Būdama dar visai maža mergaite, plastelinu nuklijavau visus namus. Bėgant metams atradau ne tokią kibią ir labiau patvarią lipdymo priemonę- baltą plastiką. Dar vėliau i mano rankas papuole žaismingasis, spalvotasis fimo modelinas. Lipdymas- visada buvo viena mano silpnybių. Pirštų dėka gimdavo įvairiausios smulkmenos, papuošaliukai, buities grožybės. Visą tai tęsėsi metų metus, kol galų gale įsigijau molio degimo pečių. Tie, kas kada nors rankose laikė rankų darbo molinį gaminuką, sutiks, kad toks su meile išglostytas keramikos dirbinys skleidzia nenusakomą šilumą.

Rasotose "Jurgos pievose" galima rasti daug gražių ir paprastų dalykų, įkvėpti gurkšnį meno, atsikąsti grožio, pajausti kūrėjos dvasią. Todėl kviečiu apsilankyti mano pievoje ir atgaivinti savo sielą nuo miesto triukšmo, nuo bereikšmių minčių, nuo atsibodusių dalykų. Nes aš tikrai tikiu, kad Jūs ten atrasite dalelę to, ko galbūt Jums šiuo metu trūksta.
Galėsite pasigrožėti ir atsigerti iš vienetinių puodelių. Taip pat viliuosi, kad Jūsų virtuvėje derės įvairiausių formų lėkštutės, indeliai ir puodai, o Jūsu artimuosius saugos mieli angelai... Užsukite ir tikrai nepasigailėsite

Galėsite pasigrožėti ir atsigerti iš vienetinių puodelių. Taip pat viliuosi, kad Jūsų virtuvėje derės įvairiausių formų lėkštutės, indeliai ir puodai, o Jūsu artimuosius saugos mieli angelai... Užsukite ir tikrai nepasigailėsite

Miestas -Vilnius. Skubantiems e.pašto dėžutė jurgos.pieva@gmail.com
MANO ŠILTOJI KERAMIKA