Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(kimberley7 @ 2011 10 18, 11:09)
Siguliukas galima pastoti ir maitinant  blush2.gif kiek zinau po gimdymo lengviau pastoti...o mes lauksim is taves geru ziniu  nestuke.gif

Na taip. Norėjau nors pusmetį mažylę maitinti iki košių, ir tik tada bandyt pastot, sulaukus mmm, kad būtų padoresnis PRL ir PRG kiekis nėštumui išlaikyti.

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 18, 11:14)
Siguliuk, o gal ten ne endo cista? Juk nestumo metu endo kaip tik nurimsta.. g.gif laikau kumscius, kad but paprasta funkcine, kuri isnyktu 4u.gif

Na pagal turinį ir dabar pagal CA125 tyrimą panašu, kad endo. doh.gif Tai žinai jei endo, mmm nelaukkiu. Jei funkcinė, laukiu. biggrin.gif
Tai va, kad gyvenau su džiaugsmu, kad ji bent aprims o gal net apmažės tongue.gif pasirodo... būtų atsiradusi nėštumo metu, kas kita. O čia ryškiai po gimdymo. Bendraamžiuose sako, jos atsiradimą galėjo įtakoti, tai kad darė gimdos valymą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 05:46)
kai mudu ilgai bandėm, tai irgi kniso visi tie klausimai. Sau pažadėjau, kad nesielgsiu pati taip su kitais. O va MB mano toks be skrupulų kai kada ima ir paklausia žmonių. Tai paskui tet-a-tet gauna nuo manęs bliuskų, kad neskaudintų žmonėms širdies jei vdrug kas negerai pas juos. 
Man.
Na o dabar ir aš įmesiu liūdnesnę gaidelę. Laikiausi savaitę, nenorėjau čia tų debesų jums užnešt. Po ginės vizito (pirmas po gimdymo): dešinėje kiaušidėje cista, 4cm. Nepanašu, kad folikulinė. Kraujavimas labai lengvas buvo tik po gimdymo. Vakar padariau CA125. Rezultas: 32,7. Norma: mažiau 24. user posted image PYP PYP PYP PYP Nu tikėjausi ramybės bent jau iki tikrų mmm. user posted image Šian pas ginę užbėgsiu dar su onkocitologiniais tyrimais, o lapkričio gale dar vienas echo. Žiūrėsim ką ta cista rezga. Na kraujavimo daugiau gal ir nebus, tai ji neturėtų didėti. Bet ar pamažės???? Kurmi, operuota kairioji kiaušidė, dabar kitą sveiką užpuolė. Miglei brolio reikia. user posted image

Siguli, o ne per anksti panikuoji, pas mane C125 tyrime norma 35 parasyta,mano rode 79,4 va tada tai jau reikejo panikuoti g.gif
O ta cista gal dar pasisalins su pirmom mm ?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 11:32)
Na taip. Norėjau nors pusmetį mažylę maitinti iki košių, ir tik tada bandyt pastot, sulaukus mmm, kad būtų padoresnis PRL ir PRG kiekis nėštumui išlaikyti.
Na pagal turinį ir dabar pagal CA125 tyrimą panašu, kad endo.  doh.gif Tai žinai jei endo, mmm nelaukkiu. Jei funkcinė, laukiu.  biggrin.gif
Tai va, kad gyvenau su džiaugsmu, kad ji bent aprims o gal net apmažės  tongue.gif pasirodo... būtų atsiradusi nėštumo metu, kas kita. O čia ryškiai po gimdymo. Bendraamžiuose sako, jos atsiradimą galėjo įtakoti, tai kad darė gimdos valymą.  g.gif

Siguliuk, bet kad tas tavo CA125 lyg ir geras...nes as kai dariausi tyrima, tai norma buvo iki 35.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrasvit @ 2011 10 18, 07:47)
Bet priezasciu lp darymui yra daug. Man yra visi simptomai ir jau beveik 1.5m nepastoju. Tie hormonu tyrimu rezultaitai gali buti ir geri nors ir yra endometrioze. Tai jei yra simptomai ar gali paprasta ginekologe israsyti siuntima lp?

Man paprasta gine israse siuntima, nors jokiu endo pozymiu nebuvo ir pastoti iki to laiko nemeginau, tiesiog kai rado cistas iskart prirase kraujo tyrimus ir siuntima LP (ai siuntime dar parase, kad nepastoju 1m , bet cia tik siaip manau , kad paziuretu kiausintakiu pratekamuma)
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 18, 11:35)
Siguli, o ne per anksti panikuoji, pas mane C125 tyrime norma 35 parasyta,mano rode 79,4 va tada tai jau reikejo panikuoti  g.gif
O ta cista gal dar pasisalins su pirmom mm ?

Nu matai skirtingos normos laboratorijose. Niekaip nerandu seno savo tyrimo. Man lyg ten normos irgi aukštesnės buvo. Šį kartą norma mažiau 24. Pirmą LP dariau su 49,5. Labai tikiuosi, kad per anksti, tik kai žinau koks Š pas mane buvo, ir koks stebuklas dabar lovytėj ožiuojasi... doh.gif Lapkričio pabaiga duos "aiškumo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 11:42)
Nu matai skirtingos normos laboratorijose. Niekaip nerandu seno savo tyrimo. Man lyg ten normos irgi aukštesnės buvo. Šį kartą norma mažiau 24. Pirmą LP dariau su 49,5. Labai tikiuosi, kad per anksti, tik kai žinau koks Š pas mane buvo, ir koks stebuklas dabar lovytėj ožiuojasi... doh.gif Lapkričio pabaiga duos "aiškumo"  smile.gif

na o jeigu neduok D, butu ta endo cista..tai juk tikrai nesutrukdys tau padovanoti sesytes ar broliuko...Su vienu Š jau susidorojai, susidorosi ir su kitu ax.gif ir tada lovytej gules du stebukliukai smile.gif tavo istorija ikvepia man vilties, kad ir su IVst imanoma patapt mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 18, 11:32)
Man irgi sutrumpejo, kol kas 27d., ziuresim kaip toliau bus.
Jetus, Amarok, tu irgi po persileidimo verysad.gif Uzjauciu verysad.gif

verysad.gif dar sausį taip nutijko..po to pradėjau daug tyrimukų darytis ir atradome endo..niu o dabar, kai jau paremontuota esu, tikiuosi viskas praeis sėkmingai ax.gif
na tik gandrus reik kažkaip pričiupti biggrin.gif

Siguli, esu girdėjusi, jog pakol maitina moterys, tai labai būna sunku pastoti g.gif turbūt teks tų mėmių laukti
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 18, 11:50)
na o jeigu neduok D, butu ta endo cista..tai juk tikrai nesutrukdys tau padovanoti sesytes ar broliuko...Su vienu Š jau susidorojai, susidorosi ir su kitu ax.gif

na jei mano kairė kiaušidė dar po LP sugeba gaminti kiaušinėlius tai ok. nes aš tuo abejojau. viltis visada po LP buvo į sveikają dešiniają kiaušidę, kuri dabar užimta biški. biggrin.gif operuojant tas cistas "apkarpommos" kiaušidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 12:01)
na jei mano kairė kiaušidė dar po LP sugeba gaminti kiaušinėlius tai ok. nes aš tuo abejojau. viltis visada po LP buvo į sveikają dešiniają kiaušidę, kuri dabar užimta biški.  biggrin.gif operuojant tas cistas "apkarpommos" kiaušidės  doh.gif

o ka sake gydytojai del tos kairiosios? Kokios prognozes jai buvo? Nes man irgi apkarpyta desine kiauside, bet gydytoja sake, kad nedaug ir tas netures itakos funkcionavimui..na o kaire kolkas sveika...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 18, 12:05)
o ka sake gydytojai del tos kairiosios? Kokios prognozes jai buvo?

Atsakymas buvo toks: "Nematau problemų" Po LP vis eidavau echo, bet kaip tyčia kas anrtą ciklą ir folis būdavo vis dešinėj. Matuojant kairiają, ji dabar per pus mažesnė, operuojant cista buvo 5,5cm.
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 18:12)
Mergaites, dar idomu man, ar jusu mm buna gausios, ar kaip tik ne?

Man tpfu tpfu is kart po LP viskas buvo gerai su mm. Iskarto susitvarke, kraujukas buvo toks grazus. Tik skausmas mm metu neisnyko. O dabar vel prasidejo ta pati dainele, teplioja, menesines negrazios rudos, krenta gabalais. Feee.. Bent tiek gerai, kad negausiai ir neilgai.

Del sakymo darbe, as vienai kolegei pasipasakoju, jinai tap pat negali pastoti jau ilgai, tai mes bendrai viena kita palaikom ir bendrus planus kuriam nestuke.gif O is artimuju zino tik mama ir sese. MB nera labai plepus tai mamai nesipasakoja. O as irgi neskubu su anyta dalintis tokiomis ziniomis.

Man vakar buvo labai liudnos mintys uzplaukusios, gerai issizliumbiau, o siandien vel ruzavi akiniai ant akiu, ir optimizmas sirdy. Gerai tiek, kad juodi debesys pas mane neuzsilaiko. imkit balioneli, kad svajones pas mus visas lengviau pildytusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 09:07)
Atsakymas buvo toks: "Nematau problemų" Po LP vis eidavau echo, bet kaip tyčia kas anrtą ciklą ir folis būdavo vis dešinėj. Matuojant kairiają, ji dabar per pus mažesnė, operuojant cista buvo 5,5cm.

Pas mane abi kiausides apkarpytos, kaire labiau , bet per stimuliacija abiejose foliu priaugo , tik kairiojoj mazesni gerokai buvo g.gif VK taip pat sake, nera jokiu bedu , viskas kaip is vadovelio , o IUI nepavyko doh.gif
Atsakyti