Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 21:22)

oj varge vargeli 4u.gif laikykis, zinau kaip ziauriai tai skamba, bet db arbateles turetu buti tavo draugemis 4u.gif tik ciobriuku negerk  nestuke.gif negalima schmoll.gif liepziedziai, avietes, medetkos labai gerai, o nosiukas sako nestukam kartais buna uzkimstas 4u.gif laikykis ir prisidavinek kaip tau ten savijauta 4u.gif

Sergu dar labiau. Gavau nedarbingumą. Gal, beje, žinot,ką daryti tokiu atveju, jei šiandien dirbau, bet man gydytoja nedarbingumą nuo šiandien užrašė. Neakcentavau jai, o paskambinus po valandos ji nebedirbo, tai kitos be jos žinios atsisakė padėti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 25, 13:09)
Viskas tvarkoj, tik ji nelygi kaip issireiske gydytoja. Sake galbut nuo streso. Israse 3 menesius gerti selena. Dar viena tablete pasipildys mano kasdienes dozes blink.gif visi tyrimai kuriuos dariausiai geri. o dare TTH, ATPO ir PRL.

Smagu, kad viskas gerai 4u.gif

Na, bent man niekad gyvenime nedarė ATPO. TTH mano geras, bet va TH3, TH4 visaip buvę, o apie lytinius tai net nekalbu, nes jie pablūdę doh.gif O kaip susitvarkyti endo... man endokrinologas teigė, kad ji su hormonais susijusi, bet jei ši gydytoja ryšio nemato, tai gal jo ir nėra... tik tiek, kad endometriozė ir endokrinologija kažkodėl vienodomis pradžiomis žodžiai smile.gif
Atsakyti
na man endo ir hormonai jokio rysio neturi,nes pas mane viskas normos ribose.
Del biliotenio ir dirbimo man irgi taip buvo kai apendiksa operavo.kiek zinau vistiek pirmas dienas nieks nemoka ar moka darbdavys,nebeatsimenu gerai,tai jei nemoka niekas tai darbdavys vistiek sumokes uz darbo diena,nesijaudink perdaug,juk ant biliotenio neparasyta laikas,suskaiciuoja ten kaip reikia,nepergyvenk,tau juk negalima.
Zinot su viena mergaite kilo diskusija apie KT,kaip jus galvojat ar KT efektyviai sustabdo endo su 3-4 stadija..jei neplanuoji pastoti?man kazkodel kilo tokios mintys,kad KT nera tokia jau efektyvi priemone..juk mmm tai buna koks gi skirtumas tikros jos ar ne..juk endo maitinasi gleivine..kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 25, 14:24)
Sergu dar labiau. Gavau nedarbingumą. Gal, beje, žinot,ką daryti tokiu atveju, jei šiandien dirbau, bet man gydytoja nedarbingumą nuo šiandien užrašė. Neakcentavau jai, o paskambinus po valandos ji nebedirbo, tai kitos be jos žinios atsisakė padėti  unsure.gif
Papildyta:

informuok, savo darbovietę, kad tau šią dieną išdavė nedarbingumą, kitaip gali įsivelti košė. mirksiukas.gif sveik greičiau, nėr čia ko sirgti tokį gražų rudenį blush2.gif

irmuciukasss....nustok tryznioti, nu kitaip ir negaliu pasakyti. neįsižeisk, bet tu matai baubą ten kur jo nėra. juk tai , kad kelioms rado cistą, tai nereiškia, kad ir tau ją ras. gal tu sėkmingai pati pastosi. o taip nervindamasi, dėl balai žin ko, tai tik tik blogą sau darai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 25, 14:42)
Zinot su viena mergaite kilo diskusija apie KT,kaip jus galvojat ar KT efektyviai sustabdo endo su 3-4 stadija..jei neplanuoji pastoti?man kazkodel kilo tokios mintys,kad KT nera tokia jau efektyvi priemone..juk mmm tai buna koks gi skirtumas tikros jos ar ne..juk endo maitinasi gleivine..kaip jus manot?

manau, kad neefektyviai schmoll.gif ir pati esu tokios nuomonės, kad šiuo metu gaištu laiką jas gerdama, bet viltis ....motina. taip kad geriu toliau.

jos efektyviau veiktų, jei gert be pertraukos (mano subjektyvia nuomone), bet mano atveju, tai kaip gi be mm, ta cista apskritai pasišalintų. man regis KT labiau kaip prevencinė priemonė
Atsakyti
Sveikutes.
Kadangi tesiam cistu tema, tai prisiduodu sveziai po gydytojos 4u.gif Kaip ir jauciau turiu mazyte cistute. Su mmm ji turetu pasisalinti, paaiskino, kartais taip atsitinka, kad ir geriant KT jos atsiranda. Bet is esmes, situacija nera tokia bloga, kai pati sau nupiesiau, jei ir viskas taip toliau neblogai seksis, uz menesiuko gausim leidima vel planuoti wub.gif

Svarsciau ir as apie KT efektyvuma ir priesinausi joms, bet mano atveju buvo paaiskinta, kad jos daugiau skirtos kiausidems pailseti, pertauka daryti butina, kad pailsetu organizmas (kepenys) ir kokie nereikalingi darinukai pasisalintu 4u.gif

Uz pirmas dvi nedarbingumo dienas apmoka darbdavys, bet apie tokia situacija ji reikia informuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 25 spalio 2011 - 14:16
QUOTE(DruiDe @ 2011 10 25, 15:11)
Sveikutes.
Kadangi tesiam cistu tema, tai prisiduodu sveziai po gydytojos  4u.gif Kaip ir jauciau turiu mazyte cistute. Su mmm ji turetu pasisalinti, paaiskino, kartais taip atsitinka, kad ir geriant KT jos atsiranda. Bet is esmes, situacija nera tokia bloga, kai pati sau nupiesiau, jei ir viskas taip toliau neblogai seksis, uz menesiuko gausim leidima vel planuoti  wub.gif

ojei kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 25, 15:08)
irmuciukasss....nustok tryznioti, nu kitaip ir negaliu pasakyti. neįsižeisk, bet tu matai baubą ten kur jo nėra. juk tai , kad kelioms rado cistą, tai nereiškia, kad ir tau ją ras. gal tu sėkmingai pati pastosi. o taip nervindamasi, dėl balai žin ko, tai tik tik blogą sau darai. 4u.gif

ok.gif klausau ir vykdau biggrin.gif nu tryzniojimas gimines bruozas ax.gif as tokia, kad dazniausiai galvoju apie blogiausia. vos kas tuoj man visokie veziai ir tt vaidenasi blush2.gif nenormali as turbut doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2011 10 25, 15:11)
Sveikutes.
Kadangi tesiam cistu tema, tai prisiduodu sveziai po gydytojos  4u.gif Kaip ir jauciau turiu mazyte cistute. Su mmm ji turetu pasisalinti, paaiskino, kartais taip atsitinka, kad ir geriant KT jos atsiranda. Bet is esmes, situacija nera tokia bloga, kai pati sau nupiesiau, jei ir viskas taip toliau neblogai seksis, uz menesiuko gausim leidima vel planuoti  wub.gif

puiku, kad naujienos geros thumbup.gif
Atsakyti
Labuka mirksiukas.gif

As vel su savo tom KT hihihi.gif biggrin.gif Na, bet kazkur pameciau ta informacini lapeli..
Ar normalu jei as kraujuoju jau 11dienu? g.gif Nes be KT mmm buna max 7dienas.
Mm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 10 25, 15:36)
Labuka mirksiukas.gif

As vel su savo tom KT hihihi.gif  biggrin.gif Na, bet kazkur pameciau ta informacini lapeli..
Ar normalu jei as kraujuoju jau 11dienu? g.gif  Nes be KT mmm buna max 7dienas.
Mm? g.gif

kiek aš išsiaiškinau, tai normalu, aš kraujavau 16, taip, kad mano rekordo dar nepamušei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 25, 14:47)
kiek aš išsiaiškinau, tai normalu, aš kraujavau 16, taip, kad mano rekordo dar nepamušei lotuliukas.gif

Net neabejoju, kad pasieksiu ir Tavo rekorda doh.gif biggrin.gif
Jei rimtai, tai jei tikrai normalu- tai sedziu tyli, jei ne, gal pas gyd. nueiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 10 25, 15:49)
Net neabejoju, kad pasieksiu ir Tavo rekorda doh.gif  biggrin.gif
Jei rimtai, tai jei tikrai normalu- tai sedziu tyli, jei ne, gal pas gyd. nueiti g.gif

nugi blogiau nebus jei nueisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 10 25, 16:11)

Uz pirmas dvi nedarbingumo dienas apmoka darbdavys, bet apie tokia situacija ji reikia informuoti  4u.gif

Darbdavys informuotas, nes būtent po atidirbtos dienos išeidama pasakiau, jog neateisiu... dar telefonu pasitikslinau poliklinokoj, ar man neprisiuvo ir šiandienos, ir deja...
Apmaudu ir tiek.
O savijauta nekokia. išrašė lašiukų, kurie man įsisirgus kaži ar bus labai greita pagalba schmoll.gif Žodžiu, einu toliau gulėti ir ilsėtis smile.gif
O jūs laikykitės tyaip pat 4u.gif
Atsakyti
o man atrodo,kad kraujavimas daugiau nei 7dienas nenormalu su KT ar be ju..juk taip ir nukraujuot galima..nejuokaukit su tokiais dalykais.
Kristinuk,sveik,saulut!
Mano savijauta irgi s... Galva plysta,gerkle skauda,silpna,apetito nerasta..jauciu,kad tempos turiu..zodziu ir VEL bacila priskreto ohmy.gifx:
Atsakyti