Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 17, 20:41)
O manęs šią savaitę laukia pokalbis dėl priėmimo į naują darbą, o tikriausiai- net du. Kažkaip priėmiau sprendimą, kad jei su  nestuke.gif taip paprastai neišeina, tai reikia kitur energiją kreipti ir tikėtis, kad vaikiukas ateis, kai tam bus metas, aišku, ND nepamiršim wub.gif O tai susikoncentruoji žmogus į tą norą ir taip bėga savaitės, menesiai, kai niekam kitam energijos ir galvoj vietos nelieka.

sekmes pokalbiuose 4u.gif na ir as mastau kaip cia reiktu nukreipti demesi, negalvoti, energija kur nukreipti , bet niekaip neiseina ... o savaites, menesiai bega...
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 17, 21:35)
Man taip pat buvo sausio mėn.. verysad.gif Papildyta:

Amarok, o tu gal zinai priezasti?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 17, 21:00)
Amarok as tai irgi linkus i dantis duot tokiem doh.gif bet kaip mano drauge sake, sakyk kad jus nenorit vaiku, bet velgi, tada klaus kodel nenorit doh.gif o vat kai pasakai kad negali tai ir kalbos baigiasi, o kad kalba uz nugaros man visai vienodai ax.gif

Sakyt, kad negalim..man per sunku..liežuvis neapsiverčia blush2.gif
o kai kažkada bandžiau sakyti, jog neturim sąlygų kol kas normaliai vaikutį auginti, kad truputį vėliau planuosim..tai vėl visokios perekšlės apspito gyvenimo tiesas aiškinti doh.gif
tai gi, nuo tada kai sužinojau apie endo, pasikeičiau absoliučiai gun_smilie.gif
tai taip dakasė viskas..kad nebereaguoju į visokius panašius klausimus ar komentarus.. dirol.gif
sieną pasistačiau nuo aplinkinių, pati to nesuvokdama. Ir galiu pasakyti, jog pasidariau daug laimingesnė..gal pernelyg atvira buvau lig šiol, tiems kam nederėjo.. g.gif
SM sava chebra group.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 21:14)
Amarok, o tu gal zinai priezasti?

Man padarė visus tyrimus kas kokius sugalvojo, bet priežasties nerado..paskutinis variantas, kad endo galėjo kažkokį ten blogą hormoninį lauką sukurti apie save..gal dėl to, bet čia tik variantas g.gif
Atsakyti
[quote=Amarok,2011 10 17, 21:17]
SM sava chebra group.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai kad savo
Atsakyti
[quote=sheila102,2011 10 17, 20:19]
SM sava chebra group.gif
[/quote]

Rimtai, išsipasakojam viską SM, o daugiau nereikia visokioms zosėms nieko žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 17, 22:17)
Man padarė visus tyrimus kas kokius sugalvojo, bet priežasties nerado..paskutinis variantas, kad endo galėjo kažkokį ten blogą hormoninį lauką sukurti apie save..gal dėl to, bet čia tik variantas  g.gif

teisingai, gi rasei jau, as net tikiu nuo to laiko, kad ir man del to taip nutiko friends.gif
Atsakyti
o mam panasu kad po LP pirmos memles atidunda... mega_shok.gif tai pasiutau visiskai- maza to kad apskitai atejo wub.gif tai dar visa savaite anksciau bash.gif ir diena pries pirma vizita pas gine po lp del sprendimo tolimesniu veiksmu... cray.gif
Papildyta:
[quote=sheila102,2011 10 17, 21:19]
SM sava chebra group.gif
[/quote]
pritariu ir viso po balioncika siunciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 19:40)
sausio menesi. mano mmm dar sakyciau pakenciamos ta prasme, tik tiek, kad pokytis akivaizdus.
o kodel tau daryta abrazija? nesivyste? gal radai priezasti?
Papildyta:

Tai tuomet tikrai ne nuo persileidimo, per daug laiko jau praejo. Net nezinau del ko jos pagausejo pas tave g.gif Pas mane pries gimdyma irgi budavo labai negausios, dabar apskritai jos pagausejusios. Bet as del to tik dziaugiuosi, kazkaip man atrodo, kad geriau issivalo viskas ax.gif
Taip, buvo nesivystantis verysad.gif Pastojau natur, net sakyciau netycia...bet 10 savaite nustojo plakt vaikucio sirdute verysad.gif Dare abrazija, nes savaime jau nebutu issivale. Labai skausmingai isgyvenau sia netekti...Del ko viskas ivyko net nezinau, jokiu tyrimu nedare, nes jau turiu vaikeli, tad reikia tiketis, kad kitas kartas bus su laiminga pabaiga.

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 17, 19:42)

Tiesa, šiandien sužinojau, kad visas mano darbas žino mano bėdą, viską apie mano ligą, kad bandau pastoti, ir pan. Pasirodo uošvienė viską su smulkmenomis papasakojo. Taip skaudu pasidarė.  doh.gif

Nu joooo...is tiesu nera malonus dalykas!! Man irgi labai skaudu butu jei taip padarytu savas zmogus. Laikykis brangut, tikekimes viskas greit uzsimirs wub.gif
O pas mane viskas atvirksciai, kadangi anyta prie medicinos, ji man padejo susiorganizuot pirmaja LP, net pati leido difa. Zodz puikiai zinojo mano situacija ir be galo uz mus dziaugesi kai viskas pavyko wub.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 17, 20:32)
man tai po LP isvis tesergu kokias 3dienas o paskui tik tepliojimai ax.gif ir sikart isvis tik sokoladinem "prasirgau"

lyg ir taisosi...taip smagiai pasiglaustem snd vakare...bet nenoriu varyt D i medi nes vaisingos dienos po kokiu 3 dienu bus tai paskui bijau provokuot MB kad paskui per anksti nebutu doh.gif nes paskui neaisku ar pavyks isvis ax.gif
o siaubas doh.gif aisku slepti kiekvieno reikalas...as pvz tikrai nesigedinu, jei paklausia kada gandrai, tiesiog atsaunu, kad negaliu turet vaiku ir viskas tuo pasibaigia, bet jau kad ispliurpt tokius dalykus nu sakes doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif jau cia kaip sakant visas skalbiniu skalbimas blink.gif

ziurkyte kaip ten TB rezultatai g.gif man begalo smalsu blush2.gif

thumbup.gif dziaugiuosi uz jus. Taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 17, 20:35)
užknisa visokie nesisipratėliai, kad tai ne jų reikalas  doh.gif

kai mudu ilgai bandėm, tai irgi kniso visi tie klausimai. Sau pažadėjau, kad nesielgsiu pati taip su kitais. O va MB mano toks be skrupulų kai kada ima ir paklausia žmonių. Tai paskui tet-a-tet gauna nuo manęs bliuskų, kad neskaudintų žmonėms širdies jei vdrug kas negerai pas juos.

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 17, 20:41)
Gal dar kam taip buvo? Man po LP vaisingos dienos kaip iš knygos reiškiasi: su gleivėm, su patempimu vienam šone.

Man.

Na o dabar ir aš įmesiu liūdnesnę gaidelę. Laikiausi savaitę, nenorėjau čia tų debesų jums užnešt. Po ginės vizito (pirmas po gimdymo): dešinėje kiaušidėje cista, 4cm. Nepanašu, kad folikulinė. Kraujavimas labai lengvas buvo tik po gimdymo. Vakar padariau CA125. Rezultas: 32,7. Norma: mažiau 24. user posted image PYP PYP PYP PYP Nu tikėjausi ramybės bent jau iki tikrų mmm. user posted image Šian pas ginę užbėgsiu dar su onkocitologiniais tyrimais, o lapkričio gale dar vienas echo. Žiūrėsim ką ta cista rezga. Na kraujavimo daugiau gal ir nebus, tai ji neturėtų didėti. Bet ar pamažės???? Kurmi, operuota kairioji kiaušidė, dabar kitą sveiką užpuolė. Miglei brolio reikia. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 18 spalio 2011 - 07:46
QUOTE(avvka @ 2011 10 17, 23:01)
*Tai tuomet tikrai ne nuo persileidimo, per daug laiko jau praejo.
**Taip, buvo nesivystantis verysad.gif Pastojau natur, net sakyciau netycia...bet 10 savaite nustojo plakt vaikucio sirdute verysad.gif Dare abrazija, nes savaime jau nebutu issivale. Labai skausmingai isgyvenau sia netekti...Del ko viskas ivyko net nezinau, jokiu tyrimu nedare, nes jau turiu vaikeli, tad reikia tiketis, kad kitas kartas bus su laiminga pabaiga.

* man pobudis pasikeite is karto po persileidimo - t.y. pirmos mm po persileidimo buvo kitokios
** uzjauciu, su sekanciu nestumu tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 18, 09:46)
Po ginės vizito (pirmas po gimdymo): dešinėje kiaušidėje cista, 4cm. Nepanašu, kad folikulinė. Kraujavimas labai lengvas buvo tik po gimdymo. Vakar padariau CA125. Rezultas: 32,7. Norma: mažiau 24. ]

na kurmi kurmi bash.gif
pabandyk bulviu sulciu pagerti, man viena karta padejo (bet turbut todel, kad buvo folikuline cista)
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 18, 09:45)
* man pobudis pasikeite is karto po persileidimo - t.y. pirmos mm po persileidimo buvo kitokios
** uzjauciu, su sekanciu nestumu tikrai viskas bus gerai 4u.gif

Man po persileidimo ciklas sutrumpėjo nuo 28d iki 26, o mm pasidarė mažiau skausmingos smile.gif
Siguliukas,
skubiai reik brokiuką ar sesutę organizuoti 4u.gif
O dė normų..tai labai jos visur skiriasi..pas mane net iki 34 buvo leistina g.gif greičiausiai nuo aparatūros ar veinetų priklauso g.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės, kad rūpinatės. nestiprios buvo, tai išgyvenau. tik va su MB tai jau sienom lipom, aš per mm, jo niekad neprisileidžiu, o čia daugiau nei dvi savaitės. šiaip kaip suprantu čia man dėl KT taip, nors anksčiau teko irgi KT gerti, bet taip nebūtų.

šiaip, Kristinuke, mano FSH deje irgi į didesnę pusę, dar prieš LP buvo. ginius dėl to patarė daugiau LP nedaryti, kad dar labiau nesumažintų rezervo.

dėl sakymo ar nesakymo: artimiausios draugės žino. daugiau nesipasakoju, deja mūsų visuomenė, kiek pastebiu į tokius žmones žiūri, kažkaip neužjaučiamai, bet smerkiančiai, bet jau man taip teko susidurti doh.gif artimiesiems irgi nesipasakoju, nes vienaip ar kitaip pasiektų mano mamos ausis. saugau jos seną širdį, ji taip pergyveno, kad pas seserį nieko vis nebuvo, tai nenoriu, kad dar ir dėl manęs rūpintųsi.

oi, mergicos, kokiom, net nežinau kaip pasakyti, bet rūūūžavai durnom mintim pastaruoju metu gyvenu.. vis pagalvoju, kad va, baigsiu gerti KT, kad viskas bus gerai ir cistos bus nelikę. ir kad tada, darysim IVF. ir žinokit, nu tokią viltį turiu(nors gal ir negerai tiek daug tikėtis).. žinokit, tikrai tikiu, kad mums iš pirmo karto pavyks. ir vis pagaunu save pagalvojant, kad pavasarį jau sutiksim tryse wub.gif ir kai pagalvoji, kiek čia nedaug beliko laiko laukti, tai net toks šiurpuliukas nubėga...ai, nežinau va tokios keisto mintys mane apstojusios. gal ir laaaabai rūūūūžavos, bet labai malonios wub.gif
Atsakyti