Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Vyk blogas mintis šalin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 05 10, 14:04)
Sveikos visos,
zinoti.O dabar...
Man belieka tik melstis...ir laukti rytojaus

Stiprybes ir sekmes tau rytoj..pamatysi, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 05 10, 14:04)
Sveikos visos,

Senokai cia berasiau. bet mane didziulis nerimas kankina. kai paskaitau jusu zinutes, pasidaro dar baisiau. tas mazas zmogeliukas gali zuti bet kada, o mama to net nejaucia. o kai nueini pas gine pilna vilciu, tau pasako, neplaka sirdele. Baisus jausmas. Viena karta tai patyriau. Nezianu kaip istverciau antra. o cia paskaitau apie 2,3,4 ar net 12 nesivystanciu nestumu. as nesu tokia stipri.
Dabar laukiuosi antra karta. kai buvo 8 savaites, maciau plakancia sirdele. tuo laiku mane pykino. o po to praejo visi pykinimai ir dabar jauciuosi tarsi nebuciau nescia. O mums rytoj jau turetu buti 12 savaiciu. Rytoj ir suzinosiu viskas gerai ar blogai, nes darys echo. jei pykintu ir jausciau kokius nors nestumo pozymius, man butu daug ramiau, nes zinociau kad tai jis duoda apie save zinoti.O dabar...
Man belieka tik melstis...ir laukti rytojaus

Vyk blogas mintis kaip sako mergaitės. Aš joms 100 proc pritariu. Viskas bus gerai. Pamatysi. Blogos mintys nieko gero neduoda. Viltis, tik ji turi gyventi mumyse.
Atsakyti
Regis man viskas gerai. negaliu tuo atsidziaugti. Penktadieni gine dare echo ir maciau savo leliu. tai tikrai neapsakomas jausmas.
Todel noriu visom palinketi sveikatos ir stiprybes. Po visu nesekmiu visada ateina ir sekme ir laime. Tik nereikia nuleisti ranku.
Zinau, kad tai padaryti yra be galo sunku. ir as pati kasdien tik apie tai ir galvodavau: ar viskas bus gerai?
Bet siai dienai viskas gerai. Aciu merginos uz palaikyma ir sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 05 14, 09:59)
Regis man viskas gerai. negaliu tuo atsidziaugti. Penktadieni gine dare echo ir maciau savo leliu. tai tikrai neapsakomas jausmas.
Todel noriu visom palinketi sveikatos ir stiprybes. Po visu nesekmiu visada ateina ir sekme ir laime. Tik nereikia nuleisti ranku.
Zinau, kad tai padaryti yra be galo sunku. ir as pati kasdien tik apie tai ir galvodavau: ar viskas bus gerai?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

dziugu girdet geras naujienas thumbup.gif
Atsakyti
Labutis.

Na kaip Jums visoms sekasi?ar yra kokiu naujienu?
Mes kol kas augam, bent jau taip tikuiosi. Uzvakar labai issigandau, nes vos nepatekau i avarija. galvoju va tik to man ir betruko! tai dabar vel bijau, kad nebuciau leliui pakenkus. man tai labiausiai neramu del to, kad as visiskai nejauciu jokiu nestumo pozymiu. ir taip jau beveik 4 savaites.
Na bet stengiuosi galvoti tik gerai, nepavargti ir buti linksma. Kaip jus ir patariat.
Linkejimai visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 05 16, 10:57)
Labutis.

Na kaip Jums visoms sekasi?ar yra kokiu naujienu?
Mes kol kas augam, bent jau taip tikuiosi. Uzvakar labai issigandau, nes vos nepatekau i avarija. galvoju va tik to man ir betruko! tai dabar vel bijau, kad nebuciau leliui pakenkus. man tai labiausiai neramu del to, kad as visiskai nejauciu jokiu nestumo pozymiu. ir taip jau beveik 4 savaites.
Na bet stengiuosi galvoti tik gerai, nepavargti ir buti linksma. Kaip jus ir patariat.
Linkejimai visoms smile.gif

Aš kai laukiausi savo pirmojo tai taip pat jokių nėštumo požymių nejaučiau, bet tuo metu tai tik džiaugiausi ir visai negalvojau kad čia kas nors negerai. Kai pastojau antrą kartą taip pat jokių pykinimų, galvos svaigimo, tai irgi nebijojau, kol neatsitiko kas atsitiko. Dabar manau kad jau norėčiau pastojusi jausti visus nėštumo požymius, nesvarbu kad negalėčiau išeiti iš WC svarbu kad tikrai žinočiau kad jie yra. Tai vat kaip keičiasi požiūris. Bet tu nesijaudink. Viskas bus gerai. Nebūtinai turi jausti pykinimą ar galvos savigimą, aš tą žinau iš patirties, nes turiu nuostabų sūnelį, kurio kaip jau sakiau besilaukdama jokių požymių nejaučiau. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kai man pernai pries pat kaledas nustate nesivystanti nestuma(buvo beveik 12sav), kazkaip neuztikau sitos temeles...Buvo tikrai sunku.O jusu visu laimingu pastojimu ir isnesiojimu istorijos nepaisant isgyventu nelaimiu labai ikvepianciai atrodo.
Dabar jau ir as atrodo atsigavau.Siandien testukas parode II nors iki laukiamu mmm dar 2 dienos.Pasirodo, man pastoti nera problema(pavyko pirma bandymu men), bet ar pavyks isnesioti?Sirdele pilna nerimo...Be to, vis uzeina skausmeliai sonuose ir pilvelyje.Kitu nestumo pozymiu dar nera.Ar tai gali buti negimdinis nestumas?
Atsakyti
QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 17, 16:57)
Sveikutes,

kai man pernai pries pat kaledas nustate nesivystanti nestuma(buvo beveik 12sav), kazkaip neuztikau sitos temeles...Buvo tikrai sunku.O jusu visu laimingu pastojimu ir isnesiojimu istorijos nepaisant isgyventu nelaimiu labai ikvepianciai atrodo.
Dabar jau ir as atrodo atsigavau.Siandien testukas parode II nors iki laukiamu mmm dar 2 dienos.Pasirodo, man pastoti nera problema(pavyko pirma bandymu men), bet ar pavyks isnesioti?Sirdele pilna nerimo...Be to, vis uzeina skausmeliai sonuose ir pilvelyje.Kitu nestumo pozymiu dar nera.Ar tai gali buti negimdinis nestumas?

Nesibaimink. Viskas bus gerai. Tokie paskaudenimai normalu, gimda plečiasi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 17, 16:57)
Sveikutes,

Musu istorijos panasios. Man pernai lapkricio 30 padare abrazija, buvo 10 sav. Tiesa pasakius, man buvo neispasakytas sokas. Niekada negalvojau kad MAN taip gali atsitikt. Pirmas menuo buvo kaip juodas kosmaras, paskui pamazu skausmas aprimo, bent jau taip atrode. Bet tai tebuvo aisbergo virusnele. Viskas islindo i pavirsiu, kai vasari suzinojau, kad mano bendradarbe laukiasi, o suzinojo apie nestuma jau po 12 savaiciu. Net neradau jegu jos pasveikinti. Visa nakti prablioviau balsu. Bet butent ta nakti isejo skausmas is mano sirdies. Kita diena as jau ciauskejau su bendradarbe apie ja, jos leliuka, apie savo planus... Pries tris dienas pamaciau savo lauktas II. Per tas dieneles atejo ir kiti nestuke.gif pozymiai. ax.gif Esu be galo laiminga ir kupina vilties, kad jau SIKART tai tikrai bus viskas gerai. Ir tu vyk salin blogas mintis ir nerima, VISKAS BUS GERAI wub.gif 4u.gif
Atsakyti