Niu, merginos, kuo toliau apie jus skaitau, tuo esu tvirtesne AS!
Mano atvejis:
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.
Merginos su patirtimi!! Jei kazkokia cista, tai man kazkur kazkada skaudetu. NIEKO! Na, pirma mm diena buna skausminga. Bet kam ne? Koks dar nesivystantis???? Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?
O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Kokia jusu patirtis? Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!
Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira.. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip...
Jeu turi galimybę tai geriausiai pasidaryti kraujo tyrima-HCG. Jis labai anksti parodo nėštumą. Na man su pirmuoju tai buvo taip kad nei testas rodė II, nei ginė matė echo nei ant kėdės, o visgi buvo. Tai gal ir tu jau tikrai
. Sėkmės tau.