Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 20, 11:18)
kvailas , kad patiketu, jog endo, kuri kankino tiek ilgai va taip eme ir stebuklingai dingo doh.gif tas neisprestu situacijos..

aha maniskis irgi zino tuo labiau, kad jau antrus metus su tuo zinojimu gyvenam doh.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 20, 13:07)
Lauraz, galvoju, kad visos šeimos išgyvena vienokias ar kitokias krizes. lengviausias kelias - skyrybos.
šeimos išsaugojimas ir "židinio kūrenimas" yra labai sunkus ir atsakingas darbas.
Jūsų (būtent, jūsų abiejų, o ne tavo vienos) bėda išsprendžiama. vienokiu ar kitokiu būdu, bet įveikiama. linkiu surast teisingą ir Jums abiems prieinamą išeitį.
nežinau ką daugiau Tau parašyti. tiesiog imk  4u.gif

labai graziai aiskiai konkreciai parasei.aciu 4u.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 20, 13:20)
as stengiuosi neuzsiciklinti...buna dienu, kai roziniai akiniai ant nosytes..bet buna ir tokiu kaip siandien...neprognozuojamai verysad.gif nezinau kaip su tuo kovoti...
gerai, kad jus mergaites cia esat...greitoji pagalba online biggrin.gif aciu 4u.gif

4u.gif tam ir esam smile.gif pagalbai 4u.gif

snd su drauge gerokai per miesta pavaiksciojom, maximoj pavaikstinejom tai prasiblaskiau ax.gif geriau pasidare ir mintys tokios nepuola kai kompanija yra..

zinot kazkaip geriau negalvot nei apie tuos pinigus istikruju paskui gali isivaryt depresija doh.gif bus bus nebus nebus...na ka gi daugiau doh.gif

as irgi paskola turiu, uz buta sumokejau ir vel svilpia vejai kisenese doh.gif o vyro prasyt pinigu tai mirtis alyvose doh.gif nemegstu labai tokiu dalyku doh.gif

snd MB darbukyje tai nebeiseis nieko konstruoti...o as galvoju gal man tikrai ta difa pradet jau vartot o paskui IUI be stimuliacijos pabandyt g.gif nu daugiau iseities kazkaip sunkoka butu berasti....Glamour pritariu postukui 4u.gif
Atsakyti
Jetus, kaip man stoga rauna KT! blink.gif Mokytis negaliu, ramiai sedeti taip pat negaliu, atrodo verciasi galvoje viskas kuliais, NEVALGYTI NEGALIU, uzeina tokios minutes, kad zliumbiu, kaip vaikas doh.gif verysad.gif blink.gif
Negi as dabar taip gyvensiu kol baigsiu gerti tas KT?? blink.gif

Lauraz, as taip pat negalejau pas vyra pinigeliu paprasyti, nes visad buvau labai savarankiska. Bet kai nebedirbau/nebedirbu, tai aj, na kazkaip atejo tas suvokimas, kad mes seima ir kodel gi jis man negali duoti. Juk viskas bendra, viskas musu abieju. Jis nedirbtu, as jam duociau smile.gif
Atsakyti
vargsiuke console.gif buna visokiu ciudu nuo tu KT doh.gif man tai jos kaip tik padedavo emocijas nuramint ax.gif

Atsakyti
Dar pagalvojau, kad reik kokia pašaline veikla ( už namų ribų) moteriška užsiimti: rankdarbiais, sportu ar tiesiog pasibuvimu su draugėmis. Šiaip nežinau , kaip kitom, bet mes su MB nerandame nei laisvo laiko sau, nei pomėgiams, hobiams, net sunkoka rasti laiko smileysex.gif . Taip sukamės kaip voverės rate. Jei turime laisvo laiko, tai jį leidžiame kartu. Bet... pastebėjau, kad kai aš tapau savarankiškesnė, daugiau randu laiko sau ir kurį laiką nesimatome, tai MB labiau pasiilgsta, myli, rodo švelnumo. Gal tada jam daugiau paslapties lieka, pailsime vienas nuo kito, o ir aš jaučiuosi kitokiu žmogumi ir apie endo mažiau galvoju.
Atsakyti
Labas rytas.
Siandien mane puola neviltis verysad.gif , nezinau ar cia mano labai laki vazduote piesia tokia negrazia vizija, ar nuojauta sako, kad sukuos uzburtam rate verysad.gif
Pradejau antraja KT pakuote ir ... jauciu negerumus kaireje operuotoje kiasideje cray.gif Jauciu viska negero, kas buna turint cista - tempiantis skausmas, nugaros, strenu maudimas, pilvo putimas g.gif
Neisivaizduoju ar galejo atsirasti cita gerant KT?
Pirma menesi KT geriau ir jauciausi kaip ant sparnu, o dabar nepatinka man mano savijauta. Vakar sios problemos man atrode tokios neiveikiamos, kaip pagalvojau, kad jei vis delto cita, vel laukia laparaskopija (nes jei ir geriant KT jos atsiranda - kita kelio nera), vel kol organizmas atsistatys. Vienu zodziu 2011 metai 3 narkozes ir nieko naujo verysad.gif
Uzsirasiau pas gydytoja antradieniui, bandysiu nusiraminti ir dagyventi be asaru, nors prastai sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 20, 22:07)
Dar pagalvojau, kad reik kokia pašaline veikla ( už namų ribų) moteriška užsiimti: rankdarbiais, sportu ar tiesiog pasibuvimu su draugėmis. Šiaip nežinau , kaip kitom, bet mes su MB nerandame nei laisvo laiko sau, nei pomėgiams, hobiams, net sunkoka rasti laiko smileysex.gif . Taip sukamės kaip voverės rate. Jei turime laisvo laiko, tai jį leidžiame kartu. Bet... pastebėjau, kad kai aš tapau savarankiškesnė, daugiau randu laiko sau ir kurį laiką nesimatome, tai MB labiau pasiilgsta, myli, rodo švelnumo. Gal tada jam daugiau paslapties lieka, pailsime vienas nuo kito, o ir aš jaučiuosi kitokiu žmogumi ir apie endo mažiau galvoju.

drinks_cheers.gif
Labai pritariu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano mintis išsakei drinks_cheers.gif

Aš šiandien pradedu vėl duphaston gerti. Bijau kad vėl apetito nenumuštų, nes po praeito karto daug svorio numečiau. KMI jau ant ribos. Paskui vien per mažą svorį gali sunku būt pastot.

Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 10 20, 22:04)
Jetus, kaip man stoga rauna KT! blink.gif 

Sanzile, užjaučiu. man nuo KT tik viena bėda, kad mmm tėsėsi, daugiau nei dvi savaites. o šiaip man KT visad tikdavo, ir oda pagražėdavo ir skausmai dingdavo ir su norais viskas tvarkoj. blush2.gif

pritariu Glamour, kad reikia pašalinio užsiėmimo. aš tai vis mąsčiau mąsčiau, ką čia reiktų daryti ir sumąsčiau: nuėjau vėl mokytis doh.gif į visiškai priešingą sritį, nei anksčiau mokslus baigiau, tai dabar oi, kaip smagu lotuliukas.gif lotuliukas.gif užtat mintys apie vaikus mažiau kankina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 21, 08:39)
drinks_cheers.gif
Labai pritariu tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif Mano mintis išsakei  drinks_cheers.gif

Aš šiandien pradedu vėl duphaston gerti. Bijau kad vėl apetito nenumuštų, nes po praeito karto daug svorio numečiau. KMI jau ant ribos. Paskui vien per mažą svorį gali sunku būt pastot.

valkatos pasiklydo?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 21, 09:56)
valkatos pasiklydo?

Ne, valkatos pas mane visad būdavo laiku. Tik aš nuo 16 dienos ciklo duphastona turiu gerti. O praeita mėnesi, per tas 10 dienų kai gėriau šiuos harmonus, dingo apetitas visiškai, ir numečiau viso 9 kg. doh.gif O ir taip liekna buvau. Jei dar dabar svoris kristu, tai gresia išnykimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kas čia darosi su tom cistom doh.gif Kuo toliau, tuo dažniau apie jas pradedat kalbėti. Ir man taip baisu doh.gif Negi ir neatsiras būdo, kaip jas pažaboti...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 21, 11:36)
Bet kas čia darosi su tom cistom doh.gif Kuo toliau, tuo dažniau apie jas pradedat kalbėti. Ir man taip baisu  doh.gif Negi ir neatsiras būdo, kaip jas pažaboti...

as tai laukiu kol atsiras koks vaistas nuo endo ir cistu...kad isgeri ir bac-sveika.. biggrin.gif jokiu cistu, jokiu endo zidiniu... bigsmile.gif svajone...
Atsakyti
del veiklos tai as uzsiimu rankdarbiais,darau pgl uzsakymus,nes tai mano aistra ir budas save realizuoti,neriu,veriu auskarus,kartais uzsiimu dekupazu..kada imesiu darbeliu i albumeli,negaleciau be to gyvent ir galutinai su stogu atsisveikinciau..
Druide,vargsiuke..laikykis! 4u.gif kadangi po narkozes man smegenys velkasi is paskos neatsimenu tiksliai kaip man ten buvo kai cista atsirado ar kai geriau KT ar men kai jas nutraukiau,bet man atrodo gali but kad ir jas geriant gali ju atsirasti..
Ziurkyte,tu bent vaisius prisiversk grauzt kad vejas nenupustu,man tai kazkodel po lp pradejo augt kas budavo neimanoma,valgydavau ka noriu ir kada noriu ir jokias KMI niekad netilpdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 21 spalio 2011 - 11:46
as pagaliau gavau tyrimu atsakymus bigsmile.gif ATPO 16, 10 kIU/l, o prolaktinas 284, 80 mIU/l , tai i normas telpu... thumbup.gif bent tiek gerai..aisku idomu kaip TTH ir kaip lytiniai hormonai, juos darysiuos kita cikla.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 12:42)
del veiklos tai as uzsiimu rankdarbiais,darau pgl uzsakymus,nes tai mano aistra ir budas save realizuoti,neriu,veriu auskarus,kartais uzsiimu dekupazu..kada imesiu darbeliu i albumeli,

butinai imesk ax.gif as auskariuku verge biggrin.gif o as va tokio hobio ir neturiu schmoll.gif nu megstu skaityt labai...gal uzkaitom kaip vieninteli hobi..nu dar gaminti labai patinka ax.gif pavydziu kas turi gyslele daryti grazius niekucius rolleyes.gif mano rankos tikriausiai kreivos lotuliukas.gif
Atsakyti