Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 23 tema

QUOTE(sinsan @ 2011 10 07, 08:22)
mer rytoj  vaziuojam, tai pasistengsiu kainukes surasyti, kiek kas ryt turguj kainuos. gal kam pravers.

Aciu labai! Lauksim is jusu ziniu. 4u.gif Ir jei galesit, uzmeskit prasau aki, kiek ta pati preke kainuoja turguj ir parduotuveje. Kur labiau apsimokes pirkti, pvz. kiauliena, paukstiena.
As tai su sese treciadieni ruosiuosi vaziuoti.
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif
domina ar suvalku parduotuvese ar vaistinese yra misinuko bebilon3 junior, ir kokia jo butu kaina?
Atsakyti
Lyg nemaciau tokios nuorodos ax.gif
gal kam praverstu
parduotuves Bialystok
http://www.handlowyb.../kategorie.html

gali man kas parasyti informacija apie turgu Bialystoke,yra turbut ne vienas turgus ar kasdien dirba blush2.gif
Atsakyti
mane domina ar kas vaziuojate ten sauskelniu ir misinuku pirkti? gal kas susiduret su hipp misinukais ir huggies sauskelnem ir galit parasyti mazdaug kainas? idomu ar verta del to vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(cari @ 2011 10 07, 11:14)
sveikutes biggrin.gif
domina ar suvalku parduotuvese ar vaistinese yra misinuko bebilon3 junior, ir kokia jo butu kaina?

Yra misinuko ir vaistinese, ir parduotuvese (gal ir ne visose). Mes pirkom Plazoje, Rossmann parduotuveje (maciau ir Kauflande tikrai yra)- kaina 39zl (dezuteje 800gr.), teko pirkti ir su akcija uz 36 zl. 4u.gif
Atsakyti
Va dar prisiminiau :Lidle perku pasterizuota grietinele.Ji tinka kavai balinti ,padazams,sriuboms.330g kainuoja iki 2 zl. ,tiksliai nepamenu.Riebumas 18%.Buna ne saldytuve,o lentynose ,kazkur netoli kavu.
Atsakyti
Sveikos.Gal kas užmestų akį į KLINKERINIŲ PLYTELIŲ kainas.reikia tik 7kv.m. ir nebrangių, norėtumėm kita savaite lekti pirkti, bet jei ir PL tokios brangios, tai gal neapsimoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 10 08, 07:48)
Sveikos.Gal kas užmestų akį į KLINKERINIŲ PLYTELIŲ kainas.reikia tik 7kv.m. ir nebrangių, norėtumėm kita savaite lekti pirkti, bet jei ir PL tokios brangios, tai gal neapsimoka doh.gif

Sienų klinkerinės plytelės 39.99zl. Grindinės virš 40zl. Kainos nesikeičia jų jau keli metai. Bet aišku dabar zl. kai pakritęs tai gal ir pigiau gaunas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 10 08, 21:30)
Sienų klinkerinės plytelės 39.99zl. Grindinės virš 40zl. Kainos nesikeičia jų jau keli metai. Bet aišku dabar zl. kai pakritęs tai gal ir pigiau gaunas. 4u.gif

Labai dėkoju, jau nusipirkom LT.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mane domina montuojama buitine technika i virtuve (kaitlente, orkaite, gartraukis, saldytuvas)
Ar vaziavot kas nors pirkti? Ir kur?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 08 spalio 2011 - 20:55
QUOTE(ra2ga @ 2011 10 08, 21:55)
Laba  4u.gif
Mane domina montuojama buitine technika i virtuve (kaitlente, orkaite, gartraukis, saldytuvas)
Ar vaziavot kas nors pirkti? Ir kur?
Labai aciu  4u.gif

Saldytva pirkom neonet, pas juos buna akcijos , apsimokejo tikrai gavosi pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2011 10 08, 22:21)
... neonet, ...

Ar tai saldytuvo marke? ar firma kurioj pirkot? blush2.gif
as cia pirma karta ax.gif
Atsakyti