Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Gal galit kas atsakyti, jei žinot? Pas mane turėtų būti 6 sav. nėštumas (jau norėčiau jungtis prie gruodinukių ax.gif ), tačiau gydytoja nieko nematė, t.y. tik kažkokią ertmę, kuri ne apvali kaip būna puslelės, o pailga. Sakė, kad 99% nesivystantis nėštumas, be to, ir testas rodė antrą neryškią juostelę, kuri atsirado gal tik po 20 min.
Tai va, šiandien ryte pakartojau testą, juostelės dvi atsirado iškart 4u.gif
Tai ar gali būti teigiamas testas, jei yra nesivystantis nėštumas? Nebesulaukiu konsultacijos, ieškau info visur...
p.s. dar sakė, kad 1% gali būti negimdinis nėštumas.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2007 04 13, 08:25)
Gal galit kas atsakyti, jei žinot? Pas mane turėtų būti 6 sav. nėštumas (jau norėčiau jungtis prie gruodinukių  ax.gif ), tačiau gydytoja nieko nematė, t.y. tik kažkokią ertmę, kuri ne apvali kaip būna puslelės, o pailga. Sakė, kad 99% nesivystantis nėštumas, be to, ir testas rodė antrą neryškią juostelę, kuri atsirado gal tik po 20 min.
Tai va, šiandien ryte pakartojau testą, juostelės dvi atsirado iškart 4u.gif 
Tai ar gali būti teigiamas testas, jei yra nesivystantis nėštumas? Nebesulaukiu konsultacijos, ieškau info visur...
p.s. dar sakė, kad 1% gali būti negimdinis nėštumas.

labas,
pirmas ir antras parode ,kad tu nescia.gali but teigiamas testas ,jei yra ir nesivystantis. tikiuosi ,kad tau taip nera. pabandyk kai bus 7sav. nueit pas gyd. ultragarso.sirdute jau turi plakti.
o del negimdinio nestumo,tai ji turejo matyt ,kad ta puslyte uz gimdos randas ir vandenys randasi ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amileta: 13 balandžio 2007 - 09:17
Ačiū 4u.gif
Baisu tiek laiko vaikščioti su nesivystančiu. Ir dar prisiskaičiau, kad jei negimdinis, tai gali trūkti. Sėdžiu darbe ir bijau. Konsultacija šiandien vakare. Sakė, jei nieko nepamatys, tai reika važiuoti planiniam išvalymui į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2007 04 13, 10:38)
Ačiū 4u.gif
Baisu tiek laiko vaikščioti su nesivystančiu. Ir dar prisiskaičiau, kad jei negimdinis, tai gali trūkti. Sėdžiu darbe ir bijau. Konsultacija šiandien vakare. Sakė, jei nieko nepamatys, tai reika važiuoti planiniam išvalymui į ligoninę.

Dėl išvalymų dar neskubėk, pati turėjau vieną nesivystantį nėštumą, 9 savaičių ir ėjau net pas tris daktarus, kad tikrai patrvirtintų, jog vaisius negyvas, jie greiti su tais išvalymais, bet pati turiu draugę, jai irgi įtarė nesivystantį nėšumą, tačiau pralaukusi dar savaitę ir nuėjusi pas ginekologę monitoriuj išvydo, kad leliaus širdutė plaka 4u.gif . Kai toks mažas nėštumo laikas, nustatyti ten viską laabai jau sunku, o mane dar kai paguldė į ligoninę, tai iškarto irgi nedarė išvalymo, tiesiog su gydytoja nusprendėm, kad dar palaukiam keletą dienų ir organizmas pats išstums, kas jau nereikalinga, bet kai niekas ten man nesidarė,t ai tik po kokių trijų dienų padarė išvalymą, taip, kad skubėti tau dar ne laikas.
Kuo didžiausios sėkmės tau 4u.gif , tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 13 balandžio 2007 - 09:50
QUOTE(eda9 @ 2007 04 13, 09:38)
Ačiū 4u.gif

geriau pas kitą gydytoją nueik. man 6 sav. irgi širdutė neplakė dar, nors lyg ir turėtų jau. o po dviejų sav. viskas buvo kuo puikiausiai. luktelk dar tikrai.
Atsakyti
Perskaiciau visas istorijas sia tema, galeciau papasakoti savaja. Man jau ketvirta karta nesivystantis nestumas, viskas baigiasi 7 savaite. Kai tik suzinau, kad laukiuosi, pradedu pasivaikciojimus pas gydytojus, bet naudos is to jokios. Kiekviena karta tas pats. Liudniausias buvo paskutinis, nes echoskopo monitoriuje jau maciau savo kudikeli ir plakancia sirdele, bet kaip pasirodo veliau, ji po 4 dienu nustojo plakti. Nes neisivaizduoju kodel taip viskas vyksta, atsakymo negaunu niekur, nors visi tyrimai atlikti, istyrineta viskas kas tik imanoma. Labai pradziugino istorijos, kurios baigesi gerai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivukas @ 2007 04 17, 09:16)
Perskaiciau visas istorijas sia tema, galeciau papasakoti savaja. Man jau ketvirta karta nesivystantis nestumas, viskas baigiasi 7 savaite. Kai tik suzinau, kad laukiuosi, pradedu pasivaikciojimus pas gydytojus, bet naudos is to jokios. Kiekviena karta tas pats. Liudniausias buvo paskutinis, nes echoskopo monitoriuje jau maciau savo kudikeli ir plakancia sirdele, bet kaip pasirodo veliau, ji po 4 dienu nustojo plakti. Nes neisivaizduoju kodel taip viskas vyksta, atsakymo negaunu niekur, nors visi tyrimai atlikti, istyrineta viskas kas tik imanoma. Labai pradziugino istorijos, kurios baigesi gerai. verysad.gif

Tavo vietoje važiuočiau į genetikos centrą, jeigu dar ten nebuvai, bent jau man taip pat gydytoja siūlė ten važiuoti po pirmo nesivystančio, tik ačiū dievui neprireikė 4u.gif , nes lelius jau pakeliui tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, man sis liudnas dalykas nutiko daugiau nei pries metus. Musu kudikelis buvo planuotas ir begaliniai lauktas. Pastojau pirma men, kai tik pradejom nesisaugot ir tuo labai dziaugiausi,.maciau ir plakancia sirdute...Taciau iskart po kaledu pradejo teplioti, nuejus pas gydytoja suzinojau, kad nustojo vystytis apie 8sav, o turejo jau buti 12 verysad.gif verysad.gif verysad.gif . PO TO pergyvenau be proto, buvo uzpuolus depresija, naktim verkdavau. Sake kad vaisius zuvo nuo herpes viruso, nes padare tyrimus, o as ji turiu, tik ne ant virsutiniu lupu, o truputi zemiau rolleyes.gif . Po visu situ baisybiu dar prasidejo krize musu seimoje, vyras biski grybauti pradejo, todel ir leliaus planavimas atsidejo iki sios geguzes, o ne pries metus blink.gif (vede mes trys metai). Taciau siuo metu viskas ok, pradejom planuoti, geriu foline rugsti, vitaminus imunin sist, eisiu pas gyd, pasidarysiu tyrimus herpes, ir jei viskas ok, kibsim i darba biggrin.gif tongue.gif . As tai i viska ziuriu optimistiskai, ir net neprileidziu blogu minciu, nors ilga laika jos mane kankino.Viskas bus thumbup.gif. Linkiu ir Jums visoms neprarasti vilties!! stiprybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2007 04 17, 11:21)
Tavo vietoje važiuočiau į genetikos centrą, jeigu dar ten nebuvai, bent jau man taip pat gydytoja siūlė ten važiuoti po pirmo nesivystančio, tik ačiū dievui neprireikė 4u.gif , nes lelius jau pakeliui  tongue.gif

Siaip tai as turiu du berniukus, su jais problemu nebuvo, labai jau norejosi trecio. Mano draugai juokauja, kad matyt mano organizmas mergaiciu nepriima, nes vis bandziau mergaite apskaiciuoti. O tyrimus dare visokius, manau, kad genetikos centre nieko naujo neisrastu.
Atsakyti
labas. Aš irgi tik vakar iš ligoninės kur man padarė abraziją. Pradėjo teplioti ir paguldė įtariant gresiantį taigi tikėjausi kad viskas dar bus gerai, o kai echo pažiūrėjo tai neliko jokių abejonių kad nesivysto. Nustojo vystytis 10 sav. Turėjo būti 12 sav. Verkiau ir aš vakar ir dar šiandien verkiu, ir nežinau kada atsigausiu, nes šis nėštumas buvo labai ilgai lauktas. 2 metus vis kiekvieną kartą laukdavo nusivylimas ir jau kai nieko nesitikėjom tai atsitiko kaip stebuklas. Nežinau kodėl kažkas padaro stebuklą bet ne iki galo. Tikiuosi kad dabar neprireiks vėl kelių metų kol pastosiu. Daktaras liepė apie 2 mėn. palaukti ir vėl pabandyti. Užjaučiu visas kurios tą patyrė, nes žinau kas tai yra, džiaugiuosi už tas, kurios jau vėl sėkmingai nestuke.gif . Tikiuosi ir aš greitai vėl būti nestuke.gif .
Atsakyti
[quote=viliuosi,2007 04 20, 12:43]
labas. Aš irgi tik vakar iš ligoninės kur man padarė abraziją. Pradėjo teplioti ir paguldė įtariant gresiantį taigi tikėjausi kad viskas dar bus gerai, o kai echo pažiūrėjo tai neliko jokių abejonių kad nesivysto. Nustojo vystytis 10 sav. Turėjo būti 12 sav. Verkiau ir aš vakar ir dar šiandien verkiu, ir nežinau kada atsigausiu, nes šis nėštumas buvo labai ilgai lauktas. 2 metus vis kiekvieną kartą laukdavo nusivylimas ir jau kai nieko nesitikėjom tai atsitiko kaip stebuklas. Nežinau kodėl kažkas padaro stebuklą bet ne iki galo. Tikiuosi kad dabar neprireiks vėl kelių metų kol pastosiu. Daktaras liepė apie 2 mėn. palaukti ir vėl pabandyti. Užjaučiu visas kurios tą patyrė, nes žinau kas tai yra, džiaugiuosi už tas, kurios jau vėl sėkmingai nestuke.gif . Tikiuosi ir aš greitai vėl būti nestuke.gif .
[/qu
uzjauciu ,kad taip nutiko.zinau ,kad tau labai sunku, nes ir man taip buvo. o dabar jau 38 sav.kaip nestuke.gif
o pastot tau tikrai pavyks ir tu busi nestuke.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 04 20, 12:43)
labas. Aš irgi tik vakar iš ligoninės kur man padarė abraziją. Pradėjo teplioti ir paguldė įtariant gresiantį taigi tikėjausi kad viskas dar bus gerai, o kai echo pažiūrėjo tai neliko jokių abejonių kad nesivysto. Nustojo vystytis 10 sav. Turėjo būti 12 sav. Verkiau ir aš vakar ir dar šiandien verkiu, ir nežinau kada atsigausiu, nes šis nėštumas buvo labai ilgai lauktas. 2 metus vis kiekvieną kartą laukdavo nusivylimas ir jau kai nieko nesitikėjom tai atsitiko  kaip stebuklas. Nežinau kodėl kažkas padaro stebuklą bet ne iki galo. Tikiuosi kad dabar neprireiks vėl kelių metų kol pastosiu. Daktaras liepė apie 2 mėn. palaukti ir vėl pabandyti. Užjaučiu visas kurios tą patyrė, nes žinau kas tai yra, džiaugiuosi už tas, kurios jau vėl sėkmingai  nestuke.gif . Tikiuosi ir aš greitai vėl būti  nestuke.gif .

Stiprybės, tikrai greit būsi nestuke.gif , tikėk tuo, aš rigi po nesivystančio, dabar jau esu 33 sav. nestuke.gif
Atsakyti