Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai Krikštynoms

QUOTE(Ligvita @ 2012 07 17, 08:26)
Gavosi tikrai puikiai. Labai grazi suknute ir mergytei labai tinka.

tikrai pritariu drinks_cheers.gif v.vileva gali didziuotis smile.gif

dar truputi i krikstynu tema, tikriausiai pamenate apie mezgeja Lina, pasisavinusia musu nuotraukas. Tai va tie skelbimai buvo isimti, taciau radau naujus, kuriuose vel viena foto su mano nertais drabuzeliais ir vaiko veideliu. Apsiziurekite, gal rasit savo. NA NEGALIU PAKESTI TOKIO IZULUMO !
1
2
3
4
5
6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 17 liepos 2012 - 10:57
QUOTE(La Perla @ 2012 07 17, 11:30)

dar truputi i krikstynu tema, tikriausiai pamenate apie mezgeja Lina, pasisavinusia musu nuotraukas. Tai va tie skelbimai buvo isimti, taciau radau naujus, kuriuose vel viena foto su mano nertais drabuzeliais ir vaiko veideliu. Apsiziurekite, gal rasit savo.

mieloji, as tave dar "pradziuginsiu" Jau pazymejau siuos skelbimus veliavele...
1
2
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 07 16, 14:46)
as neriu papuostukus dazniausiai taip.

esu jums be galo dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 07 17, 14:38)
mieloji, as tave dar "pradziuginsiu" Jau pazymejau siuos skelbimus veliavele...
1
2

doh.gif doh.gif o dieve, beveik visi mano vaikai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Aha sad.gif ten dar po viena Viliutes ir Lusasitos, jei neklystu
Atsakyti
Jezau, mergaitės, dėkit vandens ženklus per visą foto, nes kitaip nėra galimybės apsisaugoti nuo tokių apgailėtinų vagilkų doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2012 07 17, 16:56)
Jezau, mergaitės, dėkit vandens ženklus per visą foto, nes kitaip nėra galimybės apsisaugoti nuo tokių apgailėtinų vagilkų doh.gif .

o kaip tą daryt?
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 07 17, 16:56)
o kaip tą daryt?
Su photoshop tikrai galima. Yra dar viena programa IrfanView vadinasi. Su ja galima uždėti tekstą arba susikurti paveikslėlį, kuris ir būtų tas vandens ženklas (watermark) 4u.gif .
Su Picasa turbūt būtų dar lengviau. Ten renkantis paprastą tekstą gaunasi labai faini vandens ženklai, labai daug įvairių pasirinkimų, labai lengva naudotis. Siūlyčiau ją ir naudoti. Jei kam kils klausimų, mielai pakonsultuosiu, nes jau nervina vagilkos mad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 17 liepos 2012 - 21:22
QUOTE(La Perla @ 2012 07 17, 16:27)
doh.gif  doh.gif  o dieve, beveik visi mano vaikai  doh.gif  verysad.gif

nu tam žmogui vienaip ar kitaip turi viskas pasibaigt blogąja prasme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2012 07 17, 22:12)
Su photoshop tikrai galima. Yra dar viena programa IrfanView vadinasi. Su ja galima uždėti tekstą arba susikurti paveikslėlį, kuris ir būtų tas vandens ženklas (watermark) 4u.gif .
Su Picasa turbūt būtų dar lengviau. Ten renkantis paprastą tekstą gaunasi labai faini vandens ženklai, labai daug įvairių pasirinkimų, labai lengva naudotis. Siūlyčiau ją ir naudoti. Jei kam kils klausimų, mielai pakonsultuosiu, nes jau nervina vagilkos mad.gif .

ačiū, išbandžiau.
Atsakyti
kas is to kad nuotraukos jau isvogtos verysad.gif parasiau komentarus su perspejimais kitoms klientems, gal, izulioji mezgeja, pamaciusi kad darosi antireklama isims skelbimus...
Atsakyti
Rūbeliai berniukui smile.gif

user posted image
Atsakyti