Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(Fudzijama @ 2007 05 17, 20:32)
Musu istorijos panasios. Man pernai lapkricio 30 padare abrazija, buvo 10 sav. Tiesa pasakius, man buvo neispasakytas sokas. Niekada negalvojau kad MAN taip gali atsitikt. Pirmas menuo buvo kaip juodas kosmaras, paskui pamazu skausmas aprimo, bent jau taip atrode. Bet tai tebuvo aisbergo virusnele. Viskas islindo i pavirsiu, kai vasari suzinojau, kad mano bendradarbe laukiasi, o suzinojo apie nestuma jau po 12 savaiciu. Net neradau jegu jos pasveikinti. Visa nakti prablioviau balsu. Bet butent ta nakti isejo skausmas is mano sirdies. Kita diena as jau ciauskejau su bendradarbe apie ja, jos leliuka, apie savo planus... Pries tris dienas pamaciau savo lauktas II. Per tas dieneles atejo ir kiti  nestuke.gif pozymiai. ax.gif Esu be galo laiminga ir kupina vilties, kad jau SIKART tai tikrai bus viskas gerai. Ir tu vyk salin blogas mintis ir nerima, VISKAS BUS GERAI  wub.gif  4u.gif

Sveikinu su nestuke.gif 4u.gif Ir labai aciu uz paguoda ir palaikyma.
O va vakar man pasirode siek tiek kraujo ir nusprendziau,kad testas blogas buvo ir mmm prasidejo verysad.gif .Taciau tuo nedideliu patepliojimu kaip ir baigesi.Siandien viskas svaru.Net nzn kas cia su manim darosi.Reiks ryt testa pakartot ir turbut jei teigiamas,suoliuot pas daktareli.
Atsakyti
QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 18, 08:44)
vakar man pasirode siek tiek kraujo ir nusprendziau,kad testas blogas buvo ir mmm prasidejo verysad.gif

Kaip man viena drauge yra sakiusi, kai aš netikėjau savo akim pirmą kartą savo gyvenime pamačiusi II - greičiau testas dar neparodytų jau esamo nėštumo, negu parodytų II kai nesilauki wink.gif Nebent pas tave II vaiduokliai buvo wink.gif Taip kad, manau, be reikalo stresuoji. O tas kraujas galėjo pasirodyti dėl to, kad šiomis dienomis turėjo prasidėti MMM. Bet dėl savo pačios ramybės pas gyd nueik. Nors aš pati šįkart jau ramiau į viską reaguoju. Pas gyd. gal kitą savaitėlę prisiruošiu wink.gif Mergyt, laikykis ir galvok tik apie savo būsimą džiaugsmelį 2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2007 05 17, 22:32)
Musu istorijos panasios. Man pernai lapkricio 30 padare abrazija, buvo 10 sav. Tiesa pasakius, man buvo neispasakytas sokas. Niekada negalvojau kad MAN taip gali atsitikt. Pirmas menuo buvo kaip juodas kosmaras, paskui pamazu skausmas aprimo, bent jau taip atrode. Bet tai tebuvo aisbergo virusnele. Viskas islindo i pavirsiu, kai vasari suzinojau, kad mano bendradarbe laukiasi, o suzinojo apie nestuma jau po 12 savaiciu. Net neradau jegu jos pasveikinti. Visa nakti prablioviau balsu. Bet butent ta nakti isejo skausmas is mano sirdies. Kita diena as jau ciauskejau su bendradarbe apie ja, jos leliuka, apie savo planus... Pries tris dienas pamaciau savo lauktas II. Per tas dieneles atejo ir kiti  nestuke.gif pozymiai. ax.gif Esu be galo laiminga ir kupina vilties, kad jau SIKART tai tikrai bus viskas gerai. Ir tu vyk salin blogas mintis ir nerima, VISKAS BUS GERAI  wub.gif  4u.gif

Sveikos.Man buvo daryta abrazija pernai rugsejo 4.Pastojau jau kita menesi net MMM nesulaukua.Paziurekit i liniuote.Sekmes. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2007 05 18, 09:32)
Sveikos.Man buvo daryta abrazija pernai rugsejo 4.Pastojau jau kita menesi net MMM nesulaukua.Paziurekit i liniuote.Sekmes. thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2007 05 18, 08:17)
Kaip man viena drauge yra sakiusi, kai aš netikėjau savo akim pirmą kartą savo gyvenime pamačiusi II - greičiau testas dar neparodytų jau esamo nėštumo, negu parodytų II kai nesilauki wink.gif Nebent pas tave II vaiduokliai buvo wink.gif Taip kad, manau, be reikalo stresuoji. O tas kraujas galėjo pasirodyti dėl to, kad šiomis dienomis turėjo prasidėti MMM. Bet dėl savo pačios ramybės pas gyd nueik. Nors aš pati šįkart jau ramiau į viską reaguoju. Pas gyd. gal kitą savaitėlę prisiruošiu wink.gif Mergyt, laikykis ir galvok tik apie savo būsimą džiaugsmelį  2.gif  4u.gif

Antroji juostele buvo sviesesne,bet aiskiai matoma.Bet nusprenziau testa ryt pakartoti ir isitikinti kaip cia yra.O siandien jau rodos ir kiti pozymiai pradejo listi:silpnumas is skaudi krutine.Tikiuosi viska jauciu ne del to,kad noriu blush2.gif
Pas gydytoja einu ketvirtadieni.Iki tol bandysiu paklausyti patarimo pozityviai mastyti ir pasisaugoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2007 05 17, 21:32)

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 18, 08:44)
Sveikinu su nestuke.gif  4u.gif Ir labai aciu uz paguoda ir palaikyma.
O va vakar man pasirode siek tiek kraujo ir nusprendziau,kad testas blogas buvo ir mmm prasidejo verysad.gif .Taciau tuo nedideliu patepliojimu kaip ir baigesi.Siandien viskas svaru.Net nzn kas cia su manim darosi.Reiks ryt testa pakartot ir turbut jei teigiamas,suoliuot pas daktareli.

Gali būti tas pakraujavimas dėl to kad gal čia tas laikas kai turi būti mmm, manau kad bus viskas gerai. Tik nepanikuok per daug. Sėkmės 4u.gif

QUOTE(jolitag @ 2007 05 18, 09:32)
Sveikos.Man buvo daryta abrazija pernai rugsejo 4.Pastojau jau kita menesi net MMM nesulaukua.Paziurekit i liniuote.Sekmes. thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar medikai paaiškina, kokios yra nesivystančio nėštumo priežastys? Koki tyrimai patvirtina nesivystantį nėštumą? Koki atliekami vaisiais ir kt. tyrimai ir ką sako jų rezultatai?
Ar reikalinga papildomi tyrimai prieš sekančio nėštumo planavimą? Po kiek laiko galima planuoti nėštumą? Ar sekančiam nėštumui medikai skiria didesnę priežiūrą?
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2007 05 23, 13:00)
Ar medikai paaiškina, kokios yra  nesivystančio nėštumo priežastys? Koki tyrimai patvirtina nesivystantį nėštumą? Koki atliekami vaisiais ir kt. tyrimai ir ką sako jų rezultatai?
Ar reikalinga papildomi tyrimai prieš sekančio nėštumo planavimą? Po kiek laiko galima planuoti nėštumą? Ar sekančiam nėštumui medikai skiria didesnę priežiūrą?

Man tai atsitiko pirmą kartą. Jokių tyrimų nedarė, o tik sakė, kad tai natūrali gamtos atranka. Planuoti man leido po 2 mėn. Tik pasitikrinau pas ginių, o jokių kitokių tyrimų nedarė. Kiek žinau tai po pirmo karto jokių tyrimų ir nesiūlo daryti.
Atsakyti
Man taip pat ypatingu tyrimu nedare. Tiesa pasiule jei noriu pasidaryti Citomegalo ir Toxoplazmozes tyrimus, nes jie mokami ir neprivalomi. Bet tiesa yra tokia, kad po pirmo nesivystancio nestumo jokiu tyrimu nedaro. Neva cia naturali atranka.
Planuoti man leido po 3 menesiu, kitas gydytojas siule palaukti 6 menesius. Dar kiti sako, kad galima is kart po pirmu menesiniu.
Vaistu bent jau man taip pat jokiu neskyre.
Atsakyti
sveikos .....as nezinau kas man yra...pagal paskutiniu menesiniu data tureciau lauktis jau 7savaite ...ketvirtadieni pasirode kraujas ir kresuliai...gydytoja israse duphastona...galvojau, kad jau viskas...leliaus nebera....siandien vel ejau kad mane apziuretu....ziurejo per pilvo siena....jokiu tyrimu pries tai nedare...siandien pasake, kad vaisiaus maiselis nera toks ryskus koks turetu buti, duphastono sake nebegert,ir ateit rytoj nevalgusiai ir negerusiai...ka man darys?gal bent numanote? verysad.gif
Papildyta:
sveikos .....as nezinau kas man yra...pagal paskutiniu menesiniu data tureciau lauktis jau 7savaite ...ketvirtadieni pasirode kraujas ir kresuliai...gydytoja israse duphastona...galvojau, kad jau viskas...leliaus nebera....siandien vel ejau kad mane apziuretu....ziurejo per pilvo siena....jokiu tyrimu pries tai nedare...siandien pasake, kad vaisiaus maiselis nera toks ryskus koks turetu buti, duphastono sake nebegert,ir ateit rytoj nevalgusiai ir negerusiai...ka man darys?gal bent numanote? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas-kankoreziukas @ 2007 06 04, 14:59)
Papildyta:

Bijau ką ir sakyti, bet tikriausiai abraziją jeigu nustatė nesivystantį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 06 04, 16:42)
Bijau ką ir sakyti, bet tikriausiai abraziją jeigu nustatė nesivystantį  verysad.gif

na man nesake, kad jis nesivysto....o abrazijai atlikti reikia but nevalgusiai ir negerusiai? doh.gif verysad.gif
Atsakyti