Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(avvka @ 2011 10 17, 19:50)
O kada tau buvo persileidimas?
Papildyta:

sausio menesi. mano mmm dar sakyciau pakenciamos ta prasme, tik tiek, kad pokytis akivaizdus.
o kodel tau daryta abrazija? nesivyste? gal radai priezasti?
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 17, 16:28)
Su MB labai daug kalbejomes per jas, tai nusprendem sy menesy nieko nedarom, o kita menesy startuojam su IVF  unsure.gif

saunuoliai 4u.gif laikysim kumstukus friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 17 spalio 2011 - 18:42
QUOTE(avvka @ 2011 10 17, 17:50)
Kazi kaip ziurkyte unsure.gif

Aš gerai. 4u.gif Uoliai darom namų darbus, jau ir vaisingosios dienos šią savaitę turėtų būti. ax.gif Taip nebesinori mmm sulaukti, ypač po paskutiniųjų, tokių skausmingų kaip niekad doh.gif

O šiaip aš kažkaip tikėjausi, kad po LP bent kuriam laikui kažkas pasikeis, bet doh.gif Išliko skausmas besimylint, reikia taikyti pozą, vis dar skauda tuštinantis, prieš mmm tepliojimas tamsiai, o per mmm net slyvos didumo krešuliai. Ir šiaip susimąsčiau, kad dabar, kai negydo manęs, ar negali man iš antros stadijos pablogėti į kokią trečią ir pan. Jau net melstis naktimis pradėjau mintysem kad padovanotų mums mažą stebukliuką.

Tiesa, šiandien sužinojau, kad visas mano darbas žino mano bėdą, viską apie mano ligą, kad bandau pastoti, ir pan. Pasirodo uošvienė viską su smulkmenomis papasakojo. Taip skaudu pasidarė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 17, 19:42)
Aš gerai.  4u.gif Uoliai darom namų darbus, jau ir vaisingosios dienos šią savaitę turėtų būti.  ax.gif Taip nebesinori mmm sulaukti, ypač po paskutiniųjų, tokių skausmingų kaip niekad  doh.gif

Tiesa, šiandien sužinojau, kad visas mano darbas žino mano bėdą, viską apie mano ligą, kad bandau pastoti, ir pan. Pasirodo uošvienė viską su smulkmenomis papasakojo. Taip skaudu pasidarė.  doh.gif

na ir saunuoliai kad darbuojates thumbup.gif reik manyt kad ju si menesi ir nesulauksi mirksiukas.gif
na o tavo uosvenyte tai superine doh.gif siaip esu pakanti bet jei man taip , tai turbut buciau .... oi net nezinau ..., doh.gif na laikykis viskas pasimirs po kurio laiko , reikia islaukti 4u.gif as kai dariau LP neemiau biuletenio ,del tos priezastis , kad darbe niekas nesuzinotu , nes jau daugelis itarineja ir klausineja kada gi kiek lauksit... na bent is ligonines biuletenio niekas darbe nemate schmoll.gif sakau gal bus ramiau blush2.gif as emiau atostogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 17, 21:03)
as kai dariau LP neemiau biuletenio ,del tos priezastis , kad darbe niekas nesuzinotu , nes jau daugelis itarineja ir klausineja kada gi kiek lauksit... na bent is ligonines biuletenio niekas darbe nemate schmoll.gif sakau gal bus ramiau blush2.gif as emiau atostogas ax.gif

o as emiau biuleteni ir visai neslepiau, ka man operavo nuo tu, kurie klause.
kol kas niekas nepristoja su kvailais klausimais, bet aisku mes susituoke tik 1,5 metu, tai gal dar per aksti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 17 spalio 2011 - 19:19
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 20:15)
kol kas niekas nepristoja su kvailais klausimais, bet aisku mes susituoke tik 1,5 metu, tai gal dar per aksti

na ir saunu kad jus nesliapiat 4u.gif as suprantu kad taip gali nutikti kiekvienai bet as nenoriu kad apie mus taip kalbetu blush2.gif na mes kartu 6 metai o dar kartu dirbam tai visiems smalsu ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 17:12)
Mergaites, dar idomu man, ar jusu mm buna gausios, ar kaip tik ne?

man tai po LP isvis tesergu kokias 3dienas o paskui tik tepliojimai ax.gif ir sikart isvis tik sokoladinem "prasirgau" doh.gif
QUOTE(avvka @ 2011 10 17, 18:50)
Laurut, kaip pas jumi reikaliukai g.gif

lyg ir taisosi...taip smagiai pasiglaustem snd vakare...bet nenoriu varyt D i medi nes vaisingos dienos po kokiu 3 dienu bus tai paskui bijau provokuot MB kad paskui per anksti nebutu doh.gif nes paskui neaisku ar pavyks isvis ax.gif

Tiesa, šiandien sužinojau, kad visas mano darbas žino mano bėdą, viską apie mano ligą, kad bandau pastoti, ir pan. Pasirodo uošvienė viską su smulkmenomis papasakojo. Taip skaudu pasidarė.  doh.gif

o siaubas doh.gif aisku slepti kiekvieno reikalas...as pvz tikrai nesigedinu, jei paklausia kada gandrai, tiesiog atsaunu, kad negaliu turet vaiku ir viskas tuo pasibaigia, bet jau kad ispliurpt tokius dalykus nu sakes doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif jau cia kaip sakant visas skalbiniu skalbimas blink.gif

ziurkyte kaip ten TB rezultatai g.gif man begalo smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 20:15)

Man taip pat buvo sausio mėn.. verysad.gif o susituokę irgi panašiai kaip jūs..bet mus tai nesveikai visi klausinėja kada..kada..arba savo išmintimi dalinas..tipo jie tai nieko nelaukė, iš karto organizavo..užknisa visokie nesisipratėliai, kad tai ne jų reikalas doh.gif taip ir norėčiau box.gif
..pardom..pratrūkau..turbūt pms lenda lauk .. blush2.gif
Papildyta:

Nu šakių rajonas tavo uošvienė doh.gif kantrybės ir stiprybės tau su ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 17, 18:42)
...

Kartais uošvienėms geriau mažiau žinoti biggrin.gif O šiaip ką žino bent trys, ta žino paprastai visi doh.gif Mane vakar kaimynė gerai nustebino: viską žino, pradedant kur ir kuo dirbu, nors name su kaimynais draugiškai, bet labai formaliai ir be jokių pasakojimųsi gyvenam. Net nesuprasi, iš kur žmonės sužino....

O manęs šią savaitę laukia pokalbis dėl priėmimo į naują darbą, o tikriausiai- net du. Kažkaip priėmiau sprendimą, kad jei su nestuke.gif taip paprastai neišeina, tai reikia kitur energiją kreipti ir tikėtis, kad vaikiukas ateis, kai tam bus metas, aišku, ND nepamiršim wub.gif O tai susikoncentruoji žmogus į tą norą ir taip bėga savaitės, menesiai, kai niekam kitam energijos ir galvoj vietos nelieka.

Gal dar kam taip buvo? Man po LP vaisingos dienos kaip iš knygos reiškiasi: su gleivėm, su patempimu vienam šone. Tik MB už tūkstančio kilometrų doh.gif

Ir dar, jei jau iki galo pasakojantis, tai vis užpuola paranoja, kad kaži, kiek jau vėl išvešėjo ta endo po LP g.gif Kaip kovojat su tokiom mintim?
Atsakyti
Amarok as tai irgi linkus i dantis duot tokiem doh.gif bet kaip mano drauge sake, sakyk kad jus nenorit vaiku, bet velgi, tada klaus kodel nenorit doh.gif o vat kai pasakai kad negali tai ir kalbos baigiasi, o kad kalba uz nugaros man visai vienodai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 17, 21:41)
*O manęs šią savaitę laukia pokalbis dėl priėmimo į naują darbą, o tikriausiai- net du. Kažkaip priėmiau sprendimą, kad jei su  nestuke.gif taip paprastai neišeina, tai reikia kitur energiją kreipti ir tikėtis, kad vaikiukas ateis, kai tam bus metas, aišku, ND nepamiršim wub.gif O tai susikoncentruoji žmogus į tą norą ir taip bėga savaitės, menesiai, kai niekam kitam energijos ir galvoj vietos nelieka.

oi zinok isidarbinus i nauja darba visada padideja tikimybe pastoti lotuliukas.gif paprastai tai aiskinama merfio desniais, bet siuo atveju butu gerai, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 17, 15:28)
Su MB labai daug kalbejomes per jas, tai nusprendem sy menesy nieko nedarom, o kita menesy startuojam su IVF  unsure.gif

niu ir saunuoliai thumbup.gif . oi spausim kumstukus, oi spausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 19:15)

aš nei labai slėpiau, nei ką. sakiau kad ginekologinės problemos, ir tiek. Bet pasakotis su smulkmenomis nesinorėjo. Mane ir seniau lauždavo, kada antras. Vis varydavo ant manes, kad per mokslus ir darbus nerandu kada. smile.gif Bet aš joms ir nesiaiškinau, kad negaliu susilaukti. O čia pasirodo dabar su visomis smulkmenomis žino. doh.gif
Atsakyti