QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 08:46)
Na o dabar ir aš įmesiu liūdnesnę gaidelę. Laikiausi savaitę, nenorėjau čia tų debesų jums užnešt. Po ginės vizito (pirmas po gimdymo): dešinėje kiaušidėje cista, 4cm. Nepanašu, kad folikulinė. Kraujavimas labai lengvas buvo tik po gimdymo. Vakar padariau CA125. Rezultas: 32,7. Norma: mažiau 24.
PYP PYP PYP PYP Nu tikėjausi ramybės bent jau iki tikrų mmm.
Šian pas ginę užbėgsiu dar su onkocitologiniais tyrimais, o lapkričio gale dar vienas echo. Žiūrėsim ką ta cista rezga. Na kraujavimo daugiau gal ir nebus, tai ji neturėtų didėti. Bet ar pamažės???? Kurmi, operuota kairioji kiaušidė, dabar kitą sveiką užpuolė. Miglei brolio reikia.
Ne nu is tikruju pyyyp...As vis tik labai tikeciausi, kad cia ne endo cista. Kazkaip kiausides gi sitiek 'miegojo'.. Nu rupuzke tu.. Lauksim lapkricio!
O siaip del maitinimo krutim, pas mane 10 menesiu nebuvo mmm, o pastojau ta pati cikla kai nutraukiau maitinima.
QUOTE(malvina @ 2011 10 18, 09:50)
* man pobudis pasikeite is karto po persileidimo - t.y. pirmos mm po persileidimo buvo kitokios
** uzjauciu, su sekanciu nestumu tikrai viskas bus gerai
Papildyta:
* o man pobudis pasikeite po gimdymo, jos pagausejo. Ir po abrazijos pasikeite - dar labiau pagausejo ( bet vis vien nepasakyciau, kad mmm labai jau gausios )
* aciu, tave taip pat uzjauciu, juk puikiai zinau koks tai skausmas
QUOTE(Amarok @ 2011 10 18, 09:52)
Man po persileidimo ciklas sutrumpėjo nuo 28d iki 26, o mm pasidarė mažiau skausmingos
Man irgi sutrumpejo, kol kas 27d., ziuresim kaip toliau bus.
Jetus, Amarok, tu irgi po persileidimo
Uzjauciu