bolero iš kid moherio prie siūtos suknytės
jej koks mini bolero
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 02, 13:37)
nu va, mano svajonių krikšto suknelė seniau jau ją susiradus, vis žiūriu žiūriu ir planuoju aš ją savo merginai nunert, pagal schemą neatrodo kad būtų sudėtinga (nes gyvenime gal ir esu nunėrus max 10 servetėlių ) nu bet tikiuosi įveiksiu aš ją.
Tik va man dabar iškilo kalusimas dėl to tiulinio ar kaipjis ten vadinasi pasijonio. Kaip jis turėtų būti pasiūtas kad gražiai kristų (kliošas, pusė kliošo ar dar kažkaip kitaip ). Ir ko gero paprasčiausia būtų jei jis būtų prisiūtas ant plačios gumos, ar ne? ar daryt liemenį kaip paprasto sijono?
Nu gal kas pasidalinsit idėjom ir mintim. Nors spėju kad kol aš ją nunersiu, tai kas nors jau ir iš praktikos galės pasakyt kaip ką geriau daryt Nes mūsų krikštynos rugpjūčio pab., tai tikiuosi, kad kaip nors iki to laiko aš tą suknelę nunarpliosiu. Beje, auksarankės, gal galit parašyt a.ž. kiek maždaug toks grožis kainuotų 9 mėn. mergytei ir kiek užtruktumėt jį padaryt (noriu apsidraust ir žinot, kad jei pačiai nepavyktų ar būtų kas numeta gelbėjimosi ratą )
QUOTE(kumpiene @ 2012 03 16, 20:33)
gražutė o kokie čia siūliukai?
mamytės, kurios jau daugiau mezgusios, gal pakonsultuotumėt - mano grandprojektas vidurvasariui - dvi trumparankovės mocherinukės dvimetinukėms. klausimas toks - ką manot apie silkmocherį? neiškepsim mes su tokiais rūbeliais vasarą? ar geriau kokius kitokius siūlus rinktis? siūlus turbūt bandyčiau pirkt internetu, kur būtų koks pigesnis variantas? nes jau parduotuvėse kainos
gal kuri mamytė nuoširdžiai pakonsultuotų? nes labai jau noriu savo rankų darbo šilumos mažytėms be to, tai turbūt ir pigiausias variantas gautųsi...
nu tieeeeeeek visokių grožių prisižiūrėjau, kad net pasimečiau, nebežinau, kokios būtų tobulos mūsų krikštynų suknelės dėl to mocherio vasaros viduriui irgi daug abejonių turiu... bet pačios mocherinukės atima žadą savo grožiu
oi, kaip sunku apsispręsti
ačiū visoms, parašiusioms a.ž. dėl šios suknytės.
o kokiais siūlais būtų geriausia nerti? Padėkit apsispręst - blaškausi tarp Maxi, Summer, Lily ir Begonia? kažkaip galvoju, kad labai minkšti šiuo atveju turbūt netiktų Ir kažin kaip tas Summer blizgesys ant šitos suknytės žiūrėtųsi?
Papildyta:
ir dar klausimėlis dėl užsegimo. kadangi nėra nugaros fotkės, tai nelabai suprantu ar šita suknelė tiesiog užsimauna per galvą ar yra dar koks užsegimas? ir jei yra, tai gal kas nors žinot koks jis turėtų būti ir kaip jį daryti? nes improvizuoti tai man tikrai nepavyks bet jei būtų kokia konkreti schema tai gal dar kaip nors ir padaryčiau
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 02, 13:37)
o kokiais siūlais būtų geriausia nerti? Padėkit apsispręst - blaškausi tarp Maxi, Summer, Lily ir Begonia? kažkaip galvoju, kad labai minkšti šiuo atveju turbūt netiktų Ir kažin kaip tas Summer blizgesys ant šitos suknytės žiūrėtųsi?
Papildyta:
ir dar klausimėlis dėl užsegimo. kadangi nėra nugaros fotkės, tai nelabai suprantu ar šita suknelė tiesiog užsimauna per galvą ar yra dar koks užsegimas? ir jei yra, tai gal kas nors žinot koks jis turėtų būti ir kaip jį daryti? nes improvizuoti tai man tikrai nepavyks bet jei būtų kokia konkreti schema tai gal dar kaip nors ir padaryčiau
QUOTE(Latifa @ 2012 03 18, 10:27)
ačiū visoms, parašiusioms a.ž. dėl šios suknytės.
Papildyta:
Papildyta:
Lilly siūlo nežinau, Summer mano nuomone per storas šiai suknutei, tad aš imčiau arba begonia arba maxi..
begonia storumo kaip sumer, labai stori tokiais suknytei. Imciau lily arba maxi
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 18, 12:48)
Imciau lily arba maxi
Pritariu
galima iš balto lino, iš šių http://www.auksarank...atolin-010.html ar šių http://www.auksarank...-010-balta.html
QUOTE(Latifa @ 2012 03 18, 11:27)
o kokiais siūlais būtų geriausia nerti?
sveika. As irgi nesu labai patyrusi mezgeja/nereja, bet va katik baigiau truputi sudetingesne suknute, nei jusiske. Neriau is siu siuliuku, kuriuos rekomendavo kitos mamytes http://www.mezginiup...roduktai/3/2039 rezultatas labai dziuginantis nemaniau, kad taip greit iveiksiu sia suknute. Irgi buvau susiradus atsargini varianta, jeigu nepavyktu paciai nunarpliot bet vis delto man pavyko suknute minkstute, siulas smagus nert. Tikrai rekomenduociau siuos siuliukus Ir sekmes darbuojantis. Jei bus noras, tikrai pavyks ir jums ja iveikt
Laba diena mergaitės, gal yra bitutė mezganti ar nerianti Kretingoje? Labai reikia. Ačiū