Įkraunama...
Įkraunama...

Pabraidykim po rasotą Jurgos pievą...

QUOTE(Pelene @ 2011 10 10, 21:47)
Jetus, koki grozi uztikau  bigsmile.gif Daznai uzsuksiu pabraidziot po Tavo pieva ir gal kada kazka i savo namus pasikviesiu  wub.gif

Labai, labai prasom! Labai lauksiu! Ne tik as, bet ir mano moliniai draugai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Be galo mieli darbeliai, o ypač puodeliai wub.gif jau audžiu mintį apie puodelį su ančiuku. Ar įmanomas toks variantas?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 10, 22:10)
Be galo mieli darbeliai, o ypač puodeliai  wub.gif jau audžiu mintį apie puodelį su ančiuku. Ar įmanomas toks variantas?

Zinoma imanoma! mirksiukas.gif
Vos tik sumastysi,brukstelkit man i az arba i jurgos.pieva@gmail.com, pasitarsim koks jis galetu buti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laisvi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikijimai atsidarius temuke,sekmes kuryboje ir prekyboje...dar bai visai idomus,imantrus netgi:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 10 13, 12:22)
Sveikijimai atsidarius temuke,sekmes kuryboje ir prekyboje...dar bai visai idomus,imantrus netgi:)smile.gifsmile.gif

Aciu labai! mirksiukas.gif
Menininkes nuomone isvis aukso verta! bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu tave sutikti cia biggrin.gif
Labai patiko tavo darbai, kazko mamai vis ieskau... ar imanoma iki lapkricio pradzios puodeli suregzti ar inda koki? Dar visu neapziurejau, gal is esamu kas patiks ar greitu metu butu... Isimetu tema i favorite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 10 13, 22:23)
Smagu tave sutikti cia  biggrin.gif
Labai patiko tavo darbai, kazko mamai vis ieskau... ar imanoma iki lapkricio pradzios puodeli suregzti ar inda koki? Dar visu neapziurejau, gal is esamu kas patiks ar greitu metu butu... Isimetu tema i favorite  mirksiukas.gif

Sveikute!
Man irgi labai, labai malonu, kad uzsukai pas mane! wub.gif
Bus du indeliai. Vienas linksmas su sraigytem, kitas, mastau, su aguonom (toks raudonas, zemas. Panasus yra galerijoje.)
O lapkricio pradzia tai kada konkreciau? Nes, jei puoduka, tai tada jau turiu labai skubet ji lipdyt. Atsalus orams, sunkiai molis dziuna... Jei turi kazkokiu minciu konkreciau, brukstelk man. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos naujienos ir visi darbukai-Išsamiau čia
Atsakyti
dziugintele ir toliau dziugina darbeliais thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Karoliai-Pelėdaitė
user posted image
Pelėdaitė iš arčiau čia
Atsakyti
Miegantis angelas
user posted image
user posted image