DĖKOJU JUMS VISOMS UŽ SVEIKINIMUS
LINKIU, KAD IR JUMS GIMTADIENIO PROGA AR IR VISAI BE PROGOS LIKIMAS NEPAGAILĖTŲ PAČIOS DIDŽIAUSIOS SVAJONĖS IŠSIPILDYMO.
vietoj bučkio skruostan didžiausias virusas - visoms po daug ir kuo greičiau
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 15, 15:48)
LINKIU, KAD IR JUMS GIMTADIENIO PROGA AR IR VISAI BE PROGOS LIKIMAS NEPAGAILĖTŲ PAČIOS DIDŽIAUSIOS SVAJONĖS IŠSIPILDYMO.
oi, kad tavo zodziai keliautu tiesiai i ausi to, kuris delioja likimus
o man sian prasidejo memes
ech, si karta labai nusiminiau, nes tikrai tikejau ir net jauciau nestumo simptomus.
na ka padartysi - pirksiu ovuliacijos testus ir nuleksiu pirmadieni tirtis hormonu (nepamenu kuris - prolaktinas ar progesteronas tiriamas 2-3 ciklo diena?).
Kristinuke, kaip sio reikalo ismanytoja - nuo kokiu tyrimuku patartum pradeti? Kalbu apie hormonus.
QUOTE(malvina @ 2011 10 15, 18:22)
oi, kad tavo zodziai keliautu tiesiai i ausi to, kuris delioja likimus
ech, si karta labai nusiminiau, nes tikrai tikejau ir net jauciau nestumo simptomus.
na ka padartysi - pirksiu ovuliacijos testus ir nuleksiu pirmadieni tirtis hormonu (nepamenu kuris - prolaktinas ar progesteronas tiriamas 2-3 ciklo diena?).
Kristinuke, kaip sio reikalo ismanytoja - nuo kokiu tyrimuku patartum pradeti? Kalbu apie hormonus.
3-5 cd LH FSH E2 na ir skydliaukes jei reikia, na o 7 d po o (t.y.21cd jei ciklas 28d ) prolaktina ir progesterona as taip tyriuosi o siaip apie hormonus gali paskaityti skyrelyje hormonu tan nemazai info kuri naudinga
QUOTE(malvina @ 2011 10 15, 18:22)
uz tas nelemtasias
as virusu nelabai ir gaudau nes kazkaip vis dar neissiprende musu ND reikalai tai kaip sakant is sventosios dvasios neatsiras....tai vat...man ne tik endo kisa koja bet ir nenoras na bet zinot kazkaip perdaug nepergyvenu,,gyvenu del saves
Laura, o TB sportas negali įtakoti ND?
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 16, 09:44)
Agha, gal jis persisportuoja, o kai esi issikroves ar pavarges gi nelabai ir norisi to sexiuko
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 16, 10:44)
tai kad jis visa gyvenima sportuoja, bet iki siol nebudavo problemu tai kad ir man tas pats poreikio nulis
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 12:10)
tai kad jis visa gyvenima sportuoja, bet iki siol nebudavo problemu tai kad ir man tas pats poreikio nulis
Mano irgi sportuojantis, bet norui ND neitakoja. Jis pas mane uzvedantis, as pasyvioji
Kaip pas mane ne O, as irgi nelabai nenoriu. Tai kai bus dirbtinis klimaksas neisivaizduoju kas bus
Lauraz, gal jums reikis afrodiziaku
Klausykit mergaites, gal jums buvo darytas toks tyrimas:
pries pora terjeta metu man gine liepe isgerti kuo daugiau skysciu ir su pilna pusle ateiti kazkokiam tyrimui su endoskopu. Kazin ka ji ten galejo ziuret niekaip nepamenu
gal ir taip nes jis sportuoja 6 kart per savaite plius dar begioja kokius 3 kart savaitej...bet o kas tada su manim?
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 14:23)
gal ir taip nes jis sportuoja 6 kart per savaite plius dar begioja kokius 3 kart savaitej...bet o kas tada su manim?
Oho
O tai ka jis sportuoja?
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 16, 13:24)
na jis stangas kilnoja...ir dar plius begioja kartais po stangu, bet ne siaip begioja bet nubega 12 km kartais ir daugiau neklauso nekiek manes kad mazintu tempus na jam dabar normatyvai ant nosies darbe tai turi ruostis bet vistiek man tai per daug bet jis sakau manes neklauso
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 14:35)
na jis stangas kilnoja...ir dar plius begioja kartais po stangu, bet ne siaip begioja bet nubega 12 km kartais ir daugiau neklauso nekiek manes kad mazintu tempus na jam dabar normatyvai ant nosies darbe tai turi ruostis bet vistiek man tai per daug bet jis sakau manes neklauso
Laura, o jis papildu, auginanciu raumenis nenaudoja? Nes girdejau, kad jie tikrai turi itarkos seksualiniam aktyvumui.
O del sexshopo, tai ten tikrai buna vienas geras dalykas - purskiami feromonai (jie imituoja kuno skleidziama kvapa, kuris pritraukia priesinga lyti). Teko su draugem juos isbandyti, tai visu nuomone buvo, kad kaip bebutu keista, jie tikrai veikia
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 19:37)
3-5 cd LH FSH E2 na ir skydliaukes jei reikia, na o 7 d po o (t.y.21cd jei ciklas 28d ) prolaktina ir progesterona as taip tyriuosi o siaip apie hormonus gali paskaityti skyrelyje hormonu tan nemazai info kuri naudinga
aciu, Sheila
mergaites, o kaip jus suskaiciuojat ta 3-5 ciklo diena - nuo sokolado ar sviezio kraujo? pvz jei sokoladuoti pradejo sestadieni, o sviezias kraujukas sekmadieni, kada geriausia man ta tyrima darytis? treciadienis ok, ane?
FSH, prolaktina ir progesterona tikrai darysiuos, o kazin LH ir E2 butinas? jie gali buti susije su endo/itakoti sunkuma pastoti ar isnesioti? na suprantu, kad prie endomteriozes turbut estrogenu kiekis buna pasidejes, tai E2 man parodys ka naudingo? strateguoju, kaip cia pasitikrinti neisleidus labai daug pinigeliu tyrimams