Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 25, 16:02)
Darbdavys informuotas, nes būtent po atidirbtos dienos išeidama pasakiau, jog neateisiu... dar telefonu pasitikslinau poliklinokoj, ar man neprisiuvo ir šiandienos, ir deja...
Apmaudu ir tiek.

Labas rytas. Jei tik tiek problemu butu 4u.gif svarbiausia dabar susitvarkyti sveikatyte ir kuo maziau nervu 4u.gif

Nezinau del tokiu ilgu kraujavimu g.gif , man cia jau butu be proto ilgai. Bet jie gydytojas sako, kad normalu, nereikia pergyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 23:22)
VK pati IVF procedura 4000LT , vienas vizitas 80lt, manau, kad man vaistu daug nereikes, nes mano organizmas i bet kokius vaistus labai audringai reaguoja (tuo jau isitikinau) be to vaistus varysiu i PL pirktis (man kuras nekainuoja) tai manau, kad i 6000Lt tureciau itilpti , nu bet cia tik mano pasvarstymai  g.gif

tai butu tikrai gera kaina, nes savo psl prie klausimu-atsakymu jie nurodo, kad su viskuo IVF atsieina apie 10-12 tukst.lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 26, 07:15)
tai butu tikrai gera kaina, nes savo psl prie klausimu-atsakymu jie nurodo, kad su viskuo IVF atsieina apie 10-12 tukst.lt g.gif

As jau i pabaiga IVF, tai galiu pasidalinti, kiek man atsiejo si procedura:
1. Vaistai Gonal su Ovitrelle - 1890 Lt (pirkau PL)
2. Diphereline (cia tam, kam taiko ilgaja schema. man kompensavo)- 52 Lt
3. Du kartus apziura stimuliavimo metu - 180Lt
4. IVF - 3910 Lt
5. Dar crinone - 250 Lt

Tai butu apie 6300 Lt. Neskaitant tyrimu pire IVF, kuro ir jei prireiks dar embriono saldymo islaidu.
Atsakyti
Sveikos,
norejau pasiteirauti pas ka Klaipedoje daretes laparoskopija ir kokie atsiliepimai? Gal geriau vaziuoti i Kauna? Gal kas ka zinote apie gydytojas Jaseliuniene ar Butkute?
Atsakyti
Labas rytas, as irgi su klausimu, gal kazkas pasidalins patirtim 4u.gif
Buvau pas gyd. 9 c.d. (lyg ir 9 nes pries tai dar teplioti pradejo, ir siaip keistas ciklas), ir mate man lyg cista, nes nusprende kad negali buti dar folikulas, 14mm.. dabar jau 18c.d. ir taip man tempia ir skauda ta kiauside.. Galvoju turbut ir bus ta velniava uzaugus..Ar skiriasi kazin pojuciai funkcines ir endo cistos, man tokios nebuvo, todel labai jos bijau.. Funkcines daznai pasisalina su mm, o kaip jai cia endocista...Ir be to, kiek laiko galima kenteti skausma o kada jau reikia lekt aps gyd?? Busiu dekinga uz komentarus nes labai neramu..nenoreciau vel LP..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Įtariu šį mėnesį žirniukas neužkibo, nes kamuoja įprastinis PMS sindromas, kaip kad prieš LP buvo doh.gif Esu pikta kaip velnias, net į darbą nėjau šiandien, nes gaila bendradarbių lotuliukas.gif Pliusas - pagaliau atsirado apetitas, tai valgau kaip pasiutus, burna neužsidaro. Krūtis skauda, pilvą maudžia, žodžiu nieko gero....Teks vėl kitą mėnesį darbuotis iš peties rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 23:02)
Neee pasiskaiciusi apie ja jau buvau  schmoll.gif Kodel taip pagalvojai?
As pas D.V.

O kas blogai pas E.T.? Man kaip tik rekomendavo pereiti pas ja...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 26, 10:14)
Labas rytas 4u.gif

Įtariu šį mėnesį žirniukas neužkibo, nes kamuoja įprastinis PMS sindromas, kaip kad prieš LP buvo  doh.gif Esu pikta kaip velnias, net į darbą nėjau šiandien, nes gaila bendradarbių  lotuliukas.gif Pliusas - pagaliau atsirado apetitas, tai valgau kaip pasiutus, burna neužsidaro. Krūtis skauda, pilvą maudžia, žodžiu nieko gero....Teks vėl kitą mėnesį darbuotis iš peties  rolleyes.gif

ką tik apibūdinai nėštumo simptomus ax.gif taip, kad ramiai, laikyk kojas sukryžiavus thumbup.gif

kokyte, po tokių netikėjimo bangų labai dažnai ateina labai nuostabus rezultatas, tau to ir linkiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 09:20)
1. Vaistai Gonal su Ovitrelle - 1890 Lt (pirkau PL)
2. Diphereline (cia tam, kam taiko ilgaja schema. man kompensavo)- 52 Lt
3. Du kartus apziura stimuliavimo metu - 180Lt
4. IVF - 3910 Lt
5. Dar crinone - 250 Lt

Tai butu apie 6300 Lt. Neskaitant tyrimu pire IVF, kuro ir jei prireiks dar embriono saldymo islaidu.

o kaip šiaip sekasi? kada įsodinimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 26, 10:20)

labai aciu, dar parasiau pora klausimeliu iaz 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2011 10 26, 11:13)
Ar skiriasi kazin pojuciai funkcines ir endo cistos, man tokios nebuvo, todel labai jos bijau..

as turejau abi, pojuciai man nesiskyre
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 26, 10:14)
Labas rytas 4u.gif

Įtariu šį mėnesį žirniukas neužkibo, nes kamuoja įprastinis PMS sindromas, kaip kad prieš LP buvo  doh.gif Esu pikta kaip velnias, net į darbą nėjau šiandien, nes gaila bendradarbių  lotuliukas.gif Pliusas - pagaliau atsirado apetitas, tai valgau kaip pasiutus, burna neužsidaro. Krūtis skauda, pilvą maudžia, žodžiu nieko gero....Teks vėl kitą mėnesį darbuotis iš peties  rolleyes.gif

kad zirniukas neuzkibo patikesiu tik tada kai pas tave ateis mm, kolkas neuzskaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 26, 10:57)
kad zirniukas neuzkibo patikesiu tik tada kai pas tave ateis mm, kolkas neuzskaitau ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ai, jau pačią nervuoja nuotaikų kaita. Viena minutę tikiu kad viskas ok, kitą nebetikiu išvis kad pastosiu. Nuotaikų kaita nenormali. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 26, 12:14)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ai, jau pačią nervuoja nuotaikų kaita. Viena minutę tikiu kad viskas ok, kitą nebetikiu išvis kad pastosiu. Nuotaikų kaita nenormali.  lotuliukas.gif

pas mane lygiai tas pat biggrin.gif per diena pasikeicia kelis kartus viskas..db kaiptik mano dieneles, tai irgi bandom..ziuresim kas gausis wub.gif
Atsakyti