Kristinuk, su gimtadieniuku!!!
QUOTE(Myllia @ 2011 10 14, 20:36)
Neeee...gerti reikia pradet pirma mm diena, o paskui isgeri 21 tablete ,negeri 7 dienas ir 8 diena vel pradedi nauja pakuote.
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 14, 13:12)
Merginos, kurios gėrėt KT cistos pašalinimui, atsiliepkti. visai susibalamutinau ir nebežinau, ar tikrai man taip gydytojas sakė, ar aš čia jau kliedžiu. sakė gerti taip: sulaukti mm ir pirmą dieną, pradėti gerti, paskui vėl sulaukti pirmos dienos ir vėl gerti???
as geriau
bet as geriau YAZ kur 24 tabl paskui eina tik 4 iseigines po to vel nauja pakuote, man gydytoja sake, kad sitos geros KT nes pertrauka trumpesne todel ir endo maziau siepia dantis
Myllia seniai bematyta
kaip einasi?
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 14, 15:04)
Mergiukai, radau, kad endometrioze gydoma delemis
aha as irgi sita girdejau
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 16:10)
tiesą pasakius, dabar jau taip.
bet pradžioj nesijaučiau mama.Va dabar kai matau mane sekantį žvilgsnį, mane šaukiantį balsą, tada susivokiu, kad ta maža, kartais ožkyte pavirstanti mergaitė ieško mamos. Ir tik tada pastebiu, kad antakiai nepešioti jau 4 dienas, kad dantis išsivalau tik grįžtant MB, kitas laikas mažylei bei kitkam. Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama
Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU"
galu gale musu Siguliukas, pasijuto mamyte
nes atsimenu kai minejai kad nesupranti kas esi ir kas tas niurzgiantis padarelis
smagu girdeti...