Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

zinai gal man butu ir ne taip svarbu, bet kazkai vaikai is sventos dvasios neatsiranda doh.gif anyta anakart uzklause gal as jau nestuke.gif tai mintyse net toki veiduka doh.gif doh.gif pagalvojau ka jai aiskinsi, kad mes isvis be ND gyvenam doh.gif lotuliukas.gif pas mane MB irgi nebuvo aktyvistas....jam irgi geriau paziuret TV, ar siaip ka nuveikt...nebudavo kaip kazanova....kaip kiti kad kimba ir kimba pas jo taip nera....nenori nereikia...tik vat problemos nebuvo iki tol kol neplanavom...na nesiskundziu kad planavimo pradzioj viskas buvo ok....tik vat db kazkas atsitiko galutinai nebera ND doh.gif gal cia tie grafikai padare savo...o dar ta mano liga....zodziu dar psichologinis dalykas....sakau butu viskas kaip ir vienodai jei neplanuotume nestuke.gif sakau jauciuosi kazkokia siektiek nenormali doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 08, 16:03)
zinai gal man butu ir ne taip svarbu, bet kazkai vaikai is sventos dvasios neatsiranda doh.gif anyta anakart uzklause gal as jau nestuke.gif tai mintyse net toki veiduka  doh.gif  doh.gif pagalvojau ka jai aiskinsi, kad mes isvis be ND gyvenam doh.gif  lotuliukas.gif pas mane MB irgi nebuvo aktyvistas....jam irgi geriau paziuret TV, ar siaip ka nuveikt...nebudavo kaip kazanova....kaip kiti kad kimba ir kimba pas jo taip nera....nenori nereikia...tik vat problemos nebuvo iki tol kol neplanavom...na nesiskundziu kad planavimo pradzioj viskas buvo ok....tik vat db kazkas atsitiko galutinai nebera ND doh.gif gal cia tie grafikai padare savo...o dar ta mano liga....zodziu dar psichologinis dalykas....sakau butu viskas kaip ir vienodai jei neplanuotume nestuke.gif sakau jauciuosi kazkokia siektiek nenormali doh.gif  lotuliukas.gif

reiskias panasius turim smile.gif as saviskiui sakiau,kai net apie savo liganezinojau- tai kaip mes vaikiukus gaminsim jei pas mus smileysex.gif tai buna tai nebuna biggrin.gif anas sako. kad kai jau nuspresim, tai bus ohoho... biggrin.gif nu pamatysim smile.gif as manau, kad cia del tu grafiku viskas..juk kartais taip reik to spontaniskumo, o tie grafikai biski suka link monotonijos..bet kaip pastoti jei neasilaikyti grafikeliu..cia vel uzburtas ratas... nezinau kaip tau, bet va vakar jau pries visa ta "reikala" man galvoj sukos mintys, kad ai kam cia isdykauti, nenoriu, nes vistiek dienos nevaisingos, jokio tikslo...zinau kad taip mastyt blogis...bet va.. g.gif o tie klausimai tai nervina tokie..manisko tevas pastoviai tai kada anukai..Iki LP sakydavau , kad greit planuosim ir tt, ir tas neerzindavo, o db paklausia..tai taip ir kaupiasi asaros, kad ju gali ir nebuti...ai..kazkaip banguojancios nuotaikos,,viena diena atrodo viskas ok, kita diena viskas blogai..ypac sunku buna ryte..prasibundu ir gulu..o sirdis net maskatuojasi, toks nerimas uzspaudes viska..sorry, kad tiek daug prirasiau...stumiu paskutines valandas darbe, tai lenda visokios mintys...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip gyvuojat?
Uoj kokia tema thumbup.gif Na zinokit, pas mus viskas kardinaliai pasikeite su vaikelio atejimu. Zinokit abu tiek pavargastam per diena, kad as luztu salia vaiko bemigdydama, o MB kitam kambary prie teliko doh.gif Atsikeliam kokia 2val nakties, issineriam is drabuziu ir iki ryto doh.gif O kai jau prisimenam kad seniai nieko nebuvo, tada jau tikslingai pasistengiam nebeuzmigti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisigyriau kad mmm neskausmingos, o pasirodo jos nė nebuvo prasidėje. lotuliukas.gif Tik tepliojo. O šianakt kad pramušė, skausmas buvo toks stiprus, kad visą naktį nemiegojau, nė vaistai nepadėjo. Dabar jau nieko, tablečių belekiek prigėriau....

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 08, 16:44)
Sveikos  4u.gif

Prisigyriau kad mmm neskausmingos, o pasirodo jos nė nebuvo prasidėje.  lotuliukas.gif Tik tepliojo. O šianakt  kad pramušė, skausmas buvo toks stiprus, kad visą naktį nemiegojau, nė vaistai nepadėjo. Dabar jau nieko, tablečių belekiek prigėriau....

Sveika smile.gif te 4u.gif ***** man tai mm nebuna skausmingos, gal tik keleta kartu buvo toks skausmas kad atrode vidurius isples, net paeit negalejau, tai jeigu jus tokie skausmai per kiekvienas mm kankina, tai tikra tragedija verysad.gif vaje...man tokiu atveju padedavo pasedejimas duse po siltu vandeniu, nors ir nelabai gal karstis sveika tuomet.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 10 08, 16:42)
Sveikutes 4u.gif
Kaip gyvuojat?
Uoj kokia tema thumbup.gif Na zinokit, pas mus viskas kardinaliai pasikeite su vaikelio atejimu. Zinokit abu tiek pavargastam per diena, kad as luztu salia vaiko bemigdydama, o MB kitam kambary prie teliko doh.gif Atsikeliam kokia 2val nakties, issineriam is drabuziu ir iki ryto doh.gif O kai jau prisimenam kad seniai nieko nebuvo, tada jau tikslingai pasistengiam nebeuzmigti biggrin.gif

o ka..tema gera ir sena kaip pasaulis biggrin.gif na bet va jus bent turit su kuo pavargt..kaip ir psiteisinimas yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 08 spalio 2011 - 15:53
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 16:16)
reiskias panasius turim smile.gif as saviskiui sakiau,kai net apie savo liganezinojau- tai kaip mes vaikiukus gaminsim jei pas mus  smileysex.gif tai buna tai nebuna biggrin.gif  anas sako. kad kai jau nuspresim, tai bus ohoho... biggrin.gif nu pamatysim smile.gif as manau, kad cia del tu grafiku viskas..juk kartais taip reik to spontaniskumo, o tie grafikai biski suka link monotonijos..bet kaip pastoti jei neasilaikyti grafikeliu..cia vel uzburtas ratas... nezinau kaip tau, bet va vakar jau pries visa ta "reikala" man galvoj  sukos mintys, kad ai kam cia isdykauti, nenoriu, nes vistiek dienos nevaisingos, jokio tikslo...zinau kad taip mastyt blogis...bet va.. g.gif o tie klausimai tai nervina tokie..manisko tevas pastoviai tai kada anukai..Iki LP sakydavau , kad greit planuosim ir tt, ir tas neerzindavo, o db paklausia..tai  taip ir kaupiasi asaros, kad ju gali ir nebuti...ai..kazkaip banguojancios nuotaikos,,viena diena atrodo viskas ok, kita diena viskas blogai..ypac sunku buna ryte..prasibundu ir gulu..o sirdis net maskatuojasi, toks nerimas uzspaudes viska..sorry, kad tiek daug prirasiau...stumiu paskutines valandas darbe, tai lenda visokios mintys...

man ir bangom uzeina . viena diena atrodo lyg ir neblogai , pilna optimizmo , bet kita diena rodos dangus griuna ir visa diena bandau nuvyti salin blogas mintis , mastau apie endo , hormonus , bet... negaliu , niekaip negaliu pagalvoti, kad gali ir nebuti stebukliuku.... verysad.gif o klausymu pas mus ir pilna , tik jau tevai ir uosviai sia tema nesneka zino, kad skaudu verysad.gif tik aplinkiniai , darbe , gimines atrodo tokie nesupratingi... as manau , net neklausineciau kas kaip del ko, jei zinociau kad pora jau sesis metus gyvena kartu ir vaikiuku nera...as kaip megstu sakyti protingas neklaus, o durnas vis tiek nesupras... blush2.gif
na del ND , tai pas mus atrodo kolkas neblogai , as net manyciau, kad man po LP kaip tik suaktyvejo blush2.gif dabar jau vos islaukiau mmm pabaigos doh.gif gal cia del drilingo g.gif lotuliukas.gif na va kita savaitele vaisingos dienos ateina, tai vyras sako gal reiktu darbe atostogu lotuliukas.gif visai neblogai butu , bet juk neiseisi kada nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 08, 17:03)
man ir bangom uzeina . viena diena atrodo lyg ir neblogai , pilna optimizmo , bet kita diena rodos dangus griuna ir visa diena bandau nuvyti salin blogas mintis , mastau apie endo , hormonus , bet... negaliu , niekaip negaliu pagalvoti, kad gali ir nebuti stebukliuku.... verysad.gif  o klausymu pas mus ir pilna , tik jau tevai ir uosviai sia tema nesneka zino, kad skaudu verysad.gif tik aplinkiniai , darbe , gimines atrodo tokie nesupratingi... as manau , net neklausineciau kas kaip del ko, jei zinociau kad pora jau sesis metus gyvena kartu ir vaikiuku nera...as kaip megstu sakyti protingas neklaus, o durnas vis tiek nesupras... blush2.gif
na del ND , tai pas mus atrodo kolkas neblogai , as net manyciau, kad man po LP kaip tik suaktyvejo blush2.gif dabar jau vos islaukiau mmm pabaigos doh.gif  gal cia del drilingo g.gif  lotuliukas.gif na va kita savaitele vaisingos dienos ateina, tai vyras sako gal reiktu darbe atostogu lotuliukas.gif  visai neblogai butu , bet juk neiseisi kada nori lotuliukas.gif

Zinok as pries Lp kartais vis pertraukdavau per danti MB sese, kad laikas jau vaikams, nes jiems jau 30ant nosies, o jie vis dar neplanuoja, atidelioja..O dabar pagalvoju jau po visko blyn o gal irgi kazkokios problemos, gal tik sako, kad neplanuoja g.gif nuo siol sia tema tyliu rolleyes.gif manau visos cia taip jauciasi, kazkaip manau, kad man naujokei tai dar tik ziedeliai..poto bus visi ziedai...
***** i darbe ivare cigone, ir pradejo mane burt...baisu ir isvyti, kad nenuziuretu..tai visko man pripasakojo...tik aisku netikiu tuom...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 17:37)
Zinok as pries Lp kartais vis pertraukdavau per danti MB sese, kad laikas jau vaikams, nes jiems jau 30ant nosies, o jie vis dar neplanuoja, atidelioja..O dabar pagalvoju jau po visko blyn o gal irgi kazkokios problemos, gal tik sako, kad neplanuoja g.gif nuo siol sia tema tyliu rolleyes.gif manau visos cia taip jauciasi, kazkaip manau, kad man naujokei tai dar tik ziedeliai..poto bus visi ziedai...
***** i darbe ivare cigone, ir pradejo mane burt...baisu ir isvyti, kad nenuziuretu..tai visko man pripasakojo...tik aisku netikiu tuom...

na jei gerai tai tada tikiek lotuliukas.gif man ir yra kazkada burusi atsimenu tik tiek sake turesi du vaikus mergaite ir berniuka va cia ir norisi tiketi blush2.gif na bet buvo uzsiminusi kad apie 40m turesiu problemu su moteriskom ligom , na panasiai, tik apie 13 metu suklydo tikekimes kad viskas bus gerai blush2.gif svarbiausia neimti i galva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 08, 17:44)
na jei gerai tai tada tikiek lotuliukas.gif  man ir yra kazkada burusi atsimenu tik tiek sake turesi du vaikus mergaite ir berniuka va cia ir norisi tiketi  blush2.gif na bet buvo uzsiminusi kad apie 40m turesiu problemu su moteriskom ligom , na panasiai, tik apie 13 metu suklydo  tikekimes kad viskas bus gerai  blush2.gif  svarbiausia neimti i galva  mirksiukas.gif

o man tai jin laiko delna ir sako-dukryt tu nenescia? sakau ne, o ji tai tu metu begy pastosi ir pagimdysi suneli, o antra bus mergaite. Ir kas mane labai nustebino, tai ji ziuri ir sako-tu negalvok kad neturesi vaiku, tikrai turesi, nors as net zodeliu nieko neuzsiminiau. Aisku cia sudmalystes biggrin.gif nes dar pasake, kad man meilej nesiseka, kad as nuziureta, kad man kryziu reik nusiimt ir tada bus viskas oki biggrin.gif dar sake kad ilgai gyvensiu ir gausiu daug daug pinigu biggrin.gif truputi nukrypau i lankas smile.gif jauciu visos sako ta standarta-turesi du vaikus ir porele..bet aisku norisi tuom tiket, ypac tokiom kaip mes.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 17:55)
o man tai jin laiko delna ir sako-dukryt tu nenescia? sakau ne, o ji tai tu metu begy pastosi ir pagimdysi suneli, o antra bus mergaite. Ir kas mane labai nustebino, tai ji ziuri ir sako-tu negalvok kad neturesi vaiku, tikrai turesi, nors as net zodeliu nieko neuzsiminiau. Aisku cia sudmalystes biggrin.gif nes dar pasake, kad man meilej nesiseka, kad as nuziureta, kad man kryziu reik nusiimt ir tada bus viskas oki biggrin.gif dar sake kad ilgai gyvensiu ir gausiu daug daug pinigu biggrin.gif  truputi nukrypau i lankas smile.gif jauciu visos sako ta standarta-turesi du vaikus ir porele..bet aisku norisi tuom tiket, ypac tokiom kaip mes.. 4u.gif

na va taip ir bus bent vaikus kas liecia thumbup.gif o del pinigu tas daug tai vienam 10000 daug kitam tik lasas lotuliukas.gif na nepyk , bet tikrai ir as girdejau , kad nereikia nesioti kryziu ant kaklo schmoll.gif tipo savo kryziu po kaklu pasikabinus ir nesiseka blush2.gif na cia tik prietarai ir tiek g.gif svarbiausia , kad paciai gera butu ji nesiojant mirksiukas.gif as tai kaikuriais prietarais tikiu tad nenesioju nei kryzeliu nei svetimo aukso lotuliukas.gif cia tik mano kvaili isitikinimai blush2.gif na bet kaip butu faina jei siais metais nestuke.gif butu super thumbup.gif tad visas tinginystes mesk i sali ir darbuokites, juk siu metu tiek nedaug liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 08, 13:36)
vienintelis dalykas kuris mane ziauriai nervina po LP, tas kad dingo noras  smileysex.gif  verysad.gif vakar MB glaustesi glaustesi...nu o man kazkaip pofik biggrin.gif  ai nu bet galvoju jau pora savaiciu tyla musu fronte, tai net paciai jau geda... blush2.gif gal sugrisiu i ritma kadanors biggrin.gif

Tikrinaisi po Lp FSH? Nes man pirmas požymis buvo, tik nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 08, 18:03)
na va taip ir bus bent vaikus kas liecia  thumbup.gif  o del pinigu tas daug tai vienam 10000 daug kitam tik lasas lotuliukas.gif na nepyk , bet tikrai ir as girdejau , kad nereikia nesioti kryziu ant kaklo  schmoll.gif tipo savo kryziu po kaklu pasikabinus ir nesiseka  blush2.gif  na cia tik prietarai ir tiek  g.gif svarbiausia , kad paciai gera butu ji nesiojant  mirksiukas.gif as tai kaikuriais prietarais tikiu tad nenesioju nei kryzeliu nei svetimo aukso  lotuliukas.gif  cia tik mano kvaili isitikinimai blush2.gif  na bet kaip butu faina jei siais metais  nestuke.gif butu super thumbup.gif  tad visas tinginystes mesk i sali ir darbuokites, juk siu metu tiek nedaug liko  mirksiukas.gif

ne ne, ne taip supratau mane ax.gif as jokiu kryziu ir apskritai jokiu grandineliu ant kaklo nenesioju..cia ji tipo apie kitoki kryziu kalbejo..tipo ant mano sielos uzdeta biggrin.gif sako jei nenusiimsi jo(pas burejus), tai su vyru issiskirsit g.gif ai kazkaip netikiu tuom, nes ji sako is pradziu-vaika turi? sakau ne, nu tada ir pasake viska, o jei buciau sakiusi-taip turiu, tai tada but sakius tavo vaikas apkeretas ir tt...nu bet jei issipildys kazkas gero tai as nesupyksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 08, 18:09)
Tikrinaisi po Lp FSH? Nes man pirmas požymis buvo, tik nesupratau.

Ne schmoll.gif o kada ji reik daryti? ar galima daryti pirma cikla po LP? ar bus informatyvus tas tyrimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 08 spalio 2011 - 17:17