QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 16:16)
reiskias panasius turim
as saviskiui sakiau,kai net apie savo liganezinojau- tai kaip mes vaikiukus gaminsim jei pas mus
tai buna tai nebuna
anas sako. kad kai jau nuspresim, tai bus ohoho...
nu pamatysim
as manau, kad cia del tu grafiku viskas..juk kartais taip reik to spontaniskumo, o tie grafikai biski suka link monotonijos..bet kaip pastoti jei neasilaikyti grafikeliu..cia vel uzburtas ratas... nezinau kaip tau, bet va vakar jau pries visa ta "reikala" man galvoj sukos mintys, kad ai kam cia isdykauti, nenoriu, nes vistiek dienos nevaisingos, jokio tikslo...zinau kad taip mastyt blogis...bet va..
o tie klausimai tai nervina tokie..manisko tevas pastoviai tai kada anukai..Iki LP sakydavau , kad greit planuosim ir tt, ir tas neerzindavo, o db paklausia..tai taip ir kaupiasi asaros, kad ju gali ir nebuti...ai..kazkaip banguojancios nuotaikos,,viena diena atrodo viskas ok, kita diena viskas blogai..ypac sunku buna ryte..prasibundu ir gulu..o sirdis net maskatuojasi, toks nerimas uzspaudes viska..sorry, kad tiek daug prirasiau...stumiu paskutines valandas darbe, tai lenda visokios mintys...
atrodo kad apie mane parasei
pas mane tas pats...
as jau guliu kada ir MB sakau...klausyk kada ND darysim...sakau tau neatrodo kad mes kazkokie nenormalus...visai be ND juk sakau tai nenormalu.
bet vat pradet kazka nekyla rankos, o kai kyla tai buna nelaikas
tai i darba reik skubet tai dar kas taip ir buna...o apie vaisingas dienas tai ir as pastoviai galvoju...kai zinai kad tas laikas aukso vertes tai ir galvoju...bet tas galvojimas tai istikruju visai ne i nauda nes ivaro paskui visokias psichologines problemas
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 08, 16:44)
Prisigyriau kad mmm neskausmingos, o pasirodo jos nė nebuvo prasidėje.
Tik tepliojo. O šianakt kad pramušė, skausmas buvo toks stiprus, kad visą naktį nemiegojau, nė vaistai nepadėjo. Dabar jau nieko, tablečių belekiek prigėriau....
vajej vargsiuke...laikykis...kalk ibuprofeno 600 padeda zinok...man su cista padedavo kai kankinausi su skausmais
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 17:55)
o man tai jin laiko delna ir sako-dukryt tu nenescia? sakau ne, o ji tai tu metu begy pastosi ir pagimdysi suneli, o antra bus mergaite. Ir kas mane labai nustebino, tai ji ziuri ir sako-tu negalvok kad neturesi vaiku, tikrai turesi, nors as net zodeliu nieko neuzsiminiau. Aisku cia sudmalystes
nes dar pasake, kad man meilej nesiseka, kad as nuziureta, kad man kryziu reik nusiimt ir tada bus viskas oki
dar sake kad ilgai gyvensiu ir gausiu daug daug pinigu
truputi nukrypau i lankas
jauciu visos sako ta standarta-turesi du vaikus ir porele..bet aisku norisi tuom tiket, ypac tokiom kaip mes..
zinai paskaiciau tip top ka man sake bet as buriausi gal 3 metai atgal tai db cigonkom visai netikiu, nes
sudmaliauja tik lygiai ta pati man sake ir apie 2 vaikus ir kad berniukas pirmas bus...a tiesa dar sake, kad bus pametinukai prie to pacio...ir apie nuziurejima sake...zodziu nebetikekit tom cigonkom ir jei siulys ka varykit lauk