Dar vienas krikštynų komplektukas
dar vienas komplektukas iš kid moherio
Viliuteee, tikrai labai grazus ir nepabodes modeliukas
O cia mano jau seniau rodyta suknute, tik ant manekenes
O cia mano jau seniau rodyta suknute, tik ant manekenes
Krikštynų komplektas mažai damutei. Nieko naujo, bet rodau...
Tik vakare fotografuoti visiška tragedija...
Tik vakare fotografuoti visiška tragedija...
QUOTE(villyte @ 2012 06 01, 21:59)
mano ka tik baigtas komplektukas maziukui berniukui .... Toks jau pazistamas visiems modeliukas, tik kelnytes kitokios ir rasteli kitoki paemiau, nei tame standartiniame kostiumuke
is arciau
IngridaGal - labai panasi suknute i manaja, bet siek tiek kitaip atrodo, vistiek atlikimas kiekvienos mezgejos siek tiek kitoks....
ernestute, dekui
Ligvita, man sis suknutes modelis nerealus, labai grazu
is arciau
IngridaGal - labai panasi suknute i manaja, bet siek tiek kitaip atrodo, vistiek atlikimas kiekvienos mezgejos siek tiek kitoks....
ernestute, dekui
Ligvita, man sis suknutes modelis nerealus, labai grazu
Gal galėtumėt papasakoti kaip nerti svarkeli? Kaip suprantu nuo virsaus, tik kaip akis pasiskaiciuoti?
QUOTE(DarkMind @ 2012 06 14, 19:20)
Gal galėtumėt papasakoti kaip nerti svarkeli? Kaip suprantu nuo virsaus, tik kaip akis pasiskaiciuoti?
Siaip pagal schema parasyta, kad reikia 143 akiu kilpute nunerti, o paskui pagal rasta.
as apatini rasteli kitoki dariau, ne toki koks cia nurodytas, tik svarkelio principas tas pats...
DEMESIO: kažkas naglai vagia nuotraukas ir siūlo mano darbus kaip savo... gal dar kas rasit savo nuotraukų tarp siūlomu darbu... puslapis: http://www.skelbikas...nte-978448.html
QUOTE(La Perla @ 2012 06 18, 12:16)
DEMESIO: kažkas naglai vagia nuotraukas ir siūlo mano darbus kaip savo... gal dar kas rasit savo nuotraukų tarp siūlomu darbu... puslapis:
Sorry už off topic, bet aš iš principo paskambinčiau tam žmogui ir susitikčiau, neva klientė esu ir noriu pamatyt daugiau darbų ar kažkas panašaus. nu jau naglumas žmonių . Kopijuot darbus yra viena (pati savo mažiukei krikštynoms pagal Jūsų Amelijos suknelę nėriau), bet va ir nuotraukas vogt ir pristatyt kaip savo darbą, tai jau visai kas kita .
QUOTE(aGucci @ 2012 06 18, 14:35)
Sorry už off topic, bet aš iš principo paskambinčiau tam žmogui ir susitikčiau, neva klientė esu ir noriu pamatyt daugiau darbų ar kažkas panašaus. nu jau naglumas žmonių . Kopijuot darbus yra viena (pati savo mažiukei krikštynoms pagal Jūsų Amelijos suknelę nėriau), bet va ir nuotraukas vogt ir pristatyt kaip savo darbą, tai jau visai kas kita .
tai va butent, nunertu kopija ir idetu savo foto butu ne taip skaudu, bet dabar.... va merginos parode dar viena puslapi tai cia jau trys darbeliai mano
http://www.jau.lt/sk...liu-svente.html