Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 21, 12:23)
Čia apie kokį būdą? Jei apie duphastoną, tai jo nevartoju. Naudoju kur kas stipresnį crinoną - gelį į makštį. Ir dar kurį laiką reikėjo utrogestano. Abu yra progesteronas, deja, LT pastarojo išvis nėra, o Crinoną turi tik Vaisingumo klinikos.

Antra diena jaučiuosi šlykščiai. Šiandien jau ir pavėmiau iš ryto. Po darbo griuvau į lovą, kol guliu, kaip ir nieko. Va atsikėliau ir vėl pykina. Žodžiu, kas pavydit pavydėkit toliau  biggrin.gif

Baltas pavydas pas mus 4u.gif mes irgi norim i tulika pabegioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 21, 14:23)
Antra diena jaučiuosi šlykščiai. Šiandien jau ir pavėmiau iš ryto. Po darbo griuvau į lovą, kol guliu, kaip ir nieko. Va atsikėliau ir vėl pykina. Žodžiu, kas pavydit pavydėkit toliau  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Baltai pavydžiu...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 21 spalio 2011 - 14:27
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 13:25)
va va, man taip ir aiškino. Dar sakė kad pas mane vyriško harmono trūsta. Nu žiūrėsim ar padės šis vaistukas ką.  rolleyes.gif

Mano vaisingos kaip ir baigėsi. dabar kantriai lauksiu, pavyko, ar ne.

Mano testosteronas irgi buvo 0-inis, tiksliau pasak Kazanaviciaus per zemas. Tai tiesiog liepe valgyt daaaaug riebalu. Ir man dar sake, kad jokiu dietu nesilaikyciau, o kai atsakiau, kad gyvenime jokiu dietu nesilaikiau, pasake, kad netiki manim biggrin.gif Tai va, ziurkyte, eik, pavalgyk kokiu cepelinu su spirgiu ir grietines padazu, ir viskas susitvarkys biggrin.gif

QUOTE(lina_vid @ 2011 10 21, 14:33)
Man po LP irgi gydytoja toki gydyma skyre, nuo 14 CD duphastonu, 3 ciklus, nes pasiskundziau, kad labai skauda O metu ir negaliu ND daryti smile.gif bet nieko nepadejo smile.gif

Taip galima ir cista isivaryt...jei 14 CD folikulas bus dar neovuliaves, o tu pradesi gert dupha, gali but, kad folis taip ir neovuliuos ir tokiu budu gali susidaryt cista.
O del skausmu O metu as klausiau chirurgo, kuris man dare II LP, tai sake, kad skausminga ovuliacija gali but del saaugu.

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 14:42)
linavid ar pakeitei gydytoja?nes jau antra kart man kyla abejones del jos kompetencijos,anakrt kazkas irgi man pas ja kliuvo.
Nes duphastonas O skausmu nemalsina ir isvis jei planuoji pastot tai duphastono per O negalima gerti nes stabdo O.jokio rysio tarp O skausmu ir duphastono nera..nu bet is kur tokiu 'speciu' atsiranda ohmy.gifx:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
avvka, aš šiaip pavalgyti mėgėja, bet kai geriu dupha, man dingsta apetitas visiškai, net pažiūrėti į maistą negaliu. doh.gif Va ir šiandien, valgau atbukais dantimis, tik kad reikia. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Oi, merginos, sergam mes doh.gif As uzsikreciau nuo savo maziaus doh.gif Vaikis tai tik su lengva slogyte laksto, o as jau nuo vakar su skaudancia gerkle ir begancia nosim is paskos jo turiu lakstyti doh.gif Jetus, man tai ziauriai bloga, ir vis pagalvoju, kaip tie vaikai visas ligas 100 kartu lengviau pernesa..
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 12:34)
avvka, aš šiaip pavalgyti mėgėja, bet kai geriu dupha, man dingsta apetitas visiškai, net pažiūrėti į maistą negaliu.  doh.gif Va ir šiandien, valgau atbukais dantimis, tik kad reikia.  doh.gif  tongue.gif

Kad man taip, man nuo dupho kaip tik apetitas dvigubas buvo blush2.gif aisku dar atostogos truputi dadejo, tai dabar jau ant dietos sedziu, nes kelnes jau vos uzsisega blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 15:34)
avvka, aš šiaip pavalgyti mėgėja, bet kai geriu dupha, man dingsta apetitas visiškai, net pažiūrėti į maistą negaliu.  doh.gif Va ir šiandien, valgau atbukais dantimis, tik kad reikia.  doh.gif  tongue.gif

Ale keistas tas salutinis dupho poveikis g.gif Zodz, tai jei valgai nors biski, tai pasisteng, kad tai butu kuo riebiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 21, 12:34)
Oi, merginos, sergam mes doh.gif As uzsikreciau nuo savo maziaus doh.gif Vaikis tai tik su lengva slogyte laksto, o as jau nuo vakar su skaudancia gerkle ir begancia nosim is paskos jo turiu lakstyti doh.gif Jetus, man tai ziauriai bloga, ir vis pagalvoju, kaip tie vaikai visas ligas 100 kartu lengviau pernesa..

Kai tokie orai tai nenuostabu, kad ligos puola, kol organizmas persiorentuos prie ziemos sezono ir kibs visokios kvarabos, man visada taip buna rudeni ir pavasari ax.gif
Zinau nebloga vaista nuo visokiu persalimu ir ypac kosulio, tik , kad ziauriai slykstus bent man blink.gif
Reikia karsta piena su borjomi mineraliniu gerti (mineralinis turi butinai buti is stiklinio butelio) , bent man tai greitai padeda, bet jau slykstyne tai belenkokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 21, 14:38)
Ale keistas tas salutinis dupho poveikis g.gif Zodz, tai jei valgai nors biski, tai pasisteng, kad tai butu kuo riebiau biggrin.gif

Aha, keistas. Nes kitoms kaip ir atvirkščiai veikia
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 15:25)
Baltas pavydas pas mus  4u.gif  mes irgi norim i tulika pabegioti  wub.gif

laikinai tokį jausmą sukelia alkoholio perteklius biggrin.gif

QUOTE(avvka @ 2011 10 21, 15:30)
Mano testosteronas irgi buvo 0-inis, tiksliau pasak Kazanaviciaus per zemas. Tai tiesiog liepe valgyt daaaaug riebalu. Ir man dar sake, kad jokiu dietu nesilaikyciau, o kai atsakiau, kad gyvenime jokiu dietu nesilaikiau, pasake, kad netiki manim biggrin.gif

manim, šiknius irgi netikėjo, nors 1,5 metų pieno produktai buvo išbraukti o sėdėjau vien ant mėsos, jau ir bloga buvo nuo jos. O tas vis tiek "matai miestietės bijo riebaliuko" Tada rėžiau, kad aš iš kaimo kilus ir lašinių nebrokiju. O TES numuša jo skirimas Thybon'as kurį vaisingumo klinikos skiria jei TES yra per didelis. Tiesa TES yra reikalingas moteriškui organizmui,jis virsta į kažkurį moteriškajį, bet nepamenu kurį. Man dar jis vis aiškindavo kad dėl TES trūkumo turbūt esu labai vyrui nuolaidi, nesibaru ir pan doh.gif nu ale "subobėjus boba" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 21, 17:07)
laikinai tokį jausmą sukelia alkoholio perteklius  biggrin.gif
manim, šiknius irgi netikėjo, nors 1,5 metų pieno produktai buvo išbraukti o sėdėjau vien ant mėsos, jau ir bloga buvo nuo jos. O tas vis tiek "matai miestietės bijo riebaliuko" Tada rėžiau, kad aš iš kaimo kilus ir lašinių nebrokiju. O TES numuša jo skirimas Thybon'as kurį vaisingumo klinikos skiria jei TES yra per didelis. Tiesa TES yra reikalingas moteriškui organizmui,jis virsta į kažkurį moteriškajį, bet nepamenu kurį. Man dar jis vis aiškindavo kad dėl TES trūkumo turbūt esu labai vyrui nuolaidi, nesibaru ir pan  doh.gif nu ale "subobėjus boba"  lotuliukas.gif

biggrin.gif visuotinis prisigėrimas savaitgalį ir pasijusit kaip aš biggrin.gif
Valgau mėsą, lašinius, lašišą nėštumo pradžioje kapojau su sviestu dar. Kažkada mano tostest.buvo per aukštas, paskui normalus , o paskutiniai tyrimai jau per nėštumą parodė, kad vyriški hormonai žemi. Bet "Thybono" dozės nesumažino... Tai gal nieko keisto, kad ir lašišos norėjau, ir lašinių, ir visko daug daug. Dabar nebenoriu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 21, 13:49)
biggrin.gif  visuotinis prisigėrimas savaitgalį ir pasijusit kaip aš  biggrin.gif
Valgau mėsą, lašinius, lašišą nėštumo pradžioje kapojau su sviestu dar. Kažkada mano tostest.buvo per aukštas, paskui normalus , o paskutiniai tyrimai jau per nėštumą parodė, kad vyriški hormonai žemi. Bet "Thybono" dozės nesumažino... Tai gal nieko keisto, kad ir lašišos norėjau, ir lašinių, ir visko daug daug. Dabar nebenoriu.... blink.gif

Nu prisigerti iki pykinimo kazkaip neturiu jokio noro lotuliukas.gif bet vyno jau uzsiprasiau , kad MB gryzdamas parveztu alc.gif reik padalyvauti, kad i galva visokios mintys nelystu assa.gif
Atsakyti