Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

As ir Laurai noriu dovanoti balioneli 4u.gif , kad maziau tokios negatyvios mintys listu i galva. Tikrai apie save taip negalima galvoti. Pritariu toms mergaitems, kad cia daugiau yra tb beda, o ne tavo. Aisku skaudu, kai mylimas zmogus nenori ir negeidzia taves, ir dar ir taip sunkia situacija apsunkina tokios psichologines bedos. 4u.gif Laikykis, mergyt, reikia tiketi, kad jus ABUDU iveiksite sita krize mirksiukas.gif
Atsakyti
nepaliksiu as jusu ,mergaiciukes,kas jum namelius kurs..ir siaip neisivaizduoju kasdienybes be sesuciu:4u:
kuisiuk,tikrai palengvejo,aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Lauraz angel_sadangel.gif brangute, cia tau 4u.gif wub.gif cia jau tiek daug buvo pasakyta, kad nebezinau ka ir bepridurt. Man irgi svieciasi, kad cia reikia giliau kapstytis, kad priezastis ne vien endo. As kazkaip nelabai suprantu jo baimes g.gif Ar jis bijo tau pakent, ar jis bijo tau skaudziai padaryt, gal jis prisigalvojo nebutu dalyku.
Laurut, as labai tikiuosi, kad jus isspresit sia problema. Bet kuriuo atveju, linkiu, kad viskas kuo greiciau stotusi i savas vezias.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 19, 16:26)
nepaliksiu as jusu ,mergaiciukes,kas jum namelius kurs..ir siaip neisivaizduoju kasdienybes be sesuciu:4u:
kuisiuk,tikrai palengvejo,aciu 4u.gif

pagalvosi kokia as savanaude, bet zinok pagalvojau, kas naujus namucius kurs biggrin.gif taip kad tu cia idarbinta, turi pareigas ir niekur negali va taip dingt.. ax.gif o beto kas mums naujokem patars, paguos..tu gi cia pagrindini vaira laikai smile.gif pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 19 spalio 2011 - 15:36
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 19, 16:34)
pagalvosi kokia as savanaude, bet zinok pagalvojau, kas naujus namucius kurs biggrin.gif taip kad tu cia idarbinta, turi pareigas ir niekur negali va taip dingt.. ax.gif o beto kas mums naujokem patars, paguos..tu gi cia pagrindini vaira laikai smile.gif  pioneers.gif

blush2.gif blush2.gif na matai jau tos dinozaure retai beuzsuka ax.gif viena kita dar pasmezuoja ax.gif likau tik as ir tu seniu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 19, 19:08)
blush2.gif  blush2.gif na matai jau tos dinozaure retai beuzsuka ax.gif viena kita dar pasmezuoja ax.gif likau tik as ir tu seniu lotuliukas.gif  blush2.gif

tai va, o kai ateis ir tavo eile mus palikti, tai tik del to, kad tapsi nestuke.gif
Atsakyti
Na pagaliau vyras nuėjo pas urologą. ax.gif Viskas pas jį gerai, jokių bacilų neturi. rolleyes.gif Tik va rado, kad inkstuose vėl akmenligė atsinaujino. doh.gif

O man šiandien jau ovuliacija turėjo įvykti....Krūtinė kad išsupūtė, kad skauda, einama net ranka prilaikau, kad nejudėtų. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lauraz brangioji console.gif uzjauciu del esamos padeties... mes esam su tavim, gali su mumis issiverkt, issirekt- visada isklausisim ir palaikysim...situacijos nezinau bet man irgi atrodo kad tavo vyro bedos slypi kazkur daug daug giliau negu endometrioze...nezinau kokiu budu bet patarciau moterisku gudrumu ir ismintim kazkaip ji isjudinti ir issiaiskinti kas tai yra...kaip tai padaryt, kaip matai, nelabai galim, nes tik tu viena pazisti savo vyra ir jo silpnas vietas kuriom galima pasinaudoti esamoj situacijoj...
tas neaiskumo seselis abejoju kad pats issisklaidys...todel bet kokiu atveju reik kazka daryt... stiprybes tau mieloji 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
lauraz,
gaudyk 4u.gif ir net nebandyk daugiau apie save negrąžiai kalbėti nono.gif
merginos tau čia visą eilę patarimų pridalijo, tai gi atsirink kas jums labiausiai tinka ir karišku žingsniu pirmyn iškylančias problemikes spręsti mirksiukas.gif
gaudyk dar vieną 4u.gif
p.s. nors aš taip pat su alkoholiu nelabai bendrauju, bet kaip tik šiandien pajutau, kad laikas atsipalaiduoti..tai gi
alc.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Kad ir kaip bemąstau, man vienintelis sprendimas laurai ir jos B peršasi- psichoterapija. Jei šitaip viskas klostosi, tai gerčiau menopauzę sukeliančius vistukus jau dabar, o per tą laiką spręsčiau problemas psichologo pagalba. 4u.gif
Spyris į sėdynę vienintelis gali būti - grasinimas skyrybomis, bet šitokiu spardymusi geriau nejuokauti ir nepiktnaudžiauti.
Atsakyti
Lauraz, o jei pasakytum vyrui, kad jau viskas gerai, jau pasveikai, jokios endo nebera? ax.gif nebeliktu jam tokio priezasties paaiskinimo... man gydytoja (kaip suprantu, ne man vienintelei) sake, kad vyrui geriau nieko neaiskinti, sakyti cista ir tiek. As viska pasakiau, vyras labai supratingai reagavo, sake, kad jei ir neturesime vaiku, viskas ok, turime suni.. nors dabar jau baigiau leistis difa, bet ND nera, panasu, kad nestuke.gif irgi nebus is sventos dvasios. Maniskis buna 'pavarges ir neturi laiko'. As tada raminuosi, kad jei jau ND 'neturime' laiko ir jegu, tai vaiko auginimui dar labiau neturesime.. Nors jau pati pradedu galvoti, kad reikia kokio sexologo konsultacijos.. g.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, 4u.gif , senai bebuvau pas Jus, nes leidau sau ilsetis nuo ikyriu minciu, nusivylimu ir t.t.t.t smile.gif As trumpai gal priminsiu apie save ax.gif pas mane endo II stad., ir nors tu balu nedaug, vat jau beveik 3 metai kaip nieko taip nieko.. Turim paguoda dukryte, kuri jau senai senai praso seses, bet.. Pries 1.5m turejau laparaskopija, per kuria ir nustate endo, labai daug tikejaus po jos, kad pavyks naturaliai, tada skatino ov, tada vis tai cista tai kontraceptines, tai uzdegimai, kol viskas taip nusibodo, kad viska meciau ir pradejau gyventi toliau, be planu, o su esamais dziaugsmais ir vargeliais smile.gif Man vat niekaip nepavyksta, atseit neplanuoti, visaip bandziau save apgauti, kaip kirba sirdis laukiant mm, taip kirba.. Daktarai jau aisku siulo IUI, bet dar MB spyriojosi, po to vasara citologini atsakyma gavau ne koki, kuri reikia kartoti ir tai reiske vel laukti, negalima planuoti.. vakar kaip tik apturejau "laime" KMUK praieti kruva tyrimu, belieka laukti atsakymu ir tiketis kad zarazu nebus smile.gif Uzsitese viskas kazkaip..kaip ir pas mus cia visas ko gero.. ir nors jau norejau lapkriti pagaliau pabandyti IUI, vel teks dar laukti..Beje, endo grizo.. doh.gif
Papildyta:
Beje, Laura, galiu tik pasiusti palaikymo 4u.gif ir manau, kad reikia tiketis ir deti pastangas, kad viskas susitvarkytu, kas gi belieka.. Stiprybes!
Atsakyti