QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 19, 10:04)
sveikutes,mergaites!
Atejau pasidalint skauduliais savo,nes jie taip spaudzia man sirdute,kad net nezinau net kur ilysti,kad skaudetu maziau,esu begalo liudna...nurasiau save visai ir net liudna pagalvojus kad esu matyt unikumas..vakar galvojau mest visus bendravimus sm nes cia vyksta planavimai,o mes deja negalim to daryti..zodziu vkr pasisnekejom su mb ir issiaiskinau,kad visos tos psichologines problemos tikrai tikrai lb rimtos,nes mb pasake kad jis bijo ir jaucia ziauru barjera del endo ir nieko su savim negali padaryti,fiziskai jis kiekviena nakti nori,bet tie barjerai per auksti..
pati tuo vkr isitikinau kai pradejau gundyti,deja isvis nebuvo JOKIO rezultato..
x: jauciuosi bejege ir matyt rimtai teks kraustytis i psichologiniu problemu skyreli,ir ieskoti kas galetu padeth,nes man jau per sunku nesti dviguba nasta,nezinau kaip spresti sita problema...tragiskai skauda..as nekaltinu mb..bet uztat save kaltinu lb..juk del manes cia ta kose..jei buciau normali tokiu dalyku nebutu..lb bijau tokio didelio skausmo...o pasneket nera su kuo..su mb nenoriu jis manau dar blogiau pasijustu ir situacija pablogetu..likot tik jus,sesutes..daugiau neturiu kur kreiptis,kur issakyti jausmus,esu viena tuo atzvilgiu..
Lauraz labai tave uzjauciu, bet kaltinti saves tikrai nereiketu
Kazkada ir man buvo tokios mintys uzejusios, kad cia as ligonis , kad cia as nepilnaverte, o mano MB pastate mane i vieta pasakydamas, kad per vestuves mes prisiekeme myleti vienas kita besalygiskai ir varge ir dziaugsme ir , kad jam nesvarbu , kokia as esu , jis vistiek mane visokia myli , ir nesvarbu jei neturesime savu vaiku , uzauginsim svetima
Niekada negali buti tikra , kad tavo MB visada bus stiprus ir sveikas (neduok D aisku) , gyvenime visko buna ir kas tada? Manau, kad tau reiketu ji pas psichologa nusiusti , nes cia jau tik jo problemos, kad su savimi nesusitvarko, tokioj situacijoj jis daugiausiai tau turetu padeti, tave palaikyti visais imanomais budais, o ne savo kazkokius barjerus statyti...
Vyrai yra dideli savanaudziai, kartais reikia jiems atmerkti akis, kad atsikvosetu
Suseskit koki vakara abu su MB prie gero brendzio butelio (vynas cia jau nebepades) prisigerkit issikalbekit issiverkit ir pamatysi kaip dings visi barjerai , is patirties sakau
Svarbiausiai nenukabink nosies , kad ir kaip kartais sunku