QUOTE(lina_vid @ 2011 10 18, 12:12)
Del sakymo darbe, as vienai kolegei pasipasakoju, jinai tap pat negali pastoti jau ilgai, tai mes bendrai viena kita palaikom ir bendrus planus kuriam O is artimuju zino tik mama ir sese. MB nera labai plepus tai mamai nesipasakoja. O as irgi neskubu su anyta dalintis tokiomis ziniomis.
Man vakar buvo labai liudnos mintys uzplaukusios, gerai issizliumbiau, o siandien vel ruzavi akiniai ant akiu, ir optimizmas sirdy. Gerai tiek, kad juodi debesys pas mane neuzsilaiko. imkit balioneli, kad svajones pas mus visas lengviau pildytusi
Man vakar buvo labai liudnos mintys uzplaukusios, gerai issizliumbiau, o siandien vel ruzavi akiniai ant akiu, ir optimizmas sirdy. Gerai tiek, kad juodi debesys pas mane neuzsilaiko. imkit balioneli, kad svajones pas mus visas lengviau pildytusi
As tai isvis nei mamai nesakiau, nei MB tevams, nei jo sesei..zinom tik mes, pora geru draugiu ir aisku jus visos Nors gal MB sesei reiketu pasakyti...jai 30 metu...vaiku vis neplanuoja, laukia geresniu laiku...taip norisi prieiti ir sakyti NELAUK, nes jei nepavyktu, jei kokios problemos, jei reiktu gydymo ir pan...tai laikas jau labai spaustu..gerai jei viskas gerai...o jei...gal as perdaug panikuoju..bet...