Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr. 12

QUOTE(smėlioAudra @ 2012 03 07, 10:53)
Paklausiu dar kartą.

Mergaitės, kaip jūs siunčiatės tuos žurnalus? 4u.gif

Paspaudžiate nemokamai, tada atsiranda laikrodukas ir reikia išlaukti 60 sekundžių. Po to pasirodo laukas, kur reikia suvesti patvirtinimo kodą (na, kad įsitikintų, jog ne robotas esate). Ir jau po to atsiranda mygtukas siųsti. Tada siunčia. Tikiuosi, nepraleidau jokio žingsnio 4u.gif Antrą leidžia po kažkiek laiko atsisiųsti. Rašo ten, po kiek laiko leis.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 03 07, 13:55)
Paspaudžiate nemokamai, tada atsiranda laikrodukas ir reikia išlaukti 60 sekundžių. Po to pasirodo laukas, kur reikia suvesti patvirtinimo kodą (na, kad įsitikintų, jog ne robotas esate). Ir jau po to atsiranda mygtukas siųsti. Tada siunčia. Tikiuosi, nepraleidau jokio žingsnio  4u.gif  Antrą leidžia po kažkiek laiko atsisiųsti. Rašo ten, po kiek laiko leis.

Sveikos, na net nežinau, bet man tai taip nieko nepavyko sad.gif Praeidavo 60 sek., nors ištikrųjų daugiau ir niekada neatsirasdavo joks kodas ar vieta jam įvesti. Būdavo mygtukas "prodolžit", bet niekas nevykdavo, kad kiek bespausčiau ar laukčiau sad.gif Aš parsisiunčiau programėlę deposit file manager ir tik taip pavyksta parsisiųsti.
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2012 03 07, 13:05)
Sveikos, na net nežinau, bet man tai taip nieko nepavyko sad.gif Praeidavo 60 sek., nors ištikrųjų daugiau ir niekada neatsirasdavo joks kodas ar vieta jam įvesti. Būdavo mygtukas "prodolžit", bet niekas nevykdavo, kad kiek bespausčiau ar laukčiau sad.gif Aš parsisiunčiau programėlę deposit file manager ir tik taip pavyksta parsisiųsti.

Gal čia nuo interneto naršyklės priklauso g.gif Pas mane Chrome. Arba gal dar kokie kiti dalykai, kurie blokuoja tokio pobūdžio pranešimus, nes pas mane Chrome Ad Block programa turi įtarimų, jog čia reklama.
Atsakyti
Burda Bambino Stricken 2009 Herbst/Winter
user posted image

deposit

Pataisiau nuoroda.
Atsakyti
Maglia Fashion №6 2011
user posted image

deposit
Atsakyti
Swetry №2 2009
user posted image