Dėkui, mergaitės, kad rūpinatės. nestiprios buvo, tai išgyvenau. tik va su MB tai jau sienom lipom, aš per mm, jo niekad neprisileidžiu, o čia daugiau nei dvi savaitės. šiaip kaip suprantu čia man dėl KT taip, nors anksčiau teko irgi KT gerti, bet taip nebūtų.
šiaip, Kristinuke, mano FSH deje irgi į didesnę pusę, dar prieš LP buvo. ginius dėl to patarė daugiau LP nedaryti, kad dar labiau nesumažintų rezervo.
dėl sakymo ar nesakymo: artimiausios draugės žino. daugiau nesipasakoju, deja mūsų visuomenė, kiek pastebiu į tokius žmones žiūri, kažkaip neužjaučiamai, bet smerkiančiai, bet jau man taip teko susidurti
artimiesiems irgi nesipasakoju, nes vienaip ar kitaip pasiektų mano mamos ausis. saugau jos seną širdį, ji taip pergyveno, kad pas seserį nieko vis nebuvo, tai nenoriu, kad dar ir dėl manęs rūpintųsi.
oi, mergicos, kokiom, net nežinau kaip pasakyti, bet rūūūžavai durnom mintim pastaruoju metu gyvenu.. vis pagalvoju, kad va, baigsiu gerti KT, kad viskas bus gerai ir cistos bus nelikę. ir kad tada, darysim IVF. ir žinokit, nu tokią viltį turiu(nors gal ir negerai tiek daug tikėtis).. žinokit, tikrai tikiu, kad mums iš pirmo karto pavyks. ir vis pagaunu save pagalvojant, kad pavasarį jau sutiksim tryse
ir kai pagalvoji, kiek čia nedaug beliko laiko laukti, tai net toks šiurpuliukas nubėga...ai, nežinau va tokios keisto mintys mane apstojusios. gal ir laaaabai rūūūūžavos, bet labai malonios