Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

linavid pirmam psl yra nuoroda kur parasyta lb daug info apie endo,vat ten lb daug parasyta apie ja tik anglu kalba,bet galima per verteja issiverst
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 26, 17:20)
Na o aš visą dienelę namie....Valgyt pasidariau, visus kampus iššveičiau, paverkiau...Vistiek psichas ima  doh.gif Reik jau ryt į darbą eiti....Vis prasiblaškau.

ai..tas psichas mane karts nuo karto irgi suima..šiandien taip pat spėjau ir paverkti ir prisigalvoti visokių galų ir vėl apsiraminti..labai jau greit norisi rezultato po lp..dėja niekas per dieną nepasidaro verysad.gif viskam reik laiko ir kantrybės..o su kantrybe pas mane sunkiai blush2.gif

Viltele, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 26 spalio 2011 - 16:32
QUOTE(malvina @ 2011 10 26, 05:15)
tai butu tikrai gera kaina, nes savo psl prie klausimu-atsakymu jie nurodo, kad su viskuo IVF atsieina apie 10-12 tukst.lt g.gif

Tai cia manau jei vaistus pas juos pirktum ir man rodos dabar pati procedura atpigusi , velgi priklauso nuo kiekvienos organizmo kiek kam ir kokiu vaistu reikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 06:20)
As jau i pabaiga IVF, tai galiu pasidalinti, kiek man atsiejo si procedura:
1. Vaistai Gonal su Ovitrelle - 1890 Lt (pirkau PL)
2. Diphereline (cia tam, kam taiko ilgaja schema. man kompensavo)- 52 Lt
3. Du kartus apziura stimuliavimo metu - 180Lt
4. IVF - 3910 Lt
5. Dar crinone - 250 Lt

Tai butu apie 6300 Lt. Neskaitant tyrimu pire IVF, kuro ir jei prireiks dar embriono saldymo islaidu.

Nu va , beveik pataikiau mirksiukas.gif
Viltele pacio didziausio pasisekimo wub.gif 4u.gif Laikau kumstukus uz tave 4u.gif
Butinai informuok kaip sekesi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokyte: 26 spalio 2011 - 16:51
QUOTE(meskos @ 2011 10 26, 15:08)
doh.gif bet tai biski baisiai..Zodziu, gal reikia nesimetyti ir likti pas H.S.. Man jis dare LP ir siaip jau 1.5m lankausi del tu paciu reikalu, kaip ir neturiu kuo skustis.. as dar tokia baile, man amzinai viska skauda vos prisilietus blush2.gif , tai kazkaip ramu, kad nebuna problemu cia.. kazkaip pasimetus dabar  ax.gif

jei cia tas HS apie kuri galvoju, tai geriau lik mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 26, 18:40)
Tai cia manau jei vaistus pas juos pirktum ir man rodos dabar pati procedura atpigusi , velgi priklauso nuo kiekvienos organizmo kiek kam ir kokiu vaistu reikia  g.gif

cia turbut Latvijos konkorencija atpigino paslaugas. saunu tada thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 26, 18:40)
Viltele pacio didziausio pasisekimo  wub.gif  4u.gif  Laikau kumstukus uz tave  4u.gif
Butinai informuok kaip sekesi  wub.gif

laikau kumstukus uz jus abi wub.gif
ir uz visas musu temutes merginas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 26, 17:33)
sveikos  smile.gif

pamiršot mane, žiūriu. reikia primint apie save  biggrin.gif

dabar gyvenu kitomis mintimis. ir noriu, kad greičiau viskas baigtųsi, ir nenoriu.

pasislepusi, jei ne paslaptis, kaip tau sekesi?
Atsakyti
As jau grizau. Aciu visoms uz kumstukus. Tik 3 embrionai buvo geri, tai visus ir isodino. Tai dabar, kaip nenormali, panikuoju, kad gal nereikejo tu visu 3 sodinti, nors pagal statistika duok dieve, kad nors 1 prigytu.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 21:54)
As jau grizau. Aciu visoms uz kumstukus. Tik 3 embrionai buvo geri, tai visus ir isodino. Tai dabar, kaip nenormali, panikuoju, kad gal nereikejo tu visu 3 sodinti, nors pagal statistika duok dieve, kad nors 1 prigytu.

te balioneli ir nepanikuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 17:54)

Jau panikuoti tai dabar tikrai nebereikia, ilsekis , gulek ir kuo daugiau ramybes , viskas bus gerai 4u.gif
Ramaus laukimo tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 20:54)

Pritariu merginoms, nepanikuok, palepink save kiek gali smile.gif siunčiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 16:30)
Aciu, sekasi neblogai, uz pusvalanduko vaziuoju i isodinimo procedura. Prasides mano neramiosios dienos biggrin.gif

Viltele, laikau kumstukus biggrin.gif Pacios dideliausios sekmes wub.gif

Kokyte, ir tau 4u.gif
Ir visom visoms, kurios nelaukia memiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 26, 22:07)
Viltele, laikau kumstukus biggrin.gif Pacios dideliausios sekmes wub.gif

Kokyte, ir tau 4u.gif
Ir visom visoms, kurios nelaukia memiu 4u.gif  4u.gif

Oi kaip tų mėmių čia dauguma nelaukia biggrin.gif nors , manosios neseniai išvyko, bet jau dabar svajoju, kad kitą mėn nebeateitų, o vietą gandrams užleistų ax.gif
Atsakyti
mane nemiga kankina.

Viltele, viskas bus gerai 4u.gif

malvina, esu dabar priešpaskutinėj trydaliojimo stadijoje. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

šiandien aš vėl piktas keksas doh.gif Atėjus į darbą perspėjau visus, kad nelįstų į akis lotuliukas.gif

viltele, saugok save dabar, palepink. Ir laukiam gerų žinių 4u.gif

amarok, linkiu ir tau mmm nebesulaukti, kaip ir visoms kitoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti