Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 11:28)
Ne, valkatos pas mane visad būdavo laiku. Tik aš nuo 16 dienos ciklo duphastona turiu gerti. O praeita mėnesi, per tas 10 dienų kai gėriau šiuos harmonus, dingo apetitas visiškai, ir numečiau viso 9 kg.  doh.gif O ir taip liekna buvau. Jei dar dabar svoris kristu, tai gresia išnykimas  lotuliukas.gif

hmm, o tai kam tu tada ji geri, tipo gydytoja skaito kad neišsilaiko nėštumas, ar kaip?
g.gif

Irmuziukasss, sveikinu su gerais rezultatais, ir tikiu, kad ir su kitas viskas bus gerai, pamatysi. thumbup.gif

kristinuke, tu jau naudojiesi tuo būdu wub.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 10 21, 11:42]
[quote=Kuisis,2011 10 21, 11:55]
hmm, o tai kam tu tada ji geri, tipo gydytoja skaito kad neišsilaiko nėštumas, ar kaip?
[/quote]

Nu taip 4u.gif Trūksta man harmono 4u.gif
Atsakyti
kuisiuk,duphastonas skiriamas ne vien nestumo islaikymui,bet ir endo gydymui,ji taiko 1-2st endo gydyt,ziurkytei juk 2st,na cia gerai poveikis jai 2in1 ir endo slopina ir del maziuko jei pasisektu.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 12:12)
kuisiuk,duphastonas skiriamas ne vien nestumo islaikymui,bet ir endo gydymui,ji taiko 1-2st endo gydyt,ziurkytei juk 2st,na cia gerai poveikis jai 2in1 ir endo slopina ir del maziuko jei pasisektu.

va va, man taip ir aiškino. Dar sakė kad pas mane vyriško harmono trūsta. Nu žiūrėsim ar padės šis vaistukas ką. rolleyes.gif

Mano vaisingos kaip ir baigėsi. dabar kantriai lauksiu, pavyko, ar ne.

Lauraz, įdėk nuorodėlę į albumėlį darbelių savo. kaip man patinka tokie dalykiukai, pusę algos tokiems praleidžiu.

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 13:25)

Lauraz, įdėk nuorodėlę į albumėlį darbelių savo. kaip man patinka tokie dalykiukai, pusę algos tokiems praleidžiu.

Tadu jau pradedu spaust kumstukus uz tave 4u.gif aha, Lauraz idek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 10 21, 04:53)
Labas rytas.
Siandien mane puola neviltis  verysad.gif , nezinau ar cia mano labai laki vazduote piesia tokia negrazia vizija, ar nuojauta sako, kad sukuos uzburtam rate  verysad.gif
Pradejau antraja KT pakuote ir ... jauciu negerumus kaireje operuotoje kiasideje  cray.gif Jauciu viska negero, kas buna turint cista - tempiantis skausmas, nugaros, strenu maudimas, pilvo putimas  g.gif
Neisivaizduoju ar galejo atsirasti cita gerant KT?
Pirma menesi KT geriau ir jauciausi kaip ant sparnu, o dabar nepatinka man mano savijauta. Vakar sios problemos man atrode tokios neiveikiamos, kaip pagalvojau, kad jei vis delto cita, vel laukia laparaskopija (nes jei ir geriant KT jos atsiranda - kita kelio nera), vel kol organizmas atsistatys. Vienu zodziu 2011 metai 3 narkozes ir nieko naujo  verysad.gif
Uzsirasiau pas gydytoja antradieniui, bandysiu nusiraminti ir dagyventi be asaru, nors prastai sekasi.

DruiDe laikykis 4u.gif viskas bus gerai, geriant KT neturetu jokiu cistu priaugti, juk O nevyksta, nebent nutraukus KT gali ju atsirasti g.gif

As va irgi ka tik is gines ir aciu D cistu po stimuliacijos neatsirado viskas graziai susitvarke ir nors ejau 100% nusiteikusi susidarineti IVF plana, gavosi visiskai atvirksciai doh.gif tas mano posakis mane persekioja (zmogus planuoja D juokiasi) doh.gif pasirodo turiu viena labai grazu foli ir idealia gleivine naturaliam cikle, tai kazkaip gavosi , kad sekmadieni bandysiu antra IUI tik jau naturaliam cikle doh.gif
Rasau dabar ir pati nesuprantu kaip cia man taip viskas gaunasi, niekaip negaliu nieko suplanuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 10:25)
va va, man taip ir aiškino. Dar sakė kad pas mane vyriško harmono trūsta. Nu žiūrėsim ar padės šis vaistukas ką.  rolleyes.gif

Labai tikiu , kad dar 9 men nebus tu vaisingu dienu 4u.gif
Atsakyti
esant galimybei tikrai imesiu 4u.gif nes db darbuke ir rasau is telefono,o dar savaitgali gimadieni reikia suruost MB,bet butinai idesiu kai tik galesiu,
kokyte,geriant KT O vyksta arba lb silpnai arba nevyksta tada yra galimybe atsirasti cistai,bet foliai kiek zinau formuojasi.
Ziurkyte,vyrisko hormono ir nereikia mum,duphastonas yra moteriskas hormonas progesteronas,vyr hormonas apvaisinime nedalyvauja,o ir perteklius jo negerai nes tada buna PKS.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 09:39)
Aš šiandien pradedu vėl duphaston gerti.

Man po LP irgi gydytoja toki gydyma skyre, nuo 14 CD duphastonu, 3 ciklus, nes pasiskundziau, kad labai skauda O metu ir negaliu ND daryti smile.gif bet nieko nepadejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 21, 14:33)
Man po LP irgi gydytoja toki gydyma skyre, nuo 14 CD duphastonu, 3 ciklus, nes pasiskundziau, kad labai skauda O metu ir negaliu ND daryti smile.gif bet nieko nepadejo smile.gif

linavid ar pakeitei gydytoja?nes jau antra kart man kyla abejones del jos kompetencijos,anakrt kazkas irgi man pas ja kliuvo.
Nes duphastonas O skausmu nemalsina ir isvis jei planuoji pastot tai duphastono per O negalima gerti nes stabdo O.jokio rysio tarp O skausmu ir duphastono nera..nu bet is kur tokiu 'speciu' atsiranda ohmy.gifx:
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 15:42)
linavid ar pakeitei gydytoja?nes jau antra kart man kyla abejones del jos kompetencijos,anakrt kazkas irgi man pas ja kliuvo.
Nes duphastonas O skausmu nemalsina ir isvis jei planuoji pastot tai duphastono per O negalima gerti nes stabdo O.jokio rysio tarp O skausmu ir duphastono nera..nu bet is kur tokiu 'speciu' atsiranda ohmy.gifx:

Cia ne Tvarij. skyre o mano paprasta gine. Pas Tvarij. vis delto eisiu antrad. kad savo kailiu isitikinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 21, 13:55)
g.gif

Irmuziukasss, sveikinu su gerais rezultatais, ir tikiu, kad ir su kitas viskas bus gerai, pamatysi. thumbup.gif

kristinuke, tu jau naudojiesi tuo būdu wub.gif

Čia apie kokį būdą? Jei apie duphastoną, tai jo nevartoju. Naudoju kur kas stipresnį crinoną - gelį į makštį. Ir dar kurį laiką reikėjo utrogestano. Abu yra progesteronas, deja, LT pastarojo išvis nėra, o Crinoną turi tik Vaisingumo klinikos.

Antra diena jaučiuosi šlykščiai. Šiandien jau ir pavėmiau iš ryto. Po darbo griuvau į lovą, kol guliu, kaip ir nieko. Va atsikėliau ir vėl pykina. Žodžiu, kas pavydit pavydėkit toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 12:34)
Labai tikiu , kad dar 9 men nebus tu vaisingu dienu  4u.gif

Tikiuosi wub.gif Ir tikiu, kad ir tau pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 12:54)
Ziurkyte,vyrisko hormono ir nereikia mum,duphastonas yra moteriskas hormonas progesteronas,vyr hormonas apvaisinime nedalyvauja,o ir perteklius jo negerai nes tada buna PKS.

Gali būti. doh.gif Aš ten apsvaigus po narkozės klausiau, ką jis man apie tą duphastone pasakojo, tai pamenu kąžką apie harmoną. lotuliukas.gif ir kad padės šie vaistukai žirniukui įsitvirtinti.

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 13:42)
ir isvis jei planuoji pastot tai duphastono per O negalima gerti nes stabdo O.jokio rysio tarp O skausmu ir duphastono nera..nu bet is kur tokiu 'speciu' atsiranda ohmy.gifx:

Man ir sakė, kad pradėti gerto tik 16 ciklo dieną, po O, nes šis vaistas O slopina smile.gif
Atsakyti