didele baime- mano maziukui siandien jau turetu buti daugiau kaip 15 savaiteliu, bet kazkodel bijau, kad jis nustojo augti-  taip pavydziu toms, kurios jau pilvukus turi, nes as kol kas tai tik pati kazka matau, kad vakarais atrodau, kaip "gerokai pavalgius" ,o ryte ziuriu ir vel tas taip laukiamas pilvukas beveik visai sumazeja...esu dabar uz Atlanto, kur dar ziauriai karsta, tai viena diena kelis kartus buvo taip silpna uzeje, akyse aptemo, sirdis musa, vos nenualpau...bet taip buvo tik viena diena pora kartu...taip bijau, kad maziukui nieko nebutu atsitike...atrodo baigiu isprotet nuo minciu....i Lietuva tik uz pusantros savaites gryztu, o taip nekantru....ar niekam taip nebuvo? o dar visokie paskaudenimai, pamaudimai kartais islenda...ypac, kai neissimiegu ar daugiau kur pavaikstau, pavargstu...nors kartais ir siaip atrodo uzeina..maudimas ne pastovus. siaip jokiu itartinu isskyru nera, tik tie paskaudenimai...taip bijau, kad kas nebutu blogai...paskutini karta echoskopa dare, kai buvo 12 sav. sake viskas normalu, tik kazkaip nesiseke to mano maziuko isjudinti-sake, kad miega, bet kazkaip man itartina...bande klausytis vaikiuko sirdeles, bet ir jos dar neisgirdau...ar negali buti, kad leliukas mano nustojo vystytis?...gal kas turit patirties tame? Ar gali mausti esant normaliam nestumui? buciau labai dekinga, jei kas atsakytu...

man atrodo,kad tau turėtų būti viskas gerai,nes manau jei jau būtų nesivystantis tai tikrai ir išskyrų būtų ir ne tik pamaudenimai,o jau tokio nėštumo laiko,tai jau turėtų rimtai skaudėti.ir dar man pavyzdžiui buvo,kad irgi tik aš pati žinojau,kad laukiuosi,nors jau buvo trys mėn.kadangi pilvo nesimatė nė kaip.o kaip jis galėjo matytis,jeigu mano pradžia nėštumo buvo vasara, karščiai ir man svoris iš pradžių neaugo,o krito.ir silpnumo momentai užeidavo ypač kai kur ilgiau pastovėt reikėdavo.taip,kad nesinervuok,leliui kenkia kai tu jaudinies,viskas bus o.k.pamatysi
Atsakyti
Sveikos, mergytės. Pasidalinsiu ir aš savo nerimu. Po 3 metų nesėkmingų bandymų pastoti ir po to, kai daktariukai dėl prastos vyro spermos rekomendavo tik apvaisinimą mėgintuvėlyje (IVF), stebuklingai pastojau blink.gif . Apie nėštumą sužinojau spalio 18 d. pasidariusi kraujo tyrimą, HCG buvo 323. Aišku džiaugsmui ir nuostabai nebuvo galo. Tačiau praėjus keturioms dienoms ryte pastebėjau, kad krūtinė tapo visai nejautri, o ir pilvuką pradėjo maudenti. Kad atsikratyčiau nerimo, nubėgau dar kartą išsitirti kraujuko. Buvau girdėjusi, kad jeigu vystosi gerai, HCG kiekvieną dieną turėtų dvigubėti. Pasiskaičiavau, kad jau turėtų būti apie 5000, tačiau išgirdau atsakymą- 1709. Apsipylusi ašaromis, tą pačią dieną nubėgau pas daktarytę. Pagal jos paskaičiavimus (pagal echo ir pagal HCG) mano mažiui turėtų būti ne daugiau kaip 4 sav., tačiau pagal paskutinių mėnesinių dieną- 5 sav. Daktarytė labai nuramino, išrašė dufastono ir liepė pasirodyti po 4 sav.
Bandau save raminti prisigalvojusi versijų, kad gal man ovuliacija įvyko vėliau, nei aš tikėjausi ir, kad viskas taip ir turi būti...bet vistiek širdį drasko nerimas, kad mažiui kažkas netaip...Jei žinočiau, kad lengvai galiu pastoti, gal reaguočiau papraščiau, bet žinojimas, kad nesėkmės atveju neaišku kada vėl galėsiu pastoti varo mane į neviltį...
Atsakyti
burundu, nesijaudink taip 4u.gif nestumo laikas isties gali nesutaptu su menesinemis ir taip daznai buna.
man itare nesivystanti, jau beveik nurase buvo. o pasirode, kad leliukui tiesiog laiko visom pora savaiteliu maziau buvo. as jau ir blogiasiam buvau nusiteikus, nes krutine nejautri buvo, nejauciau nestumo pozymiu, bet pasirode kad viskas gerai thumbup.gif
beje as ir geriau duphastona, nes man ir gresianti nustate, jis padejo labai, nes jau po menesio vartojimo gresme jo sumazejus buvo.
bet va tai, kad save kankini, nervinies tikrai nepades leliukui, del jo stenkis suimt ir buk ami. Nueik pas gyd anksciau jei tau taip neramu. kazkur nuo 7n savaites jau tikrai turetu matyti maziuko sirduke 4u.gif
Atsakyti