Sveikos,
Kristinuke cia tau
Uz visus blogumus ir ligas.
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 22, 10:12)
Zodziu... LP daryta 2011.06.01: siai dienai prie kaires kiausides turi dvi cistas (lyg folikulines) - paskirta gerti duphastona, tikintis, kad isnyks. Su desiniaja lyg ir viskas tvarkoj, bent jau su endoskopu pakitimu ar atsinaujinancios endo nesimato... Jei nuspresciau daryti IVF, jas reiketu ispunktuoti, bet jokiu budu ne LP, nes jos metu kiausides butu dar labiau pazeistos.
Del po LP sutrumpejusio ciklo is 31 dienos i 26... Sutrumpejes ciklas rado, jog mazeja kiausidziu rezervas, kurios LP metu jos buvo apipjaustytos, dirba nepakankamai gerai. Ta pati parode ir TSH tyrimas, kurio rezultatas 7,30. Mano planuojamas leistis diphas, situacija dar labiau pablogintu. Taigi sutrumpejes ciklas rodo, kad as negaliu naudot diphereline...
Isvada: susitvarkau cistas, hormonus ir greiciausiai lieka IVF.
Galiu tyketis stebuklo, kol turiu pratekancius kiausintakius ir vis dar veikiancias kiausides, bet...
mimoza, nu kas cia darosi su tom cistom
As jau irgi bijau eit
O siaip linkiu, kad viskas susitvarkytu ir pastotum greiciau nei suplnuosit IVF
Ir pas mane anksciau buvo 31 d, o dabar iki antro pastojimo buvo 27d ( kaip laikrodukas ). Tai cia reiskia ir pas mane sutrumpejes?
O as maniau, kad viskas normaliai su tuo naujuoju mano ciklu.
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 22, 14:14)
Sveikos
Pasiguosiu. Šiandien paryčiais ėjau į tualetą, ir nualpau. Pamenu kad atlikau reikalus, ir sukausi eit atgal, o paskui atmerkiu akis ir matau vyras neša į lovą. Taip ir nesupratau nuo ko ir kaip. Vyras sako: guliu, girdžiu didžiulį bilsmą. Atbėgu į tualetą, guliu ant žemės....Susitrenkiau galvą į dušo kabiną, dabar dar guzas iššoko gražus
Ir dabar visą dieną kaip girta vaikštau, į šonus mėto...
nu va graziausia
Kaip siaip visa diena jautiesi? Jetus, gerai, kad guzas, galejai ir prasiskelt
Laikykis
QUOTE(kokyte @ 2011 10 22, 14:50)
Be to vakar mano gine pasakojo istoriju kur atrodo is vis is fantastikos serijos, kai moterims nepavyksta 3-4 IVF , nusispjauna i viska ir ima ir pastoja naturaliai, jos praktikoje yra buve, kad su nepratekamais kiausintakiais kazkokiu mistiniu budu pastojo, visko gyvenime buna, svarbu labai noreti ir tiketi ir viskas bus gerai
Tai gal cia ta pati mergina is SM, kuri po nesekmingu IVF, pastojo naturaliai su nepratekamais kiausintakiais.