QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 21:22)
oj varge vargeli laikykis, zinau kaip ziauriai tai skamba, bet db arbateles turetu buti tavo draugemis tik ciobriuku negerk negalima liepziedziai, avietes, medetkos labai gerai, o nosiukas sako nestukam kartais buna uzkimstas laikykis ir prisidavinek kaip tau ten savijauta
Sergu dar labiau. Gavau nedarbingumą. Gal, beje, žinot,ką daryti tokiu atveju, jei šiandien dirbau, bet man gydytoja nedarbingumą nuo šiandien užrašė. Neakcentavau jai, o paskambinus po valandos ji nebedirbo, tai kitos be jos žinios atsisakė padėti
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 25, 13:09)
Viskas tvarkoj, tik ji nelygi kaip issireiske gydytoja. Sake galbut nuo streso. Israse 3 menesius gerti selena. Dar viena tablete pasipildys mano kasdienes dozes visi tyrimai kuriuos dariausiai geri. o dare TTH, ATPO ir PRL.
Smagu, kad viskas gerai
Na, bent man niekad gyvenime nedarė ATPO. TTH mano geras, bet va TH3, TH4 visaip buvę, o apie lytinius tai net nekalbu, nes jie pablūdę O kaip susitvarkyti endo... man endokrinologas teigė, kad ji su hormonais susijusi, bet jei ši gydytoja ryšio nemato, tai gal jo ir nėra... tik tiek, kad endometriozė ir endokrinologija kažkodėl vienodomis pradžiomis žodžiai