Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sheila102 @ 2011 10 08, 16:03)

na del ND , tai pas mus atrodo kolkas neblogai , as net manyciau, kad man po LP kaip tik suaktyvejo

drinks_cheers.gif Pas mane taip pat 4u.gif Nors ir seniau nesiskundžiau. blush2.gif Aš gi po operacijos nepaklausiau gydytojo, ir neiškenčiau, ko pasekoje gavau uždegimą. doh.gif Po to vėl 10 dienų buvo negalima, tai sienomis lipau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=irmuciukasss,2011 10 08, 18:13]
ne ne, ne taip supratau mane ax.gif as jokiu kryziu ir apskritai jokiu grandineliu ant kaklo nenesioju..cia ji tipo apie kitoki kryziu kalbejo..tipo ant mano sielos uzdeta biggrin.gif sako jei nenusiimsi jo(pas burejus), tai su vyru issiskirsit g.gif ai kazkaip netikiu tuom, nes ji sako is pradziu-vaika turi? sakau ne, nu tada ir pasake viska, o jei buciau sakiusi-taip turiu, tai tada but sakius tavo vaikas apkeretas ir tt...nu bet jei issipildys kazkas gero tai as nesupyksiu biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 08, 18:23)
drinks_cheers.gif Pas mane taip pat  4u.gif Nors ir seniau nesiskundžiau.  blush2.gif Aš gi po operacijos nepaklausiau gydytojo, ir neiškenčiau, ko pasekoje gavau uždegimą.  doh.gif Po to vėl 10 dienų buvo negalima, tai sienomis lipau  lotuliukas.gif

na matai kaip vienodai mums suaktyvejo lotuliukas.gif na mes 10dienu islaukem bet sunkiai blush2.gif eina trecias ciklas po LP noras nedingo tik gaila kad vis dar be rezultatu doh.gif
Papildyta:
Ne schmoll.gif o kada ji reik daryti? ar galima daryti pirma cikla po LP? ar bus informatyvus tas tyrimas?
[/quote]

reiktu daryt 3-5 cd. as tai pasidariau ji antra cikla nes po LP iskart nespejau . bet man jis tai sumazejo nors nelabai zymiai . o ar cia gerai ar kaip tik blogai ? nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 07, 11:32)
Man tokia temperatūra antroj ciklo būdavo nuo seniausių laikų. Ginė paaiškino, kad hormonų poveikis. Dabar ji tebesilaiko ir  nestuke.gif metu.

Tokia ir bus iki pat gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 16:16)
reiskias panasius turim smile.gif as saviskiui sakiau,kai net apie savo liganezinojau- tai kaip mes vaikiukus gaminsim jei pas mus  smileysex.gif tai buna tai nebuna biggrin.gif  anas sako. kad kai jau nuspresim, tai bus ohoho... biggrin.gif nu pamatysim smile.gif as manau, kad cia del tu grafiku viskas..juk kartais taip reik to spontaniskumo, o tie grafikai biski suka link monotonijos..bet kaip pastoti jei neasilaikyti grafikeliu..cia vel uzburtas ratas... nezinau kaip tau, bet va vakar jau pries visa ta "reikala" man galvoj  sukos mintys, kad ai kam cia isdykauti, nenoriu, nes vistiek dienos nevaisingos, jokio tikslo...zinau kad taip mastyt blogis...bet va.. g.gif o tie klausimai tai nervina tokie..manisko tevas pastoviai tai kada anukai..Iki LP sakydavau , kad greit planuosim ir tt, ir tas neerzindavo, o db paklausia..tai  taip ir kaupiasi asaros, kad ju gali ir nebuti...ai..kazkaip banguojancios nuotaikos,,viena diena atrodo viskas ok, kita diena viskas blogai..ypac sunku buna ryte..prasibundu ir gulu..o sirdis net maskatuojasi, toks nerimas uzspaudes viska..sorry, kad tiek daug prirasiau...stumiu paskutines valandas darbe, tai lenda visokios mintys...

atrodo kad apie mane parasei lotuliukas.gif pas mane tas pats... doh.gif as jau guliu kada ir MB sakau...klausyk kada ND darysim...sakau tau neatrodo kad mes kazkokie nenormalus...visai be ND juk sakau tai nenormalu. doh.gif bet vat pradet kazka nekyla rankos, o kai kyla tai buna nelaikas doh.gif tai i darba reik skubet tai dar kas taip ir buna...o apie vaisingas dienas tai ir as pastoviai galvoju...kai zinai kad tas laikas aukso vertes tai ir galvoju...bet tas galvojimas tai istikruju visai ne i nauda nes ivaro paskui visokias psichologines problemas doh.gif
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 08, 16:44)
Prisigyriau kad mmm neskausmingos, o pasirodo jos nė nebuvo prasidėje.  lotuliukas.gif Tik tepliojo. O šianakt  kad pramušė, skausmas buvo toks stiprus, kad visą naktį nemiegojau, nė vaistai nepadėjo. Dabar jau nieko, tablečių belekiek prigėriau....

vajej vargsiuke...laikykis...kalk ibuprofeno 600 padeda zinok...man su cista padedavo kai kankinausi su skausmais
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 17:55)
o man tai jin laiko delna ir sako-dukryt tu nenescia? sakau ne, o ji tai tu metu begy pastosi ir pagimdysi suneli, o antra bus mergaite. Ir kas mane labai nustebino, tai ji ziuri ir sako-tu negalvok kad neturesi vaiku, tikrai turesi, nors as net zodeliu nieko neuzsiminiau. Aisku cia sudmalystes biggrin.gif nes dar pasake, kad man meilej nesiseka, kad as nuziureta, kad man kryziu reik nusiimt ir tada bus viskas oki biggrin.gif dar sake kad ilgai gyvensiu ir gausiu daug daug pinigu biggrin.gif  truputi nukrypau i lankas smile.gif jauciu visos sako ta standarta-turesi du vaikus ir porele..bet aisku norisi tuom tiket, ypac tokiom kaip mes.. 4u.gif

zinai paskaiciau tip top ka man sake bet as buriausi gal 3 metai atgal tai db cigonkom visai netikiu, nes sudmaliauja tik lygiai ta pati man sake ir apie 2 vaikus ir kad berniukas pirmas bus...a tiesa dar sake, kad bus pametinukai prie to pacio...ir apie nuziurejima sake...zodziu nebetikekit tom cigonkom ir jei siulys ka varykit lauk
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 16:16)
o tie klausimai tai nervina tokie..manisko tevas pastoviai tai kada anukai..

"kai bus laikas.kuo daugiau klausinėsit-tuo vėliau."

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 08:35)
vat pradet kazka nekyla rankos, o kai kyla tai buna nelaikas doh.gif tai i darba reik skubet tai dar kas taip ir buna...o apie vaisingas dienas tai ir as pastoviai galvoju...

labai juokinga į darbą bėgti be rytinės kavos, padažyta tik viena akim, be pusryčių bet po ND. mums gi vakariniai nesigaudavo, tik rytiniai. o aš paskaitas pradėdavau jau 7.30 mirksiukas.gif
o vieną ciklą panos galit ir be tų grafikų padaryt.

einu savo šikalę iš pamperso gelbėt, nes jau šaukia "ai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 09, 10:01)
labai juokinga į darbą bėgti be rytinės kavos, padažyta tik viena akim, be pusryčių bet po ND. mums gi vakariniai nesigaudavo, tik rytiniai. o aš paskaitas pradėdavau jau 7.30  mirksiukas.gif
o vieną ciklą panos galit ir be tų grafikų padaryt.

thumbup.gif biggrin.gif
Siguli, gal jus virs musu gyvenat g.gif biggrin.gif Labai dazna ryta mane prikeldavo ne zadintuvas, o kaimynu audringas smileysex.gif As vos akis praplesus galvodavau is kur pas zmones tiek energijos tooooki ankstyva ryta biggrin.gif
Kaip gyvuojat?
As jauciu uzsirasysiu pas gyde, kazko nepatinka man, kad desini sona vis "pakutelioja" doh.gif Kai pagalvoju apie atsinaujinancia endo, net plaukai siausiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 09, 11:33)
Siguli, gal jus virs musu gyvenat g.gif biggrin.gif 

nu kad ne. visi virš MŪSŲ gyvena blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 07:35)
vajej vargsiuke...laikykis...kalk ibuprofeno 600 padeda zinok...man su cista padedavo kai kankinausi su skausmais

Man vakar vyras šitų vaistų nupirko. Tai jie vieninteliai numušė skausmą. thumbup.gif

Vakar vakare tai persigandau dar labiau. Pradėjo kraujas taip tekėti, kad....7 lašų paketas pilnutėlis po 10 min buvo. doh.gif Paskui ant tualeto sėdėjau, kraujas bėgo vos ne upeliu, ir dar tokias slyvos didumo krešuliais. Vyras norėjo greitąją kviesti...Bet neleidau. Paskui kai atsiguliau, ramybės būsenoje, naktį kaip ir apstojo. Ir dabar po kol kas normaliai viskas. Čia įdomu ar iš operacijos taip, ar reikia pas gydytoją eiti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 08, 10:24)
niekam taip nebuna, ar grieztai nevartojat alkoholio?

Malvina, man taip buna, bet skausmai turbut buna stipresni nei tavo. As kai svtg pavartoju alkoholio, tai taip kita diena kiausides maudzia, kad tada noriu save 'nuzudyti' doh.gif , kad apskritai geriau. Ir prisizadu sau, kad daugiau isvis nieko nevartosiu, bet ateina svtg ir vel tai gimtadienis koks, tai giminiu, draugu susitikimai ir vel sampaniukas, vyniukas... o ryte vel save smerkiu... Bet is tikruju tai turiu mesti tuos savaitgalinius gurksnojimus.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 09, 13:42)
Malvina, man taip buna, bet skausmai turbut buna stipresni nei tavo. As kai svtg pavartoju alkoholio, tai taip kita diena kiausides maudzia, kad tada noriu save 'nuzudyti' doh.gif , kad apskritai geriau. Ir prisizadu sau, kad daugiau isvis nieko nevartosiu, bet ateina svtg ir vel tai gimtadienis koks, tai giminiu, draugu susitikimai ir vel sampaniukas, vyniukas... o ryte vel save smerkiu... Bet is tikruju tai turiu mesti tuos savaitgalinius gurksnojimus.

na va, man panasiai, tik nesmarkiai. ir mastau - ar tai reiskia, kad alkoholis turi toki tiesiogini poveiki kiausidems, ar tiesiog organizmui esant ne formoj is karto apie save primena silpniausia vieta?
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif As vel nuvogiau nuo mokslu minutele cool.gif
Del tu ND.. nu mums zinokit jokiu problemu nera.. tfu tfu tfu rolleyes.gif Galim be jokiu minciu ar prievartos visada tada kada reikia smile.gif Tik vienintele problema, kad as tam reikalui esu labai pasyvi. Jau cia matyt tokia esu "suredyta" biggrin.gif Nu nesalta, kaip zuvis, bet.. biggrin.gif Plius, sumazino nora, kai pradejau gydytis del nevaisingumo, prasidejo visokie skausmai, maudimai ir t.t. Dabar po paskutines op. jau vyras kankinasi du men.! doh.gif Laukiu antru mmm ziuresim, kaip bus..

Labai idomiai kalbate apie burimus smile.gif As jais VISISKAI nesizaviu:) Turiu pazystama, kuri net neklaususi bunant sveciuose ir ne tik, buria mane doh.gif Na kazkaip nemoku graziai pasakyti, kad nu- NEBURK TU MANES! doh.gif biggrin.gif
Bet! Kazkaip uzkliuvo man Vaiva (pavardes neprisimenu, na toji is TV biggrin.gif ) Ir taip daznai apie ja pagalvoju.. pirma karta gyvenime pradejo kirbeti mintis, jog noreciau issiburti.

Nukrypom gerokai nuo temos, bet kita vertus musu tema plati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 09 spalio 2011 - 12:06
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 07, 23:22)
.

o gal galetum nuorada imesti , kur buvo ta info 4u.gif gal ten bus vertejas , nes visai nemoku ru  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif o paskaityt noretusi ax.gif

http://www.7gy.ru/na...ye-effekty.html
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 08, 12:39)

vegele....musu situacijoj nebus taip kad atsiras kazkas stebuklingo kas tik pades mums ax.gif nesuprantu aisku as ten kas parasyta...jei imestum nuorodele i verteja issiverstume...bet esme tame kad situacija musu tokia, kad turim vartoti tai kas mums bent kazkiek padeda..o kad kenkia kitam galui tai cia jau seniai aisku....deja taip jau yra ax.gif nebus taip kad tik gydys o kenkt nekenks schmoll.gif deja mes neturim pasirinkimo doh.gif

nuoroda virsuj... mirksiukas.gif
kol kas jokio gydymo zolelem nebuvau pradejus kol mano itariama endom dgn nepasitvirtino... bet kol kas nuo borovos susilaikysiu... sutinku kad kazko stebuklingo neatrasim... deja deja g.gif
Atsakyti