Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

nu zinok paskaicius ta aprasyma man labiau matosi geru savybiu nei blogu g.gif nes man pvz nusimato tokie vaistai kur daugiau blogo nei gero bet deja pasirinkimo nera doh.gif o cia mazai salutiniu ir parasyta kad jie yra retai pasitaikantys...o vat as geriau jau gerciau vienasale uzgina nei diferelina doh.gif nes ten ir kaulu retejimas ir dar visokie velniai doh.gif kolkas tikrai nepakeiciau nuomones apie ja...deja liudna bet ta musu brudna liga reikalauja drastisku priemoniu doh.gif kurios mums tikrai kenksmingos bet o ka daryt?mama pasiule toki preparata depo provera...sakau pasidomesiu...bet pasiziurejau kad ten progesteronu grupes vaistas...sedziu ir galvoju kad ji ne velnio nesupranta kokia istikruju mano situacija doh.gif tas depo provera taikomas gali buti su 1-2 stadija doh.gif zodziu.....geriau jau kazka daryti nei nieko nedaryti doh.gif kad ir kaip nesinoretu, bet reikia nuodyti save, kad galima butu pasiekti tikslo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 08, 11:24)
niekam taip nebuna, ar grieztai nevartojat alkoholio?

nežinau ar jau atsakė kas ar ne, bet prie endometriozės alkoholis draudžiamas mirksiukas.gif o dideliais kiekiais ir šiaip nesveika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 10, 08:32)
nežinau ar jau atsakė kas ar ne, bet prie endometriozės alkoholis draudžiamas mirksiukas.gif  o dideliais kiekiais ir šiaip nesveika lotuliukas.gif

Tikrai, su šia liga alkoholis labai negerai. Nors aš kartais kokią vieną šampano taurelę savaitgaliais išlenkiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 07, 18:44)
turiu toki klausimuka. dietos as aisku stengiuosi pasilaikyti, bet va labai megstu ko nors stipresnio savaitgaliais isgerti. ir buna, kad nelabai kukliai. tai va, po tokiu nepasikuklinimu man paskui nakti ar ryta jauciasi toks lyg ir skausmas, lyg ir jautrumas kiausidese. ar jums taip buna? kazkuri mergina lyg ir buvo apie tai uzsiminusi g.gif

Nu man ir ne taip ir retai pasitaiko nelabai kukliai, bet nepastebejau, kad skaudetu... Dar dabar man po diferelino mm neprasidejo, bet reiks atkreipt demesi veliau..
Atsakyti
šiaip tai....ir gyventi nesveika... biggrin.gif
kaip ten sako? gyvenimas tai lytiškai plintanti liga.

nežinau, gal ir blogai darau, bet savęs nevaržau. noriu -geriu, noriu - valgau.

pvz., vakar viena pati surijau toffifee saldainius. nu neaaa, ne visus, mačiau dar du liko lotuliukas.gif

pilvo skausmų po baliukų nejaučiu. tiksliau nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 08:35)
atrodo kad apie mane parasei lotuliukas.gif pas mane tas pats... doh.gif as jau guliu kada ir MB sakau...klausyk kada ND darysim...sakau tau neatrodo kad mes kazkokie nenormalus...visai be ND juk sakau tai nenormalu. doh.gif bet vat pradet kazka nekyla rankos, o kai kyla tai buna nelaikas doh.gif tai i darba reik skubet tai dar kas taip ir buna...o apie vaisingas dienas tai ir as pastoviai galvoju...kai zinai kad tas laikas aukso vertes tai ir galvoju...bet tas galvojimas tai istikruju visai ne i nauda nes ivaro paskui visokias psichologines problemas doh.gif

Pas mus irgi buna taip biggrin.gif gulim lovoj apsikabine, o as ir sakau- kazkaip jau seniai mudu... biggrin.gif nu pasnekam pasnekam apie tai, kad gal negerai ir pan, o tada LABANAKT doh.gif nenormalus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 10 09, 13:05)

Labai idomiai kalbate apie burimus smile.gif As jais VISISKAI nesizaviu:) Turiu pazystama, kuri net neklaususi bunant sveciuose ir ne tik, buria mane doh.gif Na kazkaip nemoku graziai pasakyti, kad nu- NEBURK TU MANES! doh.gif  biggrin.gif
Bet! Kazkaip uzkliuvo man Vaiva (pavardes neprisimenu, na toji is TV biggrin.gif ) Ir taip daznai apie ja pagalvoju.. pirma karta gyvenime pradejo kirbeti mintis, jog noreciau issiburti.

Nukrypom gerokai nuo temos, bet kita vertus musu tema plati biggrin.gif

as kazkaip apie vaiva nieko per daug gero negirdejau..tik kad pinigus nemazus ima g.gif as tom burejom irgi netikiu, net nenoriu pas jas eit. Bet va drauge viena papasakojo apie toki Vladimira is Lvovo gatves. Jis ten tipo auras pravalo, pasako kur pas tave organizme problemos, padeda jas gydyti, apie ateiti truputi papasakoja doh.gif
kazkaip as skeptiskai ziuriu. Bet tai draugei tipo jis padejo..ji turejo labai daug sveikatos problemu, ziauriai nesisekdavo jai ir pan, o po keliu apsilankymu pas ji pagerejo..tai siulo jin man pas ji nueiti..nelabai as tikiu, kad jis gali man kazkuo padeti su tokia liga..kazkaip..gal kai zmogus itiki tuom, tai ir padeda..juk musu mintys visagales..
Atsakyti
Sveikutes,

Visai nebeturiu laiko blink.gif pasiskaitau, o pakomentuoti laiko neuztenka biggrin.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 10, 09:38)
Tikrai, su šia liga alkoholis labai negerai. Nors aš kartais kokią vieną šampano taurelę savaitgaliais išlenkiu.  blush2.gif

Niu as jo nevartojau ne laso 2 metus. Tai jau dabar, kai jau galiu ir pavartoju be jokios sazines grauzaties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 10, 11:26)
Sveikutes,

Visai nebeturiu laiko blink.gif pasiskaitau, o pakomentuoti laiko neuztenka biggrin.gif
Niu as jo nevartojau ne laso 2 metus. Tai jau dabar, kai jau galiu ir pavartoju be jokios sazines grauzaties  ax.gif

a kuom taip uziemus, kad nebendrauji??
gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 10, 11:30)
a kuom taip uziemus, kad nebendrauji??
gossip.gif

man regis lialka visą laiką suryja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 15:16)
reiskias panasius turim smile.gif as saviskiui sakiau,kai net apie savo liganezinojau- tai kaip mes vaikiukus gaminsim jei pas mus  smileysex.gif tai buna tai nebuna biggrin.gif  anas sako. kad kai jau nuspresim, tai bus ohoho... biggrin.gif nu pamatysim smile.gif as manau, kad cia del tu grafiku viskas..juk kartais taip reik to spontaniskumo, o tie grafikai biski suka link monotonijos..bet kaip pastoti jei neasilaikyti grafikeliu..cia vel uzburtas ratas...

Va tas ir sunkiausia,kai reikia smileysex.gif ,o nesinori,bet pagal grafika reikia doh.gif ,sunku buvo kai prisimenu,bet rezultatas miega lovytej,tuoj kelsis koses valgyt biggrin.gif
Taigi stiprybes,vistiek susitart kazkaip galima,MB ir jau nebenoredavo,bet sakau is sventosios dvasios vaikelio nebus,tai kazkaip atkentejom ta laika.

Retai cia beuzsuka,kart nuo karto paskaitineju,nelabai laiko yra,maza padauza auga,ryt jau puse metuku svesim wub.gif
Atsakyti
Na kažkaip mums tie ND iš reikalo ar pagal grafiką niekad ir neprilipo. schmoll.gif ir nemanau, kad reikia versti tiek vyrą tiek save pačią. o dar geriau kai pasakao, kad "atkentėjo" tą laiką doh.gif mergaitės, neįsižeiskit, bet skamba daugiau nei juokingai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 10, 12:53)
Na kažkaip mums tie ND iš reikalo ar pagal grafiką niekad ir neprilipo.  schmoll.gif ir nemanau, kad reikia versti tiek vyrą tiek save pačią. o dar geriau kai pasakao, kad "atkentėjo" tą laiką doh.gif  mergaitės, neįsižeiskit, bet skamba daugiau nei juokingai.  schmoll.gif

Cia tik zodziai mirksiukas.gif ,vienai neprilipo,kitai prilipo,tik kaip nesilaikant grafikelio padaryt ta stebukleli,ka?Karta i menesi gal neuztenka,norisi kuo daugiau tai daryt per ta vaisinga laikotarpi. Kiti daro tai kaip trusiai ir jiems viskas ok,jie visada nor,cia kalbu apie vyrus,o kiti ne,nematau nieko cia nenormalaus savo pasakyme.Nebesam jau jaunikliai ir sekso manjakai,kad malonu butu tai daryt kas diena Del vertimo,niekas prievarta nevercia,abu norejom vaikelio tai abiems ir darbuotis reikia,tik mintis buvo ta,kad ne visada norisi,kada reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 10 spalio 2011 - 13:15