Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 27, 14:35)
kad man dirbtinai tik pavyks pastoti.

Drįstu pataisyti... ne dirbtinai, o su pagalba. Ne dirbtinis, o pagalbinis apvaisinimas. Per IUI ar IVF vaikų nepadirbdina iš nežinia ko...
Atsakyti
Laikykitės, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
anksčiau ar vėliau vis tiek būsit mamos - visos smile.gif Vakar, dar užmačiau kažkokios laidos pabaigą apie įvaikinimą. Užsieniečiai kalbėjo apie tai, kaip gera įsivaikinti. Ir viena pora, įsivaikinusi vieną, pastojo natūraliai, bet vis tiek norėjo dar vieną įsivaikinti. Nustebino tai, kad moteris būdama nėščia kalbėjo apie tai, kad įvaikinti geriau, nes abu partneriai išgyvena tą patį, o dabar ją pykina, jaučiasi nedarbinga, kai vyrui nieks nepasikeitė... doh.gif Net į galvą neatėjo tokia mintis...pykina, sunku, bet juk žinau dėl ko...
Atsakyti
Sveikos! Kas planuoja vaikiukus ir noretu pabendrauti,pasidalinti savo biedomis kvieciu prisijungti prie mamyciuklubas.lt Tema: Belaukiant mazylio, temele: Planuojančios leliukus

Ten galesime pasikalbeti apie viska nuo A iki Z
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 28, 12:05)
Drįstu pataisyti... ne dirbtinai, o su pagalba. Ne dirbtinis, o pagalbinis apvaisinimas. Per IUI ar IVF vaikų nepadirbdina iš nežinia ko...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 28, 11:55)
Pasirodi jin irgi dalyvavo mano operacijoj..pasiziurejau israsa ax.gif gal reiktu pas ja nukeliauti... blink.gif hm...pamastysiu smile.gif

Tai tavoji irgi mano LP dalyvavo mirksiukas.gif , per LP jie dirba kartu kiek zinau. Antra gyd. kaip asistente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 10 28, 12:33)
Tai tavoji irgi mano LP dalyvavo  mirksiukas.gif , per LP jie dirba kartu kiek zinau. Antra gyd. kaip asistente  4u.gif

aiskutis, nes as jau galvojau, kad cia as jau toks sunkus atvejis buvau, kad viena nesusitvarke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 28, 12:20)
Laikykitės, merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
pykina, sunku, bet juk  žinau dėl ko...

kaip laikaisi? gal jau isvaikei bacilas? ar labai tualeta gasdini?
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 28, 12:20)
Vakar, dar užmačiau kažkokios laidos pabaigą apie įvaikinimą. Užsieniečiai kalbėjo apie tai, kaip gera įsivaikinti. Ir viena pora, įsivaikinusi vieną, pastojo natūraliai, bet vis tiek norėjo dar vieną įsivaikinti. Nustebino tai, kad moteris būdama nėščia kalbėjo apie tai, kad įvaikinti geriau, nes abu partneriai išgyvena tą patį, o dabar ją pykina, jaučiasi nedarbinga, kai vyrui nieks nepasikeitė...

man susidare ispudis, kad uzsienieciai kazkaip kitaip ziuri i ivaikinima ir apskritai i vaikus.
ivaikinant jie nebijo neigaliu ir "probleminiu" vaikuciu, o ju santykiai su vaikais ne tokie glaudus kaip pas mus - nuo 18 vaikai gyvena atskirai, paskui ne per dazniausiai susitinka, o nusenusius tevus neretai issiuncia i seneliu namus.
matyt tai lemia ir savininkiskumo jausmo nebuvimas, todel jiems nera tokio didelio skirtumo, ar vaikelis genetiskai ju, ar ivaikintas.
bet cia tokia pletku lygio isvada, paremta filmuose ir spaudoje aprasomais santykiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 28, 14:47)
kaip laikaisi? gal jau isvaikei bacilas? ar labai tualeta gasdini?
Papildyta:

Na, bacilos keistos... buvau šiandien pas gydytoją, dar kvėpavimas šiurkštus, o pati jaučiuosi prastokai dėl šaltkrėčio. Vos išjudėjau iš namų, rodos, pakliuvau į kitą pasaulį... Namuose žiauriai nusibodo, nes be lovos, teliko, kompo ir skaitymo daugiau nieko... Netgi vyras tris savaites mane palikęs vienų vieną doh.gif Žodžiu, kaip kalėjime. O tualetas kasdien mane mato nusižeminusią jo didenybei kozetui rolleyes.gif Tik tiek, kad aš ne vemiu, bet mane pykina iki vėmimo. Bet jau pradėjau 9 savaitėlę skaičiuoti. Manau, kad jau nemažai ir didžiausia rizika vis labiau tolsta. Dar kaip nors mėnesiuką... O jums virusiukų visai negaila 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 28, 15:17)
O tualetas kasdien mane mato nusižeminusią jo didenybei kozetui  rolleyes.gif Tik tiek, kad aš ne vemiu, bet mane pykina iki vėmimo. Bet jau pradėjau 9 savaitėlę skaičiuoti. Manau, kad jau nemažai ir didžiausia rizika vis labiau tolsta. Dar kaip nors mėnesiuką... O jums virusiukų visai negaila  2.gif  2.gif  2.gif

na tai, kad pykina ir smarkiai, kita vertus, labai geras pozymis mirksiukas.gif
tai sveik ir neliudek, paskaityk kokia grazia knyga (jei dar yra neperskaitytu:))
ikvepiu daug virusiukiu, nes mano ovuliacija nenumaldomai arteja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 28, 10:10)
Na, pusėtina. Išsižliumbiau vakar, palengvėjo.  tongue.gif Vis dar laukiu (tiksliau nelaukiu) mmm.

linkiu nesulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 28 spalio 2011 - 14:00
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 28, 13:36)
aiskutis, nes as jau galvojau, kad cia as jau toks sunkus atvejis buvau, kad viena nesusitvarke lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aga viena operavo, o kita kojas laike lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti