Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 17:10)
Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama  mirksiukas.gif Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU"  wub.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 14, 17:20)
kaip noreciau bent dienytei apsikeist su tavimi vietom...

nereikes keistis, sulauksi savo stebukliuko, tik tikek 2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 14, 15:04)
Mergiukai, radau, kad endometrioze gydoma delemis blink.gif
nieks nebandet  blink.gif
Beje, gal kuri zino gera akupunkturos meistra?

As ejau akupunktura viena menesi. Visai patiko. Bent ta menesi menesines buvo neskausmingos. Ejau pas akusere, rytu med. gydytoja L. Vingiliene , yra apie ja internete info truputi.
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 16:10)
Va dabar kai matau mane sekantį žvilgsnį, mane šaukiantį balsą, tada susivokiu, kad ta maža, kartais ožkyte pavirstanti mergaitė ieško mamos. Ir tik tada pastebiu, kad antakiai nepešioti jau 4 dienas, kad dantis išsivalau tik grįžtant MB, kitas laikas mažylei bei kitkam. Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama  mirksiukas.gif Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU"  wub.gif

kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip greit auga tavo pupa wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 14, 13:12)
Merginos, kurios gėrėt KT cistos pašalinimui, atsiliepkti. visai susibalamutinau ir nebežinau, ar tikrai man taip gydytojas sakė, ar aš čia jau kliedžiu. sakė gerti taip: sulaukti mm ir pirmą dieną, pradėti gerti, paskui vėl sulaukti pirmos dienos ir vėl gerti???

Neeee...gerti reikia pradet pirma mm diena, o paskui isgeri 21 tablete ,negeri 7 dienas ir 8 diena vel pradedi nauja pakuote.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 10 14, 21:36)
As ejau akupunktura viena menesi. Visai patiko. Bent ta menesi menesines buvo neskausmingos. Ejau pas akusere, rytu med. gydytoja L. Vingiliene , yra apie ja internete info truputi.
Papildyta:

cia kaip suprantu kaune a ne?
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 13, 21:51)
Čia turbūt ne aš turėjau būti pakomentuota, nes nelabai supratau apie ką kalba eina ir nepažįstu jokios Tvarij. smile.gif

Ups.. sumaisiau smile.gif
Cia zinute skirta Lina_vid smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 14, 19:49)
wub.gif
Papildyta:

nereikes keistis, sulauksi savo stebukliuko, tik tikek 2.gif

ploja.gif stengiuosi, tik visokiu dienu pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Noriu pasitikslinti. Praeita cikla isgeriau dvi KT ir daugiau negeriau. Tai dabar man iki "pilnos laimes" truksta tu dvieju tableciu smile.gif Ar galima man dabar jas gerti nuo 3cd, nes 1 ir 2cd neturiu?smile.gif
Atsakyti
SU GIMTADIENIU ,KRISTINUKE, daug gaug sveikatos jums su maziuku ir dar daugiau svajoniu issipildymo !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kristinuke
šaunaus gimtadienio birthday.gif
Atsakyti
user posted image
Kristinuke,
su gimtadieniu, nuostabios dienos;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 15 spalio 2011 - 11:10
Prisidedu prie sveikinimu Kristinukei happybday.gif
Geresnes dovanos negalejo buti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 15 spalio 2011 - 11:30
user posted image

Kristinuk, su gimtadieniuku!!!

QUOTE(Myllia @ 2011 10 14, 20:36)
Neeee...gerti reikia pradet pirma mm diena, o paskui isgeri 21 tablete ,negeri 7 dienas ir 8 diena vel pradedi nauja pakuote.

QUOTE(Kuisis @ 2011 10 14, 13:12)
Merginos, kurios gėrėt KT cistos pašalinimui, atsiliepkti. visai susibalamutinau ir nebežinau, ar tikrai man taip gydytojas sakė, ar aš čia jau kliedžiu. sakė gerti taip: sulaukti mm ir pirmą dieną, pradėti gerti, paskui vėl sulaukti pirmos dienos ir vėl gerti???

as geriau 4u.gif bet as geriau YAZ kur 24 tabl paskui eina tik 4 iseigines po to vel nauja pakuote, man gydytoja sake, kad sitos geros KT nes pertrauka trumpesne todel ir endo maziau siepia dantis 4u.gif
Myllia seniai bematyta 4u.gif kaip einasi?

QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 14, 15:04)
Mergiukai, radau, kad endometrioze gydoma delemis blink.gif

aha as irgi sita girdejau 4u.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 14, 16:10)
tiesą pasakius, dabar jau taip.  tongue.gif bet pradžioj nesijaučiau mama.Va dabar kai matau mane sekantį žvilgsnį, mane šaukiantį balsą, tada susivokiu, kad ta maža, kartais ožkyte pavirstanti mergaitė ieško mamos. Ir tik tada pastebiu, kad antakiai nepešioti jau 4 dienas, kad dantis išsivalau tik grįžtant MB, kitas laikas mažylei bei kitkam. Ir tik kai ji lauke miega ir nieko apart vežimo stūmimo nereik daryt, pagaunu save, kad pasiilgau vieno ar kito, bet ji pabunda ir vėl esu jos mama  mirksiukas.gif Tada nebenoriu į kiną, nebenoriu aštrios picos, nenoriu kolegų klegesio, tada man užtenka jos "AGU"  wub.gif

galu gale musu Siguliukas, pasijuto mamyte wub.gif nes atsimenu kai minejai kad nesupranti kas esi ir kas tas niurzgiantis padarelis lotuliukas.gif smagu girdeti... wub.gif
Atsakyti
Kristinuke, su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti