Įkraunama...
Įkraunama...

Pabraidykim po rasotą Jurgos pievą...

kaip suprast ne tokia glazura?man tai labai tokios blizgios patinka thumbup.gif ar cia apie ka kita kalba?paaiskink jei imanoma paprastai neismanelei...maza lekstute gal negerai...saldainiu turi daug tilpti lotuliukas.gif vazele gal turetu buti?ir butinai i bordavuma kaip sita,nes sita man labai grazi blush2.gif zodziu visai norec...
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2011 11 04, 17:41)
kaip suprast ne tokia glazura?man tai labai tokios blizgios patinka thumbup.gif ar cia apie ka kita kalba?paaiskink jei imanoma paprastai neismanelei...maza lekstute gal negerai...saldainiu turi daug tilpti lotuliukas.gif vazele gal turetu buti?ir butinai i bordavuma kaip sita,nes sita man labai grazi blush2.gif zodziu visai norec...

Sita raudona su juoda. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Netinkanti glazura maisto produktams, nes sudetyje yra svino. lotuliukas.gif Darysim su besvine glazura. lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi sianakt buvo mazai sansu miegoti,galvojau apie saldainine lotuliukas.gif gal ji turetu buti vidutinio dydzio,tamsiai bordo spalvos,pamaisytos su kokia nors kita.pvz smeline,auksiniai ruda?nes tokie tapetai cha lotuliukas.gif krasciukai vazeles paraityti gal ir stovetu ant mazu kojeliu?o gal bordo fone ka nors isspiesti?durnai cia as sumasciau?
Dziugintele,kai ateis mano sauksteliu eile,pranesk,gerai.keiciu vardus visdelto.vieni bus Justei,kiti Danielytei.ruosiuos Kaledoms.mano Beatrice palauks truputi.gal vyresnioji uzsimanys,butu abiems dukroms iskart.
Atsakyti
ir aš vardinių įrankių komplektėlį užsakiau thumbup.gif bus superinė dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 05, 18:31)
ir aš vardinių įrankių komplektėlį užsakiau  thumbup.gif bus superinė dovana  wub.gif

jo aš irgi manau,kad vaikui tai nuostabi dovanėlė.o dar kai žinau,kaip džiugintėlė juos daro,kiek ji ten dailina,galvoja ir kuria,tai jau įrankiukai superiniai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus irankiai, o ir darbeliai is molio wub.gif
O kiek kainuotu vaikuciams uzsakyti pvz sakute, peili ir sauksteli tokius? Butu grazi dovanele Kaledoms.....nors sako, kad astriu daiktu dovanoti negalima....
Atsakyti
QUOTE(Gitagita @ 2011 11 05, 22:57)
Labai grazus irankiai, o ir darbeliai is molio  wub.gif
O kiek kainuotu vaikuciams uzsakyti pvz sakute, peili ir sauksteli tokius? Butu grazi dovanele Kaledoms.....nors sako, kad astriu daiktu dovanoti negalima....

netikiu aš tokiais dalykais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei neramu del astriu dalykeliu, paspjaudykit pinigeli. lotuliukas.gif Bet siaip, kiek esu girdejus, negalima per vestuves jaunavedziams dovanoti astriu daiktu, nes tada lyg linki zmonems astriu santykiu. smile.gif O del viso kito, nesu nieko panasaus girdejus. mirksiukas.gif
Del irankeliu kainos parasysiu i az. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 11 05, 19:31)
ir aš vardinių įrankių komplektėlį užsakiau  thumbup.gif bus superinė dovana  wub.gif

Bus! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridziukas34 @ 2011 11 05, 19:05)
kadangi sianakt buvo mazai sansu miegoti,galvojau apie saldainine lotuliukas.gif gal ji turetu buti vidutinio dydzio,tamsiai bordo spalvos,pamaisytos su kokia nors kita.pvz smeline,auksiniai ruda?nes tokie tapetai cha lotuliukas.gif krasciukai vazeles paraityti gal ir stovetu ant mazu kojeliu?o gal bordo fone ka nors isspiesti?durnai cia as sumasciau?
Dziugintele,kai ateis mano sauksteliu eile,pranesk,gerai.keiciu vardus visdelto.vieni bus Justei,kiti Danielytei.ruosiuos Kaledoms.mano Beatrice palauks truputi.gal vyresnioji uzsimanys,butu abiems dukroms iskart.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai liuks pamastymai! thumbup.gif lotuliukas.gif
Sumastysim, padarysim lotuliukas.gif
Atsakyti
pasakisko grozio darbai - tikras menas ir atgaiva mano akims wub.gif
Atsakyti
nu neina tos sraigės iš galvos... unsure.gif kiek besigydau....
ar dar jas turi? brūkštelk į až, jei turi kokio dydžio...ir kaina? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 11 06, 02:15)
pasakisko grozio darbai - tikras menas ir atgaiva mano akims  wub.gif

Aciu labai! O tokie grazus zodziai-tikra atgaiva mano sirdziai! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(velute @ 2011 11 05, 23:23)
jo aš irgi manau,kad vaikui tai nuostabi dovanėlė.o dar kai žinau,kaip džiugintėlė juos daro,kiek ji ten dailina,galvoja ir kuria,tai jau įrankiukai superiniai gaunasi thumbup.gif

Vajei, kai tu cia graziai! blush2.gif Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar porelė įrankėlių- Obuoliuko dvi puselės smile.gif
user posted image
user posted image

Daugiau naujienų
Atsakyti