Kai aš kažkada gėriau KT dėl policistinių, tai man mm irgi užsitęsdavo. Paprastai būdavo 5-7d, o su KT visada 7-10d. Klausiau pas gyd ar tai normalu? tai sakė, jog tap būna. Bėje, banžiau skirtingas KT, bet nei vienos ir netiko man. suvartojau tiek kiek buvo paskirta tuo metu ir daugiau su jomis neprasidėjau
kristinuke, sveik
lauraz5, eik kumščiais prieš bacilas, nepasiduok
irmuciukasss, tryzniojimas kaip virusas..mane karts nuo karto irgi užpuola
bet va, kuris laikas bandau visas baimes ignoruoti, užsiimu visokiais niekučiais
stengiuosi per daug neįsibaiminti ir vyro su savo baimėm nepykdyti..nes bijau dar ir iš jo velnių gauti, kad per daug pergyvenu ankščiau laiko sakė, jei jau kada ką ras, tada ir pergyvensim
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 25, 17:02)
Žodžiu, einu toliau gulėti ir ilsėtis
sveikit greiciau
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 10 25, 19:07)
sakė, jei jau kada ką ras, tada ir pergyvensim
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 25, 17:11)
Mano savijauta irgi s... Galva plysta,gerkle skauda,silpna,apetito nerasta..jauciu,kad tempos turiu..zodziu ir VEL bacila priskreto x:
sveik ir stiprink imuniteta
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 25, 15:24)
Sergu dar labiau. Gavau nedarbingumą. Gal, beje, žinot,ką daryti tokiu atveju, jei šiandien dirbau, bet man gydytoja nedarbingumą nuo šiandien užrašė. Neakcentavau jai, o paskambinus po valandos ji nebedirbo, tai kitos be jos žinios atsisakė padėti
Uz pirmas dvi dienas moka darbdavys nuo 80 iki 100 proc. uz sekancias 5 dienas moka sodra 45 proc.
Reikia tartis su darbdaviu, kad jei jau atidirbai ta diena, kad duotu viena laisva kai baigisis nedarbingumas
Mergytes kas cia dabar darosi , sveikit kuo greiciausiai
Toks grazus ruduo reik megautis paskutinem graziom dienom
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 20:25)
Mergytes kas cia dabar darosi , sveikit kuo greiciausiai
siais metais ruduo tikrai grazus
kokyte, kaip tau baigesi su vaistukais?
QUOTE(malvina @ 2011 10 25, 18:39)
siandien vakare siaip ne taip pagavau daktare, pasirodo nereikia man jokiu vaistu
nu kazkoks keistas sitas mano IUI , pasimetusi kol kas as visiskai
kazkaip tebegalvoju, kad bereikalo ji dariau niekaip nepavyksta ikvepti paciai sau tikejimo
uztai kertu granata nors zinau, kad nesveika bet IKI vel buvo akcija, o cia vos ne vienintelis vaisius kuri as megstu tai lepinuosi
kaip tu laikaisi?
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 22:46)
*nu kazkoks keistas sitas mano IUI , pasimetusi kol kas as visiskai
kazkaip tebegalvoju, kad bereikalo ji dariau niekaip nepavyksta ikvepti paciai sau tikejimo
**kaip tu laikaisi?
**kaip tu laikaisi?
* na jei neskatino, tai nepakenks, zinosi, kad viska iki IVF padarei, ka galejai. gal isivaizduoji tiksliau, kiek tau kainuos IVF? Bandau suprasti, kiek skiriasi kainos LT ir LV
** eisiu ryt pas gydytoja, nes kazkaip labai tempia kiausides, o tik ciklo pirma puse, tai negali buti nei O, nei nestumas
QUOTE(malvina @ 2011 10 25, 19:05)
* na jei neskatino, tai nepakenks, zinosi, kad viska iki IVF padarei, ka galejai. gal isivaizduoji tiksliau, kiek tau kainuos IVF? Bandau suprasti, kiek skiriasi kainos LT ir LV
** eisiu ryt pas gydytoja, nes kazkaip labai tempia kiausides, o tik ciklo pirma puse, tai negali buti nei O, nei nestumas
VK pati IVF procedura 4000LT , vienas vizitas 80lt, manau, kad man vaistu daug nereikes, nes mano organizmas i bet kokius vaistus labai audringai reaguoja (tuo jau isitikinau) be to vaistus varysiu i PL pirktis (man kuras nekainuoja) tai manau, kad i 6000Lt tureciau itilpti , nu bet cia tik mano pasvarstymai
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 20:46)
siandien vakare siaip ne taip pagavau daktare, pasirodo nereikia man jokiu vaistu
O Tu kartais ne pas Tvarijonaviciene eini?
QUOTE(sanzile @ 2011 10 25, 20:00)
Neee pasiskaiciusi apie ja jau buvau Kodel taip pagalvojai?
As pas D.V.
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 22:02)
Todel, kad E.T. niekada neskiria dupho, jei nera didelio trukumo
Beje, D.V. taip pat propaguoja naturalu progesterona
Kartais po tokiu "neaiskiu" ir "nelaimingu" IUI, buna laiminga pabaiga
Oi laikykitės mielosios, šalin bacilas. Kristinuke pagaruok druskos, dar arbatmedžio aliejaus inhaliacijos gal padėtų.
Laura, šaunu, kad užsisimi rankdarbiais, bet ši veikla vyksta daugiausia namie, aš tau siūlau prasiblaškyti už namų ribų.
Laura, šaunu, kad užsisimi rankdarbiais, bet ši veikla vyksta daugiausia namie, aš tau siūlau prasiblaškyti už namų ribų.