Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(taskelis @ 2011 10 20, 10:30)
Lauraz, o jei pasakytum vyrui, kad jau viskas gerai, jau pasveikai, jokios endo nebera?  ax.gif  nebeliktu jam tokio priezasties paaiskinimo... man gydytoja (kaip suprantu, ne man vienintelei) sake, kad vyrui geriau nieko neaiskinti, sakyti cista ir tiek. As viska pasakiau, vyras labai supratingai reagavo, sake, kad jei ir neturesime vaiku, viskas ok, turime suni.. nors dabar jau baigiau leistis difa, bet ND nera, panasu, kad  nestuke.gif  irgi nebus is sventos dvasios. Maniskis buna 'pavarges ir neturi laiko'. As tada raminuosi, kad jei jau ND 'neturime' laiko ir jegu, tai vaiko auginimui dar labiau neturesime.. Nors jau pati pradedu galvoti, kad reikia kokio sexologo konsultacijos.. g.gif

o as manau, kad cia gautusi dar didesne problema..jau gautusi melas savo artimam zmogui..o beja manau vyriskis ne toks
kvailas , kad patiketu, jog endo, kuri kankino tiek ilgai va taip eme ir stebuklingai dingo doh.gif tas neisprestu situacijos..
Atsakyti
siandien buvau pasidaryti tyrimu skydliaukes..po pietu arba ryt ryte tureciau gaut atrsakymus..kakzaip sumautai jauciuosi...net nemoku apsakyti..Vel kruva pinigu tyrimams, jei bus kokiu nukripimu tai vel pinigai vaistam..po Lp praejo vos daugiau nei menuo, o kiek as pinigu jau isleidau doh.gif vaistam, tyrimam, gydytoju konsultacijom doh.gif aisku matyt su savo tokia situacija turiu susitaikyti, kad kitaip nebus ir kad cia tik pradzia viso smagumelio...tiesiog baisu, kas bus kai baigsis pinigai, kai ju nebus..o ju reiks tikrai..dabartinis darbas nedziugina manes nei saves realizacijos prasme nei finansine doh.gif liudna ne del isleistu pinigu, bet labiau baisu, kad jeigu ju reiks kokiem nors tyrimams ir pan, o mes ju neturesim... doh.gif gal cia ne visai i tama..nors ne...i tema...nes jei ne endo, to nebutu ax.gif visu tu minciu mano galvoje..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 20, 13:01)
bet labiau baisu, kad jeigu ju reiks kokiem nors tyrimams ir pan, o mes ju neturesim... doh.gif gal cia ne visai i tama..nors ne...i tema...nes jei ne endo, to nebutu ax.gif visu tu minciu mano galvoje..

Labai puikiai tave suprantu. 4u.gif Bet geriau vyti tokias mintis i sali, ir negalvoti, kas butu jeigu butu. Taip galima dar labiau susigadinti sau nervus smile.gif Reikia ziureti i realia situacija. Jei kada nors ateity, bus taip kad nebus pinigeliu, tai tada ir spresite ta problema wink.gif Nosi i virsu 4u.gif

Merginos, gal zinote kiek galima gerti folio rugsti be pertraukos?
Atsakyti
sveikos

na ir prirašėt doh.gif

Lauraz, galvoju, kad visos šeimos išgyvena vienokias ar kitokias krizes. lengviausias kelias - skyrybos.
šeimos išsaugojimas ir "židinio kūrenimas" yra labai sunkus ir atsakingas darbas.
Jūsų (būtent, jūsų abiejų, o ne tavo vienos) bėda išsprendžiama. vienokiu ar kitokiu būdu, bet įveikiama. linkiu surast teisingą ir Jums abiems prieinamą išeitį.

nežinau ką daugiau Tau parašyti. tiesiog imk 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 20, 12:26)

Merginos, gal zinote kiek galima gerti folio rugsti be pertraukos?

nors ir visą gyvenimą, folio rūgštis sveika ne tik kūdikiui, bet ir tau pačiai. gali ir vyra " pašerti" nepakenks.

Irmuciukasss, bus tų pinigų, nesuk sau dėl to galvos dabar. aš irgi pergyvenau, kaip čia IVF susitaupysim. nesenai turėjom didelį pirkinį, kuris visas santaupas surijo... bet galimybių visada yra. be to , gal jums tokių rimetsnių procedūrų ir neprireiks, nereikia, taip užsiciklinti ant tos endo. nugi yra nemažai mergaičių kurios ir be nieko pastoja, ir net nežinodamos pastoja. va, mano draugė, nesenai sužinojo, kad ji turi smarkiai suvešėjusią endo, bet prieš tai dar spėjo 2 vaikus pasigaminti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 20, 13:13)
nors ir visą gyvenimą, folio rūgštis sveika ne tik kūdikiui, bet ir tau pačiai. gali ir vyra " pašerti" nepakenks.

Irmuciukasss, bus tų pinigų, nesuk sau dėl to galvos dabar. aš irgi pergyvenau, kaip čia IVF susitaupysim. nesenai turėjom didelį pirkinį, kuris visas santaupas surijo... bet galimybių visada yra. be to , gal jums tokių rimetsnių procedūrų ir neprireiks, nereikia, taip užsiciklinti ant tos endo. nugi yra nemažai mergaičių kurios ir be nieko pastoja, ir net nežinodamos pastoja. va, mano draugė, nesenai sužinojo, kad ji turi smarkiai suvešėjusią endo, bet prieš tai dar spėjo 2 vaikus pasigaminti wub.gif

vaje kaip smagu del drauges tavo thumbup.gif na mes irgi visas santaupas isleidom butui, o kur dar kas menesi atiduot paskolai dali doh.gif as stengiuosi neuzsiciklinti...buna dienu, kai roziniai akiniai ant nosytes..bet buna ir tokiu kaip siandien...neprognozuojamai verysad.gif nezinau kaip su tuo kovoti...
gerai, kad jus mergaites cia esat...greitoji pagalba online biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Kad jau prakalbot apie pinigus, tai pasakysiu iš savo patirties... Kai mokėjom buto paskolą, dar prisidėjo ir mano endo plius hormonų bėdos. Aš pora metų kenčiau be naujų skudurų, be naujų batų ir visokių įmantrybių, kurios moterims ir malonios, ir ''gyvybiškai'' reikalingos. Atrodė, kai baigsis paskola, atsikvėpsim. Deja... pasiėmėm paskolą IVF. Be garantijų, kad nemokėsim trejus metus dovanų nesėkmingu atveju. Ačiū dievui pasisekė. Bet... neapskaičiavom visko iki galo, ogi vaistai, kurie dabar man reikalingi, dar bus perkami iki lapkričio pabaigos. Įsiskolinom jau vėl kelis tūkstančius šalia paskolos. Ir žinot ką... nė velnio nesigailim, kad daugybės dalykų negalim. Tik mano vyro giminės niekaip nesupranta, kaip mes dirbdami, uždirbdami nuolat sau visko gailim, ir vadina skrudžais. Ir tegul... svarbu mes žinom, kad pinigai uždirbami, kartais jų reikia ir laimei nusipirkti.
Atsakyti
tai pinigų, niekada nebus užtektinai....

pamenu kalbėjau su viena forumiete, sako, giminės niekaip nesupranta, kaip jie, dirbantys žmonės, gana gerai uždirbantys, gyvenantys be vaikų (juk tada lieka "laisvų pinigų"), gyvena bute ir važinėja su suklerusiu bezdančiu golfu....

po teisybei ir man tenka pasiklausyti, kad mes turim ir pinigų daugiau, ir laiko, juk nėra dėl ko išleist pinigų ir neturim ką veikt.

irmuciuk, teisingai merginos sako, bus bėda tada ir spręsi. kaip mokėsit, kaip sugebėsit. o dabar nėr ko anksčiau laiko trydaliot.

Lauraz kaip tu?

Kristinuke, tai ėjei gasdint tualeto ar ne?

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 20, 19:39)

Kristinuke, tai ėjei gasdint tualeto ar ne?

O taip... labai jau šiandien darbe užsuko. Gerai, kad pertrauka buvo, pajaučiau, kad kyla, lėkiau į vieną - užimtas, tada į kitą aukštą... Bet kadangi nebuvo galimybių riaumoti, mat tūlikas bendras, apsiėjau be didelio šou. Bet visą dieną šiandien negera. Nuo mineralinio vandens praeina, bet dar gerklės skausmas pripuolė, tokia lyg virusinė savaijauta, nesinori gert šalto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 20, 18:08)
O taip... labai jau šiandien darbe užsuko. Gerai, kad pertrauka buvo, pajaučiau, kad kyla, lėkiau į vieną - užimtas, tada į kitą aukštą... Bet kadangi nebuvo galimybių riaumoti, mat tūlikas bendras, apsiėjau be didelio šou. Bet visą dieną šiandien negera. Nuo mineralinio vandens praeina, bet dar gerklės skausmas pripuolė, tokia lyg virusinė savaijauta, nesinori gert šalto  doh.gif

Užuojauta. 4u.gif Pamenu kaip mane su pirmąją pykino.... Iki pat 4 mėnesio. Ryte, dieną, vakare...Valgyt nieko negalėjau, parduotuvėje vaikščiojau užsikimšus nosį. lotuliukas.gif Bet pagalvojus vardan ko visa tai, tai viską galima iškęsti wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linxma: 20 spalio 2011 - 19:17
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 20, 19:08)
O taip... labai jau šiandien darbe užsuko. Gerai, kad pertrauka buvo, pajaučiau, kad kyla, lėkiau į vieną - užimtas, tada į kitą aukštą... Bet kadangi nebuvo galimybių riaumoti, mat tūlikas bendras, apsiėjau be didelio šou. Bet visą dieną šiandien negera. Nuo mineralinio vandens praeina, bet dar gerklės skausmas pripuolė, tokia lyg virusinė savaijauta, nesinori gert šalto  doh.gif

uooooj kaip pavydziu tau TO pykinimo... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 20 spalio 2011 - 19:48