Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

sirgaliukem po balioneli 4u.gif
ziurkyte,kaip snd savijauta?
Kristinuk,saunu,kad vemiam,prognozuoju bachuriuka 4u.gif
o mes kaip visad pramazinom cikla..nors O lb aiskiai jauciau,na bet yra kaip yra..hmm man irgi kairioji kiauside apipjaustyta gerokai idomu ar pas mane ciklas sutrumpes?pas mane jis ir taip budavo neilgas 28d..
Mimoza,neliudek..4u.gif toks liudesys pas tave is postu sklinda,laikykis,mergyt,mes visad su tavimi.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 14:43)
ziurkyte,kaip snd savijauta?

na jaučiuosi jau gerai. Tik pilvo apačia maudžia, toks jausmas, kaip viduriuočiau, ar kaip prieš mmmm būna. Nors mmm dar tik kitą savaitę turi pasirodyti...Pradedu jausti, kad gal ir nepavyko šį kart mums. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 23, 08:33)
Labas rytas  4u.gif

šiandien jau visai gerai jaučiuosi.  4u.gif Vakar dieną dar truputį svaigo galva, ir labai pavargus jaučiausi, nors nieko nedariau. Bet kai jau išsigulėjau tiek, tai dabar kaip ant sparnų.

Iš vis kas darosi, visi aplinkui serga, kažkokiomis virusinėmis ligomis, net baisu nosį kur iškišti. šian paskambino mokytoją, prašė jei turiu galimybę mažės ryt nevesti į molyklą, nes beveik visai klasei roto virusas  doh.gif

Sveikinimai 4u.gif labai grazi svente, tokia proga ir dovana turi buti isskirtine nestuke.gif ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 24, 11:03)
Labas rytas  4u.gif

Geros dienos visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O mes šiandien švenčiam 10 metų kaip esame kartu.... wub.gif  Šia proga butų didžiausia dovana nebesulaukti valkatų... tongue.gif

sveikinu ir is visos sirdies linkiu tos stebuklingos dovanos, kurios taip laukiat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 17:26)
Sveikinimai  4u.gif  labai grazi svente, tokia proga ir dovana turi buti isskirtine  nestuke.gif  ko ir linkiu  4u.gif

kokyte, kada tavo IUI, o gal jau rezultatu lauki?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 24, 13:31)
sveikinu ir is visos sirdies linkiu tos stebuklingos dovanos, kurios taip laukiat  4u.gif
Papildyta:

kokyte, kada tavo IUI, o gal jau rezultatu lauki?

vakar buvo mano IUI , o siandien sedziu panikoj blush2.gif nes daktare dupho neisrase, o as apie ji tik siandien prisiminiau ir dar daktarei neprisiskambinu, nu net nezinau ko ir griebtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 17:34)
vakar buvo mano IUI , o siandien sedziu panikoj  blush2.gif nes daktare dupho neisrase, o as apie ji tik siandien prisiminiau ir dar daktarei neprisiskambinu, nu net nezinau ko ir griebtis  doh.gif

tai gal prasyk, kad su bet kuria gydytoja is tos klinikos sujungtu?
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 17:34)
vakar buvo mano IUI , o siandien sedziu panikoj  blush2.gif nes daktare dupho neisrase, o as apie ji tik siandien prisiminiau ir dar daktarei neprisiskambinu, nu net nezinau ko ir griebtis  doh.gif

Taigi be recepto parduotu 4u.gif
jei nori, galiu atiduoti savaji, nes man grazino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 24 spalio 2011 - 17:45
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 24, 15:44)
Taigi be recepto parduotu 4u.gif
jei nori, galiu atiduoti savaji, nes man grazino  biggrin.gif

Tai jo bet nezinau gi nei nuo kada ji gerti ir ar isviso jo reikia unsure.gif
Ryt daktare VK dirbs , tai gal jau kels rageli g.gif
Nervas tik ima , nereikejo man sito IUI daryti ir dar del tu vaistu ziople neissiaiskinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 19:49)
Tai jo bet nezinau gi nei nuo kada ji gerti ir ar isviso jo reikia  unsure.gif
Ryt daktare VK dirbs , tai gal jau kels rageli    g.gif
Nervas tik ima , nereikejo man sito IUI  daryti ir dar del tu vaistu ziople neissiaiskinau  schmoll.gif

Ko nereikia daryti, tai po procedūrų nervintis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 16:43)

Kristinuk,saunu,kad vemiam,prognozuoju bachuriuka 4u.gif

Prognozuok, prognozuok... aš irgi už tai, bet mano vyras ne biggrin.gif Bus matyt, kas teisus smile.gif

Tik kad man niekaip nepraeina nemalonūs peršalimo simptomai doh.gif Užgulė nosį, norisi tik gulėti įsisupus į antklodę... Registravausi pas savo gydytoją, tai dėl nežinomų priežasčių pakeitė grafiką.. norėjau nueiti po darbo, nes nenoriu prašytis ir še... Žodžiu, arbatų terapija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 24, 10:03)
Labas rytas  4u.gif

Geros dienos visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O mes šiandien švenčiam 10 metų kaip esame kartu.... wub.gif  Šia proga butų didžiausia dovana nebesulaukti valkatų... tongue.gif

SVEIKINIMAI!!! drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif niu tokia grazi proga, tad ir dovanele turetu buti ipatinga , tad linkim sulaukti rudeniniu gandru thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 24, 19:38)
Tik kad man niekaip nepraeina nemalonūs peršalimo simptomai  doh.gif Užgulė nosį, norisi tik gulėti įsisupus į antklodę...  Žodžiu, arbatų terapija  schmoll.gif

Na, o as radau toki straipsniuka, tad imetu ir jums. gal jums tiks ir patiks.
Medus yra vienintelis negendantis produktas pasaulyje. Jis gali tik susikristalizuoti. Bet tai jo savybių nekeičia. Jei norit minkšto medaus, tai atlaisvinkit dangtelį ir įstatykit indą su medumi į karštą vandenį ir jis pasidarys toks, koks buvo iš pradžių. Niekada nevirkit ir nedėkit į mikrobangę medaus, nes tai sunaikins visus medaus fermentus. Farmacijos kompanijos apie tai garsiai nešneka, bet tai yra pats geriausias vaistas:
Peršalimas
Valgomas šaukštas šilto medaus ir ¼ šaukšto cinamono kasdien 3 dienas. Išgydo daugumą chroniškų peršalimų, slogų ir išvalo sinusus.
Imuninė sistema
Kasdienis medaus ir cinamono vartojimas stiprina imuninę sistemą.
Virškinimo sutrikimai
Cinamono milteliai pabarstyti ant dviejų valgomų šaukštų medaus ir suvartoti prieš maistą padeda suvirškinti net ir "sunkiausią" maistą.
Gripas
Ispanų mokslininkas pastebėjo, kad medus užmuša gripo sukėlėjus.
Nuovargis
Naujausi tyrimai rodo, kad cukrus esantis meduje yra labiau naudingas nei kenksmingas kūno stiprumui Vyresni žmonės, reguliariai vartojantys medų ir cinamoną lygiomis dalimis yra žymiai gyvybingesni ir lankstesni. Dr. Milton, atlikęs tą tyrimą, sako, kad 0.5 valgomo šaukšto medaus vandens stiklinėje kartu su cinamonu, suvartojus ryte po dantų valymo ir 15 val. po pietų, kai kūno gyvybingumas pradeda mažėti, padidina kūno gyvybingumą per savaitę.

kristinuke rupinkis savim ir savo mazyliu arbatu terapija visada labai veiksminga beje ir skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 16:34)

maziau nervinkis mirksiukas.gif ne visom juk ji ir skiria o jei ryt visgi neprisuksi savo gydytojai...tai koks tavo ciklas? g.gif mazdaug turetum savo cikla dalinti pusiau ir prideti mazdaug 2 dienas prie to puses...pvz jei tavo ciklas 28 d tai turetum pradeti gerti dupha nuo 16 CD tai vat 4u.gif
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 24, 19:38)
Tik kad man niekaip nepraeina nemalonūs peršalimo simptomai  doh.gif Užgulė nosį, norisi tik gulėti įsisupus į antklodę... Registravausi pas savo gydytoją, tai dėl nežinomų priežasčių pakeitė grafiką.. norėjau nueiti po darbo, nes nenoriu prašytis ir še... Žodžiu, arbatų terapija  schmoll.gif

oj varge vargeli 4u.gif laikykis, zinau kaip ziauriai tai skamba, bet db arbateles turetu buti tavo draugemis 4u.gif tik ciobriuku negerk nestuke.gif negalima schmoll.gif liepziedziai, avietes, medetkos labai gerai, o nosiukas sako nestukam kartais buna uzkimstas 4u.gif laikykis ir prisidavinek kaip tau ten savijauta 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif buvau dingus blush2.gif tai prisiduodu smile.gif vakar buvau echoskopuotis skydliaukes. Viskas tvarkoj, tik ji nelygi kaip issireiske gydytoja. Sake galbut nuo streso. Israse 3 menesius gerti selena. Dar viena tablete pasipildys mano kasdienes dozes blink.gif visi tyrimai kuriuos dariausiai geri. o dare TTH, ATPO ir PRL. Paklausiau, kad galbut dar kazkokius hormonus issitirt reiketu jei planuoju pastoti. Tai gydytojos atsakymas buvo, kad nereik, nes sitie pagrindiniai visi tvarkoj. Kitus skirtu jei butu kzkokie nusiskundimai, kaip nereguliarios menesines. padidejes plaukuotumas ir pan. O dabar viskas gerai ir pastojimui trukdyti neturetu, sako susitvarkykit savo endometrioze doh.gif taip ir norejosi paklausti gal zinot stebuklingu budu kaip ? blink.gif o kaip jus galvojat? ar buvo kazkam sitie tyrimai geri, o kurie nors is lytiniu nueje i lankas? Dar laukiant prie kabineto nebuciau as Irma,jei nepradeciau su kazkuo kalbetis ax.gif isisnekejom su tokia jauna moterim. Jai dare LP, rado endo 3 st, dar rado skydliaukej kazkokiu negeru dalyku, tai gydesi ja ir dar leidosi difa 3 men. Baige leistis paskutine doze rugpjuti, o siam laikui jau atsiradus 5 cm endo cista ant kitos kiausides doh.gif sake buciau zinojus tai geriau net nebuciau leidusis tu vaistu. aisku cia kiekvienai individualiai.
ziurkytei 4u.gif su tokio jubiliejaus proga 4u.gif o linkesiu tai kaip ir visos - didelio didelio nestuke.gif pilvuko 4u.gif
Mimoza console.gif na ir naujienos...bet stebuklu buna. o gal..kaip but gerai jei tos cistos butu funkcines...
skaitau as cia kaip greit atsinaujina endo...ir bijau net eit pas gydytoja..kai pasakys naujienas..tai reiks mest lauk tuos rozinius akinius taip pat...
beja snd 11CD..kad tik nepraziopsot unsure.gif
Atsakyti