QUOTE(meskos @ 2011 10 26, 11:16)
O kas blogai pas E.T.? Man kaip tik rekomendavo pereiti pas ja...
Pabandyk, gal tau patiks. Nors čia tiek jau apie ją prikalbėta, kad keista, jog nesi užfiksavusi. Asmeninė patirtis. Po LP teliko galimybė pastoti tik su donorine.
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 26, 11:14)
Labas rytas
Įtariu šį mėnesį žirniukas neužkibo, nes kamuoja įprastinis PMS sindromas, kaip kad prieš LP buvo Esu pikta kaip velnias, net į darbą nėjau šiandien, nes gaila bendradarbių Pliusas - pagaliau atsirado apetitas, tai valgau kaip pasiutus, burna neužsidaro. Krūtis skauda, pilvą maudžia, žodžiu nieko gero....Teks vėl kitą mėnesį darbuotis iš peties
Įtariu šį mėnesį žirniukas neužkibo, nes kamuoja įprastinis PMS sindromas, kaip kad prieš LP buvo Esu pikta kaip velnias, net į darbą nėjau šiandien, nes gaila bendradarbių Pliusas - pagaliau atsirado apetitas, tai valgau kaip pasiutus, burna neužsidaro. Krūtis skauda, pilvą maudžia, žodžiu nieko gero....Teks vėl kitą mėnesį darbuotis iš peties
O taip... kai pastojau, būčiau užmušusi bet ką Dabar ir vėl ramiakė. Valgyt pradėjau tiek, kad pora kg, numestų prieš IVF, ataugo bematant. Ir pilvą maudė, ir net maniau, kad pramuš...
Gražiai man tie tavo požymiai, gražiai...