QUOTE(malvina @ 2011 10 10, 17:18)
pradziai pabandyk pasidaryti is kraujo CA 125 (kiausidziu vezio zymuo). Neissigask, tiesiog jis buna siek tiek padidejes ir prie endometriozes
Nebūtinai!nebuvo padidęjęs net per nago juodymą!
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 10, 18:52)
Nu ne, tikrai niekas nesakė. Esu klausiusi gydytojo, ko reikėtų vengti iš maisto, tai atsakė, kad maistas neįtakojo endometriozės plitimo. Aišku apie alkoholį nieko neužsiminė, bet jai jau jis būtų toks kenksmingas prie šios ligos, tai manau tikrai būtų įspėjęs. Bet tikrai, kaip baisiai skamba "DRAUDŽIAMA". Aš jau ir taip depresuoju, nebemoku atsipalaiduoti, nes ištisai turiu mąstyti, tas kenkia, anas kenkia, tai kas tada belieka? Valgyti žolę, grūdus ir gerti vandenį? Beje, aš tai beveik esu išbandžiusi ir per tą pusės metų laikotarpį, užsiauginau dvi baisines cistas. Todėl manau, kad čia neaišku, kur kas kenkia.
Aš tik sakau, kas yra rekomenduojama, o kas ne jei laikantis endo dietos. o jos laikytis ar ne, tai jūsų kiekvienos sprendimas. savo nuomonės aš neprimetinėju
ir iš vis kažkaip keistai man kartais atrodo šis skyrelis. maniau, kad tai skyrelis apie tai kaip išgyventi tą zarazą lauk. bet pastebiu, jei pasidalini kokiom idėjom, tai visos būriu rėkia, kokias čia nesąmones rašau. suprantu, kad čia galima ateiti paverkšlenti, šiek tiek apšviesti naujokes, kas ir kaip. o daugiau cit. kaip pelės po šluota, nes kitaip pomidorais užmėtys. sory, jei aš čia perdedu, bet man toks įspūdis susidaro