Sveikos, mielosios, graziu darbu pridariusios, seniai cia besilankiau, tad rodau komplektelius dvynukems mergytems
[quote=villyte,2012 05 19, 16:30]
Sveikos, mielosios, graziu darbu pridariusios, seniai cia besilankiau, tad rodau komplektelius dvynukems mergytems
Labai mielos. Ir tiuningas toks neperkrautas, ir švarkeliai prie suknyčių labai dera
Labai mielos. Ir tiuningas toks neperkrautas, ir švarkeliai prie suknyčių labai dera
Aciu
Laba diena,
Nusprendžiau ir aš savo panelei krikštynom nunert suknelę. Modelį ilgai rinkausi, išsirinkau patikusį ir rodos dar "ne itin populiarų". Bet kol pabaigiau, kitaip nutiko Nors kiekvienos mezgėjos interpretacijos gi skirtingai atrodo.
Atiduodu įvertinimui:
Nusprendžiau ir aš savo panelei krikštynom nunert suknelę. Modelį ilgai rinkausi, išsirinkau patikusį ir rodos dar "ne itin populiarų". Bet kol pabaigiau, kitaip nutiko Nors kiekvienos mezgėjos interpretacijos gi skirtingai atrodo.
Atiduodu įvertinimui:
Moherinukė su medvilnės viršumi
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 05 21, 14:08)
Labai grazus komplektukas ir apacioje tos "kvarbatkytes" labai graziai isejo
Ačiū
QUOTE(mazmona @ 2012 05 21, 14:18)
Laba diena,
Atiduodu įvertinimu...
Atiduodu įvertinimu...
Gražu
suknyte krikstynom:) planuose ir sau tokia nusinert
Ristina, angelface, ačiū už įvertinimus