Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lina_vid @ 2011 10 18, 12:12)
Del sakymo darbe, as vienai kolegei pasipasakoju, jinai tap pat negali pastoti jau ilgai, tai mes bendrai viena kita palaikom ir bendrus planus kuriam  nestuke.gif O is artimuju zino tik mama ir sese. MB nera labai plepus tai mamai nesipasakoja. O as irgi neskubu su anyta dalintis tokiomis ziniomis.
Man vakar buvo labai liudnos mintys uzplaukusios, gerai issizliumbiau, o siandien vel ruzavi akiniai ant akiu, ir optimizmas sirdy. Gerai tiek, kad juodi debesys pas mane neuzsilaiko. imkit balioneli, kad svajones pas mus visas lengviau pildytusi 4u.gif

As tai isvis nei mamai nesakiau, nei MB tevams, nei jo sesei..zinom tik mes, pora geru draugiu ir aisku jus visos biggrin.gif Nors gal MB sesei reiketu pasakyti...jai 30 metu...vaiku vis neplanuoja, laukia geresniu laiku...taip norisi prieiti ir sakyti NELAUK, nes jei nepavyktu, jei kokios problemos, jei reiktu gydymo ir pan...tai laikas jau labai spaustu..gerai jei viskas gerai...o jei...gal as perdaug panikuoju..bet...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 18, 13:18)
As tai isvis nei mamai nesakiau, nei MB tevams, nei jo sesei..zinom tik mes, pora geru draugiu ir aisku jus visos biggrin.gif  Nors gal MB sesei reiketu pasakyti...jai 30 metu...vaiku vis neplanuoja, laukia geresniu laiku...taip norisi prieiti ir sakyti NELAUK, nes jei nepavyktu, jei kokios problemos, jei reiktu gydymo ir pan...tai laikas jau labai spaustu..gerai jei viskas gerai...o jei...gal as perdaug panikuoju..bet...

Mano viena pazistama vaiku irgi neplanuoja nes neapsimoka. Nes dabar labai apkarpytos motinystes ismokos. O jai 30 metu. Tai kaip taip pasako, tai taip ir norisi bash.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 18, 09:26)
Mano viena pazistama vaiku irgi neplanuoja nes neapsimoka. Nes dabar labai apkarpytos motinystes ismokos. O jai 30 metu. Tai kaip taip pasako, tai taip ir norisi  bash.gif

Zinot , o as irgi vaiku neplanavau (nors man 32) blush2.gif iki tol kol nesuzinojau, kad turiu endo doh.gif kaip sakoma "zmogus planuoja Dievas juokiasi " , dabar planai nori nenori pasikeite ir dar skubinami visokiais papildomais budais, taip , kad tiek is to planavimo 4u.gif

O del aplinkiniu zinojimo, tai apie mano planus zino tik geriausia drauge ir SM mergaites, niekam daugiau nesakau, kuo maziau zinos tuo maziau papildomu klausimu kils , net darbe kai guliausi LP sutryniau kazka apie visai kitas ligas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 18, 12:43)
Zinot , o as irgi vaiku neplanavau (nors man 32)  blush2.gif  iki tol kol nesuzinojau, kad turiu endo  doh.gif  kaip sakoma "zmogus planuoja Dievas juokiasi " , dabar planai nori nenori pasikeite ir dar skubinami visokiais papildomais budais, taip , kad tiek is to planavimo    4u.gif

O del aplinkiniu zinojimo, tai apie mano planus zino tik geriausia drauge ir SM mergaites, niekam daugiau nesakau, kuo maziau zinos tuo maziau papildomu klausimu kils , net darbe kai guliausi LP sutryniau kazka apie visai kitas ligas  doh.gif

as irgi neplanavau...nors tiksliaulabai norejau jau vaiku...pamatydavau maza lialiuka ir susileisdavau...bet maniskis mat realistas...vis sakydavo, kad nori, jog vaikiukas butu pradetas seimoj, ty po vestuviu, tai reik daugiau pinigeliu ir tt..kazkada issikalbejom, tai jis tiesiai sviesiai pasake- bijau, kad tau ir vaikiukui nesuteiksiu tvirto pagrindo. doh.gif kartais kirbedavo pasamonej mintys, kad jei rastu kokia liga ir lieptu kuo greiciau pastoti, tai viskas issisprestu...pirma kart va ta pasakau...aisku cia tik ziaurus sutapimas...bet viskas taip ir nutiko, kaip kazkada pamasciau... doh.gif
Atsakyti
O gal tos kurios sako, jog dar neplanuoja, nevisada sako teisybę..gal turi tokių pačių bėdų kaip ir mes? g.gif
juk aš pati visokiu dalykų prigalvoju kai kiti klausinėja arba aiškina, jog jau laikas unsure.gif
irgi aiškinu, jog kol kas salygų neturime blush2.gif nors ištiesų viskas kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 18, 12:51)
O gal tos kurios sako, jog dar neplanuoja, nevisada sako teisybę..gal turi tokių pačių bėdų kaip ir mes? g.gif
juk aš pati visokiu dalykų prigalvoju kai kiti klausinėja arba aiškina, jog jau laikas unsure.gif
irgi aiškinu, jog kol kas salygų neturime  blush2.gif nors ištiesų viskas kitaip  blush2.gif

na taip, buna tokiu atveju...bet manasis ne toks..ji tik pas gine viena kart gyvenime buvo doh.gif juokdavosi, kai as kas kelis menesius lakstydavau...sako ligu ieksai..tai kai prikibau, tada nuejo pasitikrinti...o ir jos draugas kazkada kalbejo, kad jau nori vaiku, bet va jin nesutinka...bet aisku cia ju asmeninis reikalas..labai tikiuos, kad kai sugalvos turet vaikiuka, tai iskart pataps nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 18 spalio 2011 - 11:54
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 09:46)
kai mudu ilgai bandėm, tai irgi kniso visi tie klausimai. Sau pažadėjau, kad nesielgsiu pati taip su kitais. O va MB mano toks be skrupulų kai kada ima ir paklausia žmonių. Tai paskui tet-a-tet gauna nuo manęs bliuskų, kad neskaudintų žmonėms širdies jei vdrug kas negerai pas juos. 
Man.
Na o dabar ir aš įmesiu liūdnesnę gaidelę. Laikiausi savaitę, nenorėjau čia tų debesų jums užnešt. Po ginės vizito (pirmas po gimdymo): dešinėje kiaušidėje cista, 4cm. Nepanašu, kad folikulinė. Kraujavimas labai lengvas buvo tik po gimdymo. Vakar padariau CA125. Rezultas: 32,7. Norma: mažiau 24. user posted image PYP PYP PYP PYP Nu tikėjausi ramybės bent jau iki tikrų mmm. user posted image Šian pas ginę užbėgsiu dar su onkocitologiniais tyrimais, o lapkričio gale dar vienas echo. Žiūrėsim ką ta cista rezga. Na kraujavimo daugiau gal ir nebus, tai ji neturėtų didėti. Bet ar pamažės???? Kurmi, operuota kairioji kiaušidė, dabar kitą sveiką užpuolė. Miglei brolio reikia. user posted image

O dar sako, kad nėštumas endo stabdo... Klimaksas ją sustabdo, ne kas daugiau doh.gif Užjaučiu ir tikiuosi, kad išnyks ta nelaboji kartu su mm.
Atsakyti
siguli,nu tu rupuze plaukuota,kad ja kur...bent jau tikiuosi,kad cista bus ne endo. ohmy.gifx:
sandravit,gyd sake kad reikia hormonu tyrimu,nes dazniausiai nevaisingumo priezastys buna:endo,hormonu tyrimai,policistines,manau ji nori paziureti ar prie nevaisingumo priezastis pas tave nesusijusi ir su hormonais,o hormonus gali pasidaryti bet kur kur kaina tau priimtinesne,o siuntimus gali rasyti visi gydytojai,manau tu teisi del norejimo pasipinigaut,matyt ji taip pasake,todel kad ten kazkas pazystamas dirba..
Mergaites,ruzavos mintys visada gerai,juk gera nuotaika ir tikejimas mums lb reikalingi..saunu kad svajojat! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 18, 15:22)
Mergaites,ruzavos mintys visada gerai,juk gera nuotaika ir tikejimas mums lb reikalingi..saunu kad svajojat! 4u.gif

o kaip pas tave pacia nuotaikeles pries artejancius ND? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
nuotaikeles normoj aciu D.hihihi.gif kazkaip negyvenu planavimo nuotaikom,gyvenu ir galvoju kad bus kaip bus..nes tas planavimas paskui itampa sukelia.
Man tai idomu kaip ten ziurkytes vyrui vizitas baigesi,niekaip neatsako ji..ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 18, 15:48)
nuotaikeles normoj aciu D.hihihi.gif kazkaip negyvenu planavimo nuotaikom,gyvenu ir galvoju kad bus kaip bus..nes tas planavimas paskui itampa sukelia.
Man tai idomu kaip ten ziurkytes vyrui vizitas baigesi,niekaip neatsako ji..ax.gif

tai puiku smile.gif dziaugiuos del taves ax.gif cia matyt mus gerai nuteikia saulyte rudenine..daug geru emociju suzadina smile.gif
gal i vakara apsireiks:) laukiam toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 18, 13:26)
Mano viena pazistama vaiku irgi neplanuoja nes neapsimoka. Nes dabar labai apkarpytos motinystes ismokos. O jai 30 metu. Tai kaip taip pasako, tai taip ir norisi  bash.gif

va dabar as ir jau gailiuosi, kad taip ilgai laukem. Man 30, su vyru kartu jau labai ilgai, galejom ir anksciau susisukti doh.gif bet tai kad norejom pagyventi sau, pakeliauti ir pan.
Tikrai, zmogus planuoja, o dievas juokiasi. Bet kita vertus, kuo daugiau pastangu idedi, tuo labiau vertini rezultata nestuke.gif
Atsakyti