QUOTE(DruiDe @ 2011 10 21, 04:53)
Labas rytas.
Siandien mane puola neviltis
, nezinau ar cia mano labai laki vazduote piesia tokia negrazia vizija, ar nuojauta sako, kad sukuos uzburtam rate
Pradejau antraja KT pakuote ir ... jauciu negerumus kaireje operuotoje kiasideje
Jauciu viska negero, kas buna turint cista - tempiantis skausmas, nugaros, strenu maudimas, pilvo putimas
Neisivaizduoju ar galejo atsirasti cita gerant KT?
Pirma menesi KT geriau ir jauciausi kaip ant sparnu, o dabar nepatinka man mano savijauta. Vakar sios problemos man atrode tokios neiveikiamos, kaip pagalvojau, kad jei vis delto cita, vel laukia laparaskopija (nes jei ir geriant KT jos atsiranda - kita kelio nera), vel kol organizmas atsistatys. Vienu zodziu 2011 metai 3 narkozes ir nieko naujo
Uzsirasiau pas gydytoja antradieniui, bandysiu nusiraminti ir dagyventi be asaru, nors prastai sekasi.
DruiDe laikykis
viskas bus gerai, geriant KT neturetu jokiu cistu priaugti, juk O nevyksta, nebent nutraukus KT gali ju atsirasti
As va irgi ka tik is gines ir aciu D cistu po stimuliacijos neatsirado viskas graziai susitvarke ir nors ejau 100% nusiteikusi susidarineti IVF plana, gavosi visiskai atvirksciai
tas mano posakis mane persekioja (zmogus planuoja D juokiasi)
pasirodo turiu viena labai grazu foli ir idealia gleivine naturaliam cikle, tai kazkaip gavosi , kad sekmadieni bandysiu antra IUI tik jau naturaliam cikle
Rasau dabar ir pati nesuprantu kaip cia man taip viskas gaunasi, niekaip negaliu nieko suplanuoti
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 10:25)
va va, man taip ir aiškino. Dar sakė kad pas mane vyriško harmono trūsta. Nu žiūrėsim ar padės šis vaistukas ką.
Mano vaisingos kaip ir baigėsi. dabar kantriai lauksiu, pavyko, ar ne.
Lauraz, įdėk nuorodėlę į albumėlį darbelių savo. kaip man patinka tokie dalykiukai, pusę algos tokiems praleidžiu.
Labai tikiu , kad dar 9 men nebus tu vaisingu dienu