Sveikos panos, truputį ne į temą-
labai ieškau šios knygos popieriniame originaliame variante. Gal kuriai jau nebereikia arba metėte kur vis dar ją pardavinėja? Dėkui labai
http://www.manoknyga...iu-apdaila.html
Natalija Brancevičienė
Mezginių apdaila
Dėkui Smalsutei, kad mane pataisė
QUOTE(Garmina @ 2012 01 16, 10:38)
labai dekui
Labas vakaras,
Iskau rakndarbiu kraiteles ,kur buvo parodyta, kaip megzti mezgimo masina tikrai nezinau kuris numeris, tik kad 2011m pabaiga. kaip tycia, paziurejau, pagalvojau, kad neturiu masinos, man sito neriekia, o po poros savaiciu gavau masina tokia paprasta, tai visai idomu paskaitineti.
O gal zinote kur gauti senesnius numeirus nusipirkti?
Iskau rakndarbiu kraiteles ,kur buvo parodyta, kaip megzti mezgimo masina tikrai nezinau kuris numeris, tik kad 2011m pabaiga. kaip tycia, paziurejau, pagalvojau, kad neturiu masinos, man sito neriekia, o po poros savaiciu gavau masina tokia paprasta, tai visai idomu paskaitineti.
Sveikos, aš čia neseniai ieškojau knygos "Mezginių apdaila". Pabendravau su autore ( labai šauni moteris) na ir parašiau į redakciją ( Septyni menai) tai jie dar turi pas save kelias knygas, taigi vyras šiandien nuvažiuos ir pajams man vieną. Tai dėl kitų leidinių po Rankdarbių kraitelės pavadinimu manau irgi galima jiems rašyti, visai realu kad pas save turės ir senesnius leidimus.
sveikos,
gal kas turi sita zurnaliuka: Pacios specialus numeris 2011 skaros saliai skraistes 3?
gal kas turi sita zurnaliuka: Pacios specialus numeris 2011 skaros saliai skraistes 3?
QUOTE(evax @ 2012 01 19, 22:28)
Labas vakaras,
Šiandien mačiau maximoje. Irgi pavarčiau, žiūriu, kad beveik viskas apie mezgimo mašinas tai ir padėjau