Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(vaivukas @ 2007 04 17, 10:16)
Perskaiciau visas istorijas sia tema, galeciau papasakoti savaja. Man jau ketvirta karta nesivystantis nestumas, viskas baigiasi 7 savaite. Kai tik suzinau, kad laukiuosi, pradedu pasivaikciojimus pas gydytojus, bet naudos is to jokios. Kiekviena karta tas pats. Liudniausias buvo paskutinis, nes echoskopo monitoriuje jau maciau savo kudikeli ir plakancia sirdele, bet kaip pasirodo veliau, ji po 4 dienu nustojo plakti. Nes neisivaizduoju kodel taip viskas vyksta, atsakymo negaunu niekur, nors visi tyrimai atlikti, istyrineta viskas kas tik imanoma. Labai pradziugino istorijos, kurios baigesi gerai. verysad.gif

keista, kad gydytojai taves pas genetikus nesiunte ieskot priezasties... g.gif
o citomegalo virusa tu jau tureisi?
Atsakyti
QUOTE(vaivukas @ 2007 04 17, 09:16)
Perskaiciau visas istorijas sia tema, galeciau papasakoti savaja. Man jau ketvirta karta nesivystantis nestumas, viskas baigiasi 7 savaite. Kai tik suzinau, kad laukiuosi, pradedu pasivaikciojimus pas gydytojus, bet naudos is to jokios. Kiekviena karta tas pats. Liudniausias buvo paskutinis, nes echoskopo monitoriuje jau maciau savo kudikeli ir plakancia sirdele, bet kaip pasirodo veliau, ji po 4 dienu nustojo plakti. Nes neisivaizduoju kodel taip viskas vyksta, atsakymo negaunu niekur, nors visi tyrimai atlikti, istyrineta viskas kas tik imanoma. Labai pradziugino istorijos, kurios baigesi gerai. verysad.gif

Jei tave paguos nors šiek tiek - tai mano draugei, buvusiai kursiokei, buvo 12 nesivystančių nėštumų iš eilės. Ji su vyru jau manė, kad niekada nepavyks pastojus normaliai išnešioti mažylio. Atliko visus tyrimus, viskas buvo idealu. Genetikai taipogi nieko negero nerado. Tryliktasis kartas nemelavo - ji pastojo ir sėkmingai išnešiojo sūnelį. Už metų sėkmingai pagimdė antrąjį. O dabar, kaip antrojo gimdymo praėjo dveji metai, ji laukiasi trečiojo sūnaus. Kas keisčiausia, kad po antrojo gimdymo jai buvo dar du nesivystantys. Pasak gydytojos, ji su vyru negali turėti dukters dėl kažkokių faktorių nesutapimo. Taip retai būna, bet pasitaiko. Tad nenukabink nosies, gal dar atskries ir į Jūsų namus gandras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 04 21, 22:02)
Jei tave paguos nors šiek tiek - tai mano draugei, buvusiai kursiokei, buvo 12 nesivystančių nėštumų iš eilės. Ji su vyru jau manė, kad niekada nepavyks pastojus normaliai išnešioti mažylio. Atliko visus tyrimus, viskas buvo idealu. Genetikai taipogi nieko negero nerado. Tryliktasis kartas nemelavo - ji pastojo ir sėkmingai išnešiojo sūnelį. Už metų sėkmingai pagimdė antrąjį. O dabar, kaip antrojo gimdymo praėjo dveji metai, ji laukiasi trečiojo sūnaus. Kas keisčiausia, kad po antrojo gimdymo jai buvo dar du nesivystantys. Pasak gydytojos, ji su vyru negali turėti dukters dėl kažkokių faktorių nesutapimo. Taip retai būna, bet pasitaiko. Tad nenukabink nosies, gal dar atskries ir į Jūsų namus gandras. smile.gif

oho kokia optimizmo suteikianti istorija mirksiukas.gif
pasiseks visoms, tik reik pergyvent visas nesekmes, kad ateitu ta sekme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivukas @ 2007 04 17, 08:16)

O tau darė antifosfolipidinio sindromo tyrimus? Labai dažnai tai būna pasikartojančių nesivystančių nėštumų priežastis.
Atsakyti
Niu, merginos, kuo toliau apie jus skaitau, tuo esu tvirtesne AS!

Mano atvejis:
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Merginos su patirtimi!! Jei kazkokia cista, tai man kazkur kazkada skaudetu. NIEKO! Na, pirma mm diena buna skausminga. Bet kam ne? Koks dar nesivystantis???? Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?
O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Kokia jusu patirtis? Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!

Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira.. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 16:08)
Niu, merginos, kuo toliau apie jus skaitau, tuo esu tvirtesne AS!

Mano atvejis:
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai  Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Merginos su patirtimi!! Jei kazkokia cista, tai man kazkur kazkada skaudetu. NIEKO! Na, pirma mm diena buna skausminga. Bet kam ne? Koks dar nesivystantis???? Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?
O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Kokia jusu patirtis? Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!

Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira.. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip...

Jeu turi galimybę tai geriausiai pasidaryti kraujo tyrima-HCG. Jis labai anksti parodo nėštumą. Na man su pirmuoju tai buvo taip kad nei testas rodė II, nei ginė matė echo nei ant kėdės, o visgi buvo. Tai gal ir tu jau tikrai nestuke.gif . Sėkmės tau.
Atsakyti
Manau, kad esu nestuke.gif . Ne tik jausmas vidinis, ne tik dingusios menesines. Maudzia nugara, pavargstu, papilve maudzia ir dabar kaip pries sirgima, troskina, lakstau i tulika, apcioj pilvo, kazkas darosi g.gif krutine skausminga ir ne taip kaip pries PMS.. O siaip esu aktyviste-sportininke, galiu varyt be meigo kaip arkliukas. O dabar... jei kas- pavargstu.. Ir visada meiguista dar!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 17:56)
Manau, kad esu  nestuke.gif . Ne tik jausmas vidinis, ne tik dingusios menesines. Maudzia nugara, pavargstu, papilve maudzia ir dabar kaip pries sirgima, troskina, lakstau i tulika, apcioj pilvo, kazkas darosi  g.gif krutine skausminga ir ne taip kaip pries PMS.. O siaip esu aktyviste-sportininke, galiu varyt be meigo kaip arkliukas. O dabar... jei kas- pavargstu.. Ir visada meiguista dar!

Keista man tavo gydytoja, jeigu taip greitai išvadas daro g.gif Tikrai dar labai mažas nėštumas, kuris gali pasimatyt po savaitės ar dviejų. Nors man buvo du nesivystantys, tačiau nei viena gydytoja taip greit nedarė išvadų, vis žiūrėjo, gal dar plaks širdutė. Gal tikrai nulėk pasidaryt hcg, dar po savaitės pasidaryk, pažiūrėk kaip greitai skaičiai auga ir daugmaž bus aiški situacija. Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aciukas! Jusu komentarai, kaip medus sirdziai (ar kaiop ten dar kitaip? mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 03, 10:24)
Aciukas! Jusu komentarai, kaip medus sirdziai (ar kaiop ten dar kitaip? mirksiukas.gif )

Kai tiksliau žinosi pasigirk.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 16:08)
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai  Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Labai nekompetetingai ginė pasielgė schmoll.gif . Iš kur ji gali nustatyti, kad nesivystantis, jei dar laiko mažai. Šaunuolė, kad nesinervini, po tokio jos pareiškimo 4u.gif Po savaitės gal pas kitą ginę apsilankyk, arba kaip ir mergaitės sakė kraujo tyrimuką pasidaryk. Sekmės tau 4u.gif
Atsakyti
busVakare ar jau ką nors tiksliau žinai?
Atsakyti