Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(malvina @ 2011 10 16, 14:19)
*Laura, o jis papildu, auginanciu raumenis nenaudoja? Nes girdejau, kad jie tikrai turi itarkos seksualiniam aktyvumui.
**O del sexshopo, tai ten tikrai buna vienas geras dalykas - purskiami feromonai (jie imituoja kuno skleidziama kvapa, kuris pritraukia priesinga lyti). Teko su draugem juos isbandyti, tai visu nuomone buvo, kad kaip bebutu keista, jie tikrai veikia wink.gif
***mergaites, o kaip jus suskaiciuojat ta 3-5 ciklo diena - nuo sokolado ar sviezio kraujo? pvz jei sokoladuoti pradejo sestadieni, o sviezias kraujukas sekmadieni, kada geriausia man ta tyrima darytis? treciadienis ok, ane?
FSH, prolaktina ir progesterona tikrai darysiuos, o kazin LH ir E2 butinas? jie gali  buti susije su endo/itakoti sunkuma pastoti ar isnesioti? na suprantu, kad prie endomteriozes turbut estrogenu kiekis buna pasidejes, tai E2 man parodys ka naudingo? strateguoju, kaip cia pasitikrinti neisleidus labai daug pinigeliu tyrimams g.gif

*nea nenaudoja tik visokius papildus is parduotuviu, kuriuos ir as kartais naudoju, nes man jie skanus hihihi.gif man atrodo jam uzburtas ratas gaunasi ax.gif nes paskutini kart jis kai daresi TES tyrimus tai testosteronas buvo zemiau ribos, o zemiau ribos speju buvo todel, kad ND nebuvo ir ten talpos jau pilnos ir testosteronas nereikalingas...todel kad jis lemia ir gamyba gyvatuku ir nora ax.gif kadangi gyvatuku ten per akis tai ir tes lygis krenta...zodziu reika lauzt ji ax.gif nes manau kad tik to ir tereikia. g.gif tas talpas istustinti ax.gif g.gif
**geras neteko girdeti bigsmile.gif
***mmm reikia skaiciuoti nuo sviezio kraujuko ne nuo "sokolado" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 16 spalio 2011 - 13:56
Mes tai dabar intensyviai dirbame su ND, kiekvieną dieną. blush2.gif Kai kas man sako, kad per dažnai, atseit bent kas antrą reikėtų. Bet kiek skaitau literatūroje, tai ten rašo, kad kada poreikis yra, tada ir reikia.... lotuliukas.gif Tai mes taip ir darom rolleyes.gif

Ryt vyras jau pas urologą eis, žiūrėsim ras pas jį ką ar ne. O jau bijo tai kaip mažas vaikas, turėsiu kartu eiti, už rankelės palaikyti. lotuliukas.gif

O į sexshop tikrai verta užeiti, ypač jei problemų yra, ten tikrai smagių dalykėlių galima gauti, kurie užveda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 16 spalio 2011 - 16:31
QUOTE(malvina @ 2011 10 15, 19:22)
oi, kad tavo zodziai keliautu tiesiai i ausi to, kuris delioja likimus mirksiukas.gif
o man sian prasidejo memes verysad.gif
ech, si karta labai nusiminiau, nes tikrai tikejau ir net jauciau nestumo simptomus.
na ka padartysi - pirksiu ovuliacijos testus ir nuleksiu pirmadieni tirtis hormonu (nepamenu kuris - prolaktinas ar progesteronas tiriamas 2-3 ciklo diena?).
Kristinuke, kaip sio reikalo ismanytoja - nuo kokiu tyrimuku patartum pradeti? Kalbu apie hormonus.

Pirmiausiai, 2-5 c. dieną pasitikrink FSH ir LH, o tada 21 c. d. progesteroną. Dar gali prolaktiną pasitikrinti. Tai čia lytiniai hormonai, nuo kurių priklauso, ar gaminami folikulai, ar užtenka progesterono nėštumui palaikyti. O prolaktinas padidėjęs gali turėti įtakos pastojimui apskritai.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 16, 18:32)
Pirmiausiai, 2-5 c. dieną pasitikrink FSH ir LH, o tada 21 c. d. progesteroną. Dar gali prolaktiną pasitikrinti. Tai čia lytiniai hormonai, nuo kurių priklauso, ar gaminami folikulai, ar užtenka progesterono nėštumui palaikyti. O prolaktinas padidėjęs gali turėti įtakos pastojimui apskritai.

aciu, mergaites uz patarimus! o prolaktina ne bet kuria ciklo diena galima tirti?
Kristinuke, kaip savijauta, ar pavyko spektakli paziureti?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 16, 20:08)
aciu, mergaites uz patarimus! o prolaktina ne bet kuria ciklo diena galima tirti?

prolaktina geriausiai tikrintis kartu su progesteronu t,y, 21cd arba 7 dienos po O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 15, 19:22)

o man sian prasidejo memes verysad.gif
ech, si karta labai nusiminiau, nes tikrai tikejau ir net jauciau nestumo simptomus.
na ka padartysi - pirksiu ovuliacijos testus ir nuleksiu pirmadieni tirtis hormonu (nepamenu kuris - prolaktinas ar progesteronas tiriamas 2-3 ciklo diena?).
Kristinuke, kaip sio reikalo ismanytoja - nuo kokiu tyrimuku patartum pradeti? Kalbu apie hormonus.

Puikiai tave suprantu, dabar pati sedziu uz pilvo susiemus ir galvoje vel pilna liudnu minciu, kad ir vel dar vienas menuo nuejo veltui.
O del tu hormonu tyrimu, tai cia gydytojai juos paskiria, ar cia paciai reikia eiti ir darytis, nes gydytojai neduoda siuntimu ju darytis? Nes as kai paskaitau cia tai man toks vaizdas, kad jus pacios nusprendziat kokius tyrimus darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 17, 13:36)
Puikiai tave suprantu, dabar pati sedziu uz pilvo susiemus ir galvoje vel pilna liudnu minciu, kad ir vel dar vienas menuo nuejo veltui.
O del tu hormonu tyrimu, tai cia gydytojai juos paskiria, ar cia paciai reikia eiti ir darytis, nes gydytojai neduoda siuntimu ju darytis? Nes as kai paskaitau cia tai man toks vaizdas, kad jus pacios nusprendziat kokius tyrimus darytis smile.gif

būna ir taip, kad pačios nusprendžiam. pavyzdžiui prieš pirmą vizitą pas vaisingumo specą, jau turėjau visus hormonų tyrimus, laiko sutaupiau, nes gydytojas jau matė bent iš dalies mano situaciją
Papildyta:
pasigirsiu: po 16 dienų, pagaliau baigėsi mmm, kaip jums, a?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 17, 14:56)

Vajei... Ir kaip dar gyva po tiek laiko? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristinuke , kad ir paveluotai bet vistiek sveikinimai Gimimo Dienos proga birthday.gif
Super nuotraukytes wub.gif 4u.gif

Mergaitem sulaukusiom mm, gaudykit 4u.gif
maniskes irgi parsivilko , pavelavusios , per atostogas , skausmingos ir gausios kaip visada doh.gif
O mano atostogos baigtos, labai jau nepasisekusios sy karta, bet vistiek baigtos
Su MB labai daug kalbejomes per jas, tai nusprendem sy menesy nieko nedarom, o kita menesy startuojam su IVF unsure.gif
Atsakyti
Kuisis, gal tau po tokio maratono ir gelezies reiketu pagerti?

Mergaites, dar idomu man, ar jusu mm buna gausios, ar kaip tik ne?
Nes mano anksciau nebudavo gausios, tik kad ilgos - iskaitant visus patepliojimus apie 7 dienas. Paketu reikia ~ 5 dienas, paskui tik iklotu.
O po persileidimo pagausejo - 2-3 diena kartais jauciu net kaip kapsi.
Tai ir mastau, ar tas pagausejimas tikrai su tuo persileidimu susijes, ar cia gal endo taip veikia? ka manot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 17, 14:36)

As dar nebuvau pas gydytoja. Issitirsiu 4 pagrindinius hormonus ir jei ten bus nuokrypiu, tada keliausiu pas endokrinologe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 17 spalio 2011 - 16:09
QUOTE(malvina @ 2011 10 16, 21:08)

Pirmai pradžiai tirkis kartu su progesteronu, tai sutaupysi keletą litų už kraujo paėmimą.

O spektakliukas praėjo puikiai. Savaitgalį leido man apsieiti be didesnių gąsdinimų. Aišku, šiandien dantis valydama ''užsivedžiau'', bet kad tuščiu skrandžiu, tai neįvyko visavertė kankinimo procedūra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 17, 14:56)

Iškilo klausimas, ar tau buvo normalios mm? Nes mano patirtis po LP štai kokia, visą mėnesį pratepliojo daugiau mažiau, kad nesupratau, ar man valosi, ar sergu ar koks biesas. Po šito mėnesio mm nepasirodė 40 dienų, bet kai pasirodė ir pasitikrinau FSH, jis buvo apie 60, o mane operavusi gydytoja tepasakė, kad kartais taip jau būna po LP.
Nenoriu gąsdinti jokiu būdu ir mano patirtis- vienetinis atvejis, bet dėl visa ko, pasidaryk normaliam cikle FSH. Tikiu, kad viskas bus gerai, bet atsarga gėdos nedaro.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 17, 16:28)
Kristinuke , kad ir paveluotai bet vistiek sveikinimai Gimimo Dienos proga  birthday.gif
Super nuotraukytes  wub.gif  4u.gif

Už sveikinimus ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 17 spalio 2011 - 16:35
QUOTE(malvina @ 2011 10 17, 17:12)
Mergaites, dar idomu man, ar jusu mm buna gausios, ar kaip tik ne?
Nes mano anksciau nebudavo gausios, tik kad ilgos - iskaitant visus patepliojimus apie 7 dienas. Paketu reikia ~ 5 dienas, paskui tik iklotu.
O po persileidimo pagausejo - 2-3 diena kartais jauciu net kaip kapsi.
Tai ir mastau, ar tas pagausejimas tikrai su tuo persileidimu susijes, ar cia gal endo taip veikia? ka manot? ax.gif
Papildyta:

O kada tau buvo persileidimas?
Man abrazija buvo daryta 06 men. Po visko tai tepliojo, tai netepliojo, tai po truputuka pakraujuodavo, tai vel pora dienu svaru, zodziu viskas tesesi apie pusantro menesio, o po to kai kale doh.gif doh.gif kosmaras doh.gif doh.gif tokiu mmm gyvenime nesu turejus doh.gif galvojau nukraujuosiu, nes keturias dienas vare nesutojant...brrrr....Na o dabar skaiciuoju antras normalias mmm, kurios gal but tik truputuka gausesnes nei iprasta.

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 17, 17:36)
Aišku, šiandien dantis valydama ''užsivedžiau'', bet kad tuščiu skrandžiu, tai neįvyko visavertė kankinimo procedūra  biggrin.gif
Papildyta:

Kristinuke, valykis dantis po valgio, bent man budavo lengviau. Puikiai suprantu sita "malonuma" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 17, 15:28)
Kristinuke , kad ir paveluotai bet vistiek sveikinimai Gimimo Dienos proga  birthday.gif
Super nuotraukytes  wub.gif  4u.gif
Mergaitem sulaukusiom mm, gaudykit  4u.gif
maniskes irgi parsivilko , pavelavusios , per atostogas , skausmingos ir gausios kaip visada  doh.gif
O mano atostogos baigtos, labai jau nepasisekusios sy karta, bet vistiek baigtos
Su MB labai daug kalbejomes per jas, tai nusprendem sy menesy nieko nedarom, o kita menesy startuojam su IVF  unsure.gif

Kokyte, sveika sugrizus thumbup.gif
Laikysim kumstukus uz jusu sekme wub.gif

Kazi kaip ziurkyte unsure.gif Laurut, kaip pas jumi reikaliukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avvka: 17 spalio 2011 - 17:50